Ako dlho trvá zotavenie po operácii mandlí?
Ahojte, dceru caka vybratie nosnej mandle a orezanie krcnych 10.8., 29.8. by sme chceli ist na dovolenku k moru autom, myslite ze po 14 dnoch uz bude mat vsetko zahojene? ake mate skusenosti?
ano, myslim si ze to uz bude uplne v poriadku. mojej som ani lieky od bolesti nemusela davat(tiez vyberali nosne a orezavali krcne).
skor asi bolo dolezitejsie, aby neochorela. ale v lete je to nastastie lepsie ako na jesen ci v zime.
Syn bol 2 týždne po rovnakých zákrokoch úplne fit, a lieky od bolesti nepotreboval.
Myslis 14 dni od operacie? To je velmi hraničné,radšej 3 tyzdne po op.
@janinah cestovat po 2,5 tyzdni od operácie
@anonym191911 to ti nikto dopredu nepovie ako to bude. Kolko ma dcera rokov? Zavisi ako sa zakrok podari. Budes sledovat a ked vsetko v poriadku pojde na dovolenku. Ked sa nieco vyvinie inac, budes riesit situaciu.
Hlavne jej podpor imunitu pred operaciou,aby sa vsetko dobre hojilo.
Vseobecne sa rata s 3 tyzdnami pobyt pri mori jej moze pomoct,ak bude vsetko vporiadku,sa zregenerovat rychlejsie.
@anonym191911 to ti nikto dopredu nepovie ako to bude. Kolko ma dcera rokov? Zavisi ako sa zakrok podari. Budes sledovat a ked vsetko v poriadku pojde na dovolenku. Ked sa nieco vyvinie inac, budes riesit situaciu.
Hlavne jej podpor imunitu pred operaciou,aby sa vsetko dobre hojilo.
Vseobecne sa rata s 3 tyzdnami pobyt pri mori jej moze pomoct,ak bude vsetko vporiadku,sa zregenerovat rychlejsie.
@eli3k 4 roky zväčšené ma mandle kvôli prekonanej laryngitide inak ešte nie je ani škôlkarka

@anonym191911 Po týždní sme mali kontrolu, všetko bolo zahojené. Dieťa išlo do MŠ.