Čo si zbaliť na pobyt v kúpeľoch Lučivná?
Ahojte o dva týždne ideme s dcérou do kúpeľov Lučivná,-Tatry budeme tam do 14 októbra .Chcem sa opýtať ohľadom oblečenia či stačí prechodné bundy-topanky alebo zimné . alebo či brať aj aj...Či brať zo sebou aj oteplovaky. Nechám si poradiť aj čo v kúpeľoch sa vám zišlo 🙂 máme zoznam ale to len taký priebežný.
@nikola1507 odporúčam určite teple oblečenie neviem ci az oteplovaky ale určite nie tenucke vetrovky....ked sme tam boli pred pár rokmi na liečení začiatkom septembra tak bola kosa riadna, zo dna na den sa ochladilo...jeden den bolo prijemne letné pocasie a ďalší den ochladenie o 15 stupňov a dážď.
@svetlusska a boly ste spokojní? Pomohlo niečo?
Otepľovaky by som ešte nebrala.Zbalila by som skôr oblečenie, ktoré v prípade ochladenia je možné vrstviť/napr bavlnené pančuchy, hrubšie legíny a nejaké teplejšie nohavice/Podobne by som balila aj vrchné oblečenie/tielko, tričko s krátkym aj dlhým rukávom, tenšiu mikinu, hrubšiu mikinu a bundu, ktorá nie je celkom hrubá zimná/Obuv by som už ale popri botaskach vzala aj celé topánky.Pod Tatrami je jeseň väčšinou príjemná, aj keď občas spŕchne.Cez deň je často slnečno, príjemne, ale ráno už mrzne.Pocasie sa vie zhoršiť aj v priebehu dňa veľmi
@svetlusska a boly ste spokojní? Pomohlo niečo?
@nikola1507 boli sme tam asi 3x...pomoct to pomohlo, deti boli omnoho menej choré..a celkovo doteraz sa drzia..ale poslednýkrát sme tam boli pred 5 rokmi a som povedala nikdy viac..po prechode na Family resort to islo so vsetkym dole kopcom... zhoršenie vo všetkom o 200% . viem porovnat ake to bolo pred prechodom a po a boli to topka kúpele predtym.. Mozno sa teraz niečo zmenilo neviem. Prioritou po prechode na resort určite kupelny hostia neboli
radšej si prisetrit a ísť k moru.je tu aj skupina kupele lucivna.skus kuk
Nič sa nezmenilo.
Nič sa nezmenilo.
aby som nezabudla vezmi si hylak,nieco na hnačku, niečo na trávenie pre seba aj pre deti.lieky proti teplote a na kašeľ,bolest hrdla, teplomer.. lekár tam vtedy nebol 24 hodin denne... trebalo ísť na pohotovosť do Popradu.standardne tuto výbavu beriem keď idem hocikde na pobyt.
@nikola1507
@anonym_6a6ebc neprekvapuje ma to..ked sme tam boli naposledy tak kuloárne info bolo ze dostali dotaciu na kupele pred prechodom na resort a tak ich musía neviem koľko rokov udržať v chode a potom ich vraj zrušia.ci to je/bola pravda neviem.

@nikola1507 odporúčam určite teple oblečenie neviem ci az oteplovaky ale určite nie tenucke vetrovky....ked sme tam boli pred pár rokmi na liečení začiatkom septembra tak bola kosa riadna, zo dna na den sa ochladilo...jeden den bolo prijemne letné pocasie a ďalší den ochladenie o 15 stupňov a dážď.