Kde kúpim Rectolet?
😔 kde zohnat rectolet čapíky? nikde ich nieto?
Ahoj, zarabaju na predpis v lekarni. Ak nie, tak nahrada je Medrol tabletka. Origos cipky rectodelt sa daju kupit v rakusku.
niektore lekarne ich vyrabaju na objednavku.mne ich vyrobili na sidlisku 3 v
@jessennykvet
Pekny vecer, kupivali ste ich tam? Kolko priblizne stoja? Dakunem
@jedosko600 20€/4cipky
@tatarkova24 ja mam.My sme pouzivali pri zapaloch priedusiek..
@jessennykvet prosím Vás,kde konkrétne v Rakúsku?Môj manžel žije a pracuje vo Swechate,maly sme info,že v lekárni na Swechate ich objednávaju,ale nie je to pravda,nedajú sa objednať rakúšakom,ževraj v nemecku sú,u nás v meste tiež jedna lekáreň zarába,ale majú trvanlivosť len mesiac,ja tiež zoháňam originál kvoli dlkšej šarže....
@manielik1 my sme zohnali v Kitsee, trvanlivost maju do 4/2018, aj my aktualne bohužiaľ vyuzivame na laringitidu :(
@jessennykvet dakujem pekne. Este Vas poprosim v ktorom meste, aby sme nesli zbytocne...dskujeeeem
@jedosko600 nevien kde presne, ale v Kitsee. Kupoval ho manzel. Viac vam, bohužiaľ nepoviem :/
našla som,žiaľ po zaruke
@linda276 neviem odkial si ale ja som zohnala v tepliciach uz davno
V chorvatsku rectodelt predpisuju a tiez ho maju v lekarni...
A tie prednosonove cipky co zarabaju v lekarni maju pol roka spotrebu...
@jessennykvet ďakujem,zajtra ho tam už aj posielam,snáď zoženie a bolo to bez receptu či musel byť recept aj Vám ho objednávali či ho maly?
ja som prave pozerala a mam 3cipky exp 01/2017 ak by niekto potreboval
@manielik1 bez receptu, hned v lekarni bez objednania 🙂
@laurika25 a môžem vás poprosiť o čipky? Ja zaplatím aj za čipky aj za poštovné...je to pre nás dôležitá vec...ďakujem veľmi pekne...
Rectodelt už sa nevyrába.Nahrada miesto nich sú Prednisonove čipky ktoré magistra musí nadavkovat v lekárni.Takže už ich nemajú nikde
@tatarkova24 pisala som IP
Tieto čípky dávajú v lekárni v BA Dúbravke v obchodnom dome Saratov. Tam nám ich dali
Vyrobia vam ich v lekarni. Na predpis. Nerobia to v kazdej ale. Za 4ks som platila 30 centov...
mozem ponuknut 3 cipky, majú trvanlivost do 4/2017
Pre mna neakceptovatelna nevyhoda miesanych cipkov je, ze musia byt v chladnicke... ja ich potrebujem mat prinsebe... Ak mozem poradit, tak nemiesane cipky Rectodelt (v blistri) sa daju zohnat na slovensky predpis v ktorejkolvek lekarni Rakusku, avsak za plnu uhradu (6ks cca 27€). A museli mi ich objednat, nemali ich hned k odberu.
@evinkah ja som ich v kitsee zohnala za 30€/4cipky bez predpisu, tak asi sa daju aj bez receptu, ci uz to zmenili? Mali ich hned v lekarni
@jessennykvet Mne ich bez predpisu vydat nechcu, objednala mi ich svokra v lekarni v Hainburgu.
@jessennykvet a kde je v kittsee taka lekaren, prosim?

dobrý den, ma ešte niekto doma čípky? zhanam pre svoju sestru a jej synceka...☹