Kde na východe Slovenska zoperujú hydrokélu?
Včera o 20:03
Ahojte mamičky,
máte prosím skúsenosti s operáciou hydrokély u detí? Kam na východe ísť? PP, PO, KE? Prípadne robia to aj v SL? Alebo aj inde, pôjdem kamkoľvek 😊
Ďakujem za vaše skúsenosti 🙂
Ahojte mamičky,
máte prosím skúsenosti s operáciou hydrokély u detí? Kam na východe ísť? PP, PO, KE? Prípadne robia to aj v SL? Alebo aj inde, pôjdem kamkoľvek 😊
Ďakujem za vaše skúsenosti 🙂
@nila0622 Ja si myslím, že v hociktorej nemocnici na urológii. Detský lekár by ťa mal usmerniť. Ja som teda už pár desaťročí dospelý, ale tento problém sa mi vyskytol asi pred dvomi rokmi. Zvolil som bežný postup cez obvodnú lekárku, ktorá ma poslala do urologickej ambulancie, kde som dostal bonus o ktorý som ani nežiadal (vyšetrenie prostaty), no a potom to už išlo raz - dva. No celkom raz - dva nie, lebo čakacia doba v mojom prípade bola asi 3 mesiace. No a ešte predoperačné vyšetrenia - tam mi pre zmenu zistili cukrovku 2. stupňa a rovno ma poslali na diabetológiu, kde mi tri dni pred operáciou nasadili inzulín, aby som bol vôbec zoperovaný. Cukor zrazený na prijateľnú hodnotu a všetko dobre dopadlo, dokonca si ma pozvali o deň skôr, lebo sa im uvoľnil termín. Operácia v mojom prípade bola pohodová, nebol som v narkóze, ale len umŕtvený cez miechu, prenocoval som a ráno ma vykopli domov. Prvé dne to bolelo, ale znesiteľne, stačilo veľa ležať, občas pochodiť, v noci som spal normálne. Prajem veľa šťastia! 🙂