icon

Kde kúpim tatranskú nosovú sprchu ako majú v kúpeľoch Lúčivna?

ryka2
10. nov 2014

Kde sa da kupit tatranska nosova sprcha, ako sa pouziva v kupeloch Lucivna? Dcerka v priebehu 2 dni rozbila dve sprchy ,as tou co pouzivam ja taka umelohmotna z lekarne jej to nejde.Alebo ak niekto vie kde sa da kupit adekvatna nahrada ,umelohmotna ,to by bolo super.Dakujem za rady

timi_timi
•
11. nov 2014

@ryka2 skúsila si sa spýtať v zdravotníckych potrebách ? Tam väčšinou majú tieto pomôcky, alebo ti prípadne možno budú vedieť poradiť kde zakúpiť. Ale v zdravotnícky som to videla aj na webe. 😉

mrazka8
•
11. nov 2014

my sme tie sprchy objednavali z Dolneho Smokovca, rychlo sme rozbili, ale teraz pouzivame umelohmonych macikov od medu. Super sa osvedcili.

ryka2
autor
•
12. nov 2014

@mrazka8 a ako sa to s nimi robi respektive kde treba spravit dierku?

morzsi
•
17. nov 2014

ja mam napredaj

25daniela
•
17. nov 2014

Teda neviem co je to ta sprcha nosova, ale mne na vyplachovanie nosa staci 20mililitrova striekacka 🙂

alobalka
•
19. dec 2014

Kuk môj bazár🙂

glas
•
17. feb 2015

Re: ryka2 - Tatranskú nosovú sprchu ( sklenenú Vám môžem poslať za 6,- € 0905 908 476

janula2511
•
22. sep 2015

@glas ahoj este mate na predaj prosim?

glas
•
26. sep 2015

@janula2511 Re: Janula dobrý deň - áno, tak ako píšem vyššie, cena a telefón stále platia a keď budete v Smokovci alebo v Lučivnej môžete sa zastaviť a pozrieť sa, ako sa Tatranská nos. sprcha vyrába.

janula2511
•
26. sep 2015

@glas ja uz som vam tento tyzden poslala v sms adresu.a 2kusy by som chcela.a kedy to budete posielat?dakujem.

sidemide
•
27. feb 2016

Ahojte, ponúkam na predaj 2 ks Tatranská nosová sprcha sklenená. Boli raz použité, sú umyté. Môj e-mail: ivka.doktorova@gmail.com.

amelia777
•
3. okt 2016

Tatranská nosová sprcha, ktorú používajú aj v detských kúpeľoch na preplachy nosa sa da kúpiť bud priamo v kúpeľoch alebo u pána sklára zo štôle, chodí sa k nemu aj na vylety z kupelov a je to velky zažitok pre deti aj mamicky...deti si same mozu vyfuknut zo skla vianocnu gulu...v atelieri ma aj vela vlastnorucne vyrobenych drobnosti zo skla...

amelia777
•
3. okt 2016