icon

Kde kúpiť slez nebadaný na fimózu?

emap
3. jan 2018

Prosím o radu kde kúpiť slez nebadany - kvet na fimózu? Čítala som že najvhodnejší je kvet, ale u nás v lekárni som vedela kúpiť len vňať. A na internete som videla na predaj slez maursky alebo slezový kvet ale tam nie je uvedené o aký slez ide. Ďakujem za radu ☺

Strana
z2
nikikub
12. okt 2020

@elisssia10 dobry den, mna by to tiez zaujimalo. Aka je cena za masticku a ake mnozstvo? Dakujem

elisssia10
13. okt 2020

@adelajda18 dobrý deň áno vyrábam a ozaj pomohla už pár deťom 50 ml balenie za 5 e keby ste chceli väčšie 80ml za 7 vyrábam vždy čerstvú tak to trvá zo 4 dní pekný den

elisssia10
13. okt 2020

@ivkada určite slezovu mast vedela by som vám aj vyrobiť synovcovcovi veľmi pomohla vyhol sa operacii

elisssia10
13. okt 2020

@nikikub dobrý ak by ste mali záujem vedela by som vám pomôcť so slezovu masťou yrabam doma a mam veľmi dobre skúsenosti s nou

silver33
Autor odpoveď zmazal
mummy20
19. jún 2021

@elisssia10 ešte vyrábate ten kremík ďakujem za Vašu odpoveď

elisssia10
16. jún 2022

@adelajda18 dobry den ano vyrabam 50 ml 5 euro

elisssia10
16. jún 2022

@mummy20 ano vyrabam prepacte ze teraz odpisujem len

katka1981
26. aug 2022

@zutomad, prosti a slez mauersky kvet alebo vnat? Kolko bol namozeceny vo vani ? Ako dlho ste to pouzivali? Dakujem

luusyyyyyyy
Autor odpoveď zmazal
luusyyyyyyy
26. feb 2023

@elisssia10 ešte vyrábate krém?

perpetuav
10. aug 2023

@zutomad
Dobry den, Vy ste robili z toho maurskeho slezu kupel, z kvetu ci z vnate? Dakujem za odpoved.

stulrajterova
10. aug 2023

@perpetuav ak budete mat zaujem...mam slezovy kremik z justu ...rozne balenia dostupne, viem poslat obratom

perpetuav
10. aug 2023

@stulrajterova dakujem, mam Ho kupeny. Chcela by som najprv vyskusat bylinky.

zutomad
10. aug 2023

@perpetuav ono to bola taka zmes v baliku- slez maurský,boli tam aj kvety a aj vňate. Za hrsť byliniek som zaliala horucou vodou,nechala chvíľku vylúhovať. Staršiemu synovi sa to pekne uvoľnilo, mladšiemu žiaľ nie- a to som skúšala aj masť...držím palce

stulrajterova
10. aug 2023

@perpetuav nech sa podari...drzim palce

stulrajterova
11. aug 2023

@perpetuav skombinujte...nech skor zaberu aj bylinky

lulululululululu
22. máj 2025
@zutomad

ja som robila kupel z toho maurskeho, krpcovi sa to pekne uvolnilo

@zutomad prosím ako ste robila kúpel? Koľko mal chlapček rokov, ďakujem

zutomad
26. máj 2025
@lulululululululu

@zutomad prosím ako ste robila kúpel? Koľko mal chlapček rokov, ďakujem

@lulululululululu ahoj, mohol mať asi 3 roky. Kúpeľ tak,že som zaliala horúcou vodou ( asi liter) za hrsť kvetov( voda sa zafarbí na modro) a potom po kúpaní som mu to naliala do vane, pripustila studenu vodu a sám si to skúšal trocha preťahovat. Mal kusok zrastené,po čase sa mu to celkom uvoľnilo a už s tým nemá problém.

lulululululululu
16. sep 2025
@zutomad

@lulululululululu ahoj, mohol mať asi 3 roky. Kúpeľ tak,že som zaliala horúcou vodou ( asi liter) za hrsť kvetov( voda sa zafarbí na modro) a potom po kúpaní som mu to naliala do vane, pripustila studenu vodu a sám si to skúšal trocha preťahovat. Mal kusok zrastené,po čase sa mu to celkom uvoľnilo a už s tým nemá problém.

@zutomad ďakujem pekné za radu

Strana
z2