Kde meriate 3-ročným deťom teplotu?
A aké teplomery používate?
Od narodenia len pod pazuchou, našťastie ešte mám ortuťový teplomer.
Momentálne asi najlepší teplomer klasický - žiadne digitálne, bezdotykové som presné nenašla
https://www.benulekaren.sk/teplomer-classic-skl...
digitalnym v uchu 🙂
Vždy len v podpazuší od narodenia, teplomer mam digitálny zo zdr potrieb, ale normálny, nie bezdotykovy a ani s nim neodmeriam v uchu alebo na čele.
Bezdotykový, na viacerých častiach tela, aj mojou rukou odhadnem a potom podľa stavu dieťaťa. Je super aj v noci, skontrolovať rýchlo,kde sa hýbe teplota
Pod pazuchou, ortutovym teplomerom
Syn ma dva roky sice ale meriam v zadku, najlepsie mi zmeria a pouzivam digitalny. Na premeranie mam aj taky ten bezdotykovy, ale pride mi nespolahlivy
V konečníku, digitany s ohybnou mam, alebo bezkontaktnym orientačne. Pod pazuchou vôbec, to asi s 12 ročnou nefunguje ani so.mnou... neviem prečo:D ale skúšam stále.
od roka meriam pod pazuchou vsetkym trom detom. byvaju chore casto. mam digitalny s podsvietenym displejom. na sebe om si ho porovnala s ortutovym aby som vedela ako presne meria. meria vzdy len tym jednym. ale pre mna nie su podstatne nejake desatinne ciarky. proste vidim ze dieta je horuce alebo ze ma uz problem alebo bolest tak nasadim nurofen alebo paralen aj podla toho. ci ma 39,3 alebo 39,5 uz pre mna nehra rolu.
V ritke, ale nebyva casto chory
Pod pazuchou, od roka
Usnym ..znacka Braun
Digitalny s makkym hrotom pre babatka a pod pazuchami
V uchu

Klasický starý ortuťovy, meram pod pazuchou. 😉