Kedy môže dieťa po operácii von?
Dobry den, dieta malo utorok operaciu nosnej mandle plus orezanie krcnych myslite ze zajtra mozme ist trochu von?
@anonym_autor To si od utorka držala dieťa vo vnútri?
Môže, nemali sme zákaz ísť von. Boli sme na prechádzke na druhý deň po zákroku.
My sme isli.ked mala.dcera zaujem ale urcite nesla k detom aby náhodou neochorela mozno po týždni sme boli s.detmi ale len vonku aby náhodou neochorela a 2tyzdne som ju krotila aby nebehala len v kludovom režime mala.5.5r bolo horucavy.si pamätám takze.ou veceru sme isli s kocikom trosku prejst inac.na.dvore sme boli
Určite si pri prepustení bola poučena a ak ti táto info nebola dana, čo si sa neopytala priamo dr. a pytas sa tu na koňovi?
@anonym_autor To si od utorka držala dieťa vo vnútri?
Môže, nemali sme zákaz ísť von. Boli sme na prechádzke na druhý deň po zákroku.
@anonym_73a1d2 na druhy den po zakroku? Moje dieta bolo na druhy den tak otapene a bolavr ze nevedelo vlastne sliny preglgnut nie este aby som snim isla von. Zo starsim som bola na 3 den ale bol januar. A teraz je teplo ..
@anonym_autor podľa stavu. Ak je už minimálne dva dni úplne bez nejakých známok vyššej únavy alebo veľkej bolesti nevidím v tom problém ísť sa na chvíľku vyvetrať von. V týchto dňoch je zrovna fajn počasie. Nešla by som len keby bolo moc horúco
@anonym_73a1d2 na druhy den po zakroku? Moje dieta bolo na druhy den tak otapene a bolavr ze nevedelo vlastne sliny preglgnut nie este aby som snim isla von. Zo starsim som bola na 3 den ale bol januar. A teraz je teplo ..
@anonym_autor U nás na druhý deň nič, zdravé dieťa. Nikto ho doma neudržal, vlastne sme sa ani nesnažili. Tiež sme boli v júli.V januári by som sa bála viac, teraz ráno alebo večer kľudne.
Dakujem Vam vsetkym za odpovede.
@anonym_autor tu su zeny superwomenky aj ich deti 🤭 kto bol niekedy v zivote na vyber nosnych mandli a orezanie krcnych musi vediet ze na druhy den to este dost bolelo.
@anonym_autor tu su zeny superwomenky aj ich deti 🤭 kto bol niekedy v zivote na vyber nosnych mandli a orezanie krcnych musi vediet ze na druhy den to este dost bolelo.
@anonym_5698f9 asi záleží od lekára, píšem z vlastnej skúsenosti s 5 ročným dieťaťom. Na druhý deň, nič ani stopa po bolesti, bez liekov. Zákrok v celkovej anestéze, nosná von, krčné zmenšované laserom.
Moje mladsie ma 3 roky a vidim ze jeho to bolelo viac ako ked mojmu starsiemu robili to iste vo veku 6 rokov ..
@anonym_5698f9 asi záleží od lekára, píšem z vlastnej skúsenosti s 5 ročným dieťaťom. Na druhý deň, nič ani stopa po bolesti, bez liekov. Zákrok v celkovej anestéze, nosná von, krčné zmenšované laserom.
@anonym_73a1d2 cez to vsetko den po by som nesla, syn samozrejme behal., lietal skakal tak by som sa bala, mal 3 roky.
@anonym_73a1d2 cez to vsetko den po by som nesla, syn samozrejme behal., lietal skakal tak by som sa bala, mal 3 roky.
@anonym_5698f9 Čoho by si sa bála?
Horšie je behať, lieta, skákať v byte, ako prechádzka vonku.
@anonym_5698f9 Čoho by si sa bála?
Horšie je behať, lieta, skákať v byte, ako prechádzka vonku.
@anonym_73a1d2 boli sme na treti den na ihrisku a syn tam skakal behal 🙄 doma kukal telku a hral sa s autickami

Samozrjeme. Však to sú malé operácie nič náročné
Akože žiadne behanie, tury a lezenie n kopce, ale normálne von už áno