Kde kúpiť slez nebadaný na fimózu?
Prosím o radu kde kúpiť slez nebadany - kvet na fimózu? Čítala som že najvhodnejší je kvet, ale u nás v lekárni som vedela kúpiť len vňať. A na internete som videla na predaj slez maursky alebo slezový kvet ale tam nie je uvedené o aký slez ide. Ďakujem za radu ☺
@adelajda18 dobrý deň áno vyrábam a ozaj pomohla už pár deťom 50 ml balenie za 5 e keby ste chceli väčšie 80ml za 7 vyrábam vždy čerstvú tak to trvá zo 4 dní pekný den
@ivkada určite slezovu mast vedela by som vám aj vyrobiť synovcovcovi veľmi pomohla vyhol sa operacii
@nikikub dobrý ak by ste mali záujem vedela by som vám pomôcť so slezovu masťou yrabam doma a mam veľmi dobre skúsenosti s nou
@elisssia10 ešte vyrábate ten kremík ďakujem za Vašu odpoveď
@adelajda18 dobry den ano vyrabam 50 ml 5 euro
@mummy20 ano vyrabam prepacte ze teraz odpisujem len
@elisssia10 ešte vyrábate krém?
@perpetuav ak budete mat zaujem...mam slezovy kremik z justu ...rozne balenia dostupne, viem poslat obratom
@stulrajterova dakujem, mam Ho kupeny. Chcela by som najprv vyskusat bylinky.
@perpetuav nech sa podari...drzim palce
@perpetuav skombinujte...nech skor zaberu aj bylinky
ja som robila kupel z toho maurskeho, krpcovi sa to pekne uvolnilo
@zutomad prosím ako ste robila kúpel? Koľko mal chlapček rokov, ďakujem
@zutomad prosím ako ste robila kúpel? Koľko mal chlapček rokov, ďakujem
@lulululululululu ahoj, mohol mať asi 3 roky. Kúpeľ tak,že som zaliala horúcou vodou ( asi liter) za hrsť kvetov( voda sa zafarbí na modro) a potom po kúpaní som mu to naliala do vane, pripustila studenu vodu a sám si to skúšal trocha preťahovat. Mal kusok zrastené,po čase sa mu to celkom uvoľnilo a už s tým nemá problém.
@lulululululululu ahoj, mohol mať asi 3 roky. Kúpeľ tak,že som zaliala horúcou vodou ( asi liter) za hrsť kvetov( voda sa zafarbí na modro) a potom po kúpaní som mu to naliala do vane, pripustila studenu vodu a sám si to skúšal trocha preťahovat. Mal kusok zrastené,po čase sa mu to celkom uvoľnilo a už s tým nemá problém.
@zutomad ďakujem pekné za radu

@elisssia10 dobry den, mna by to tiez zaujimalo. Aka je cena za masticku a ake mnozstvo? Dakujem