icon

Kedy navštíviť lekára pri grckaní mlieka u novorodenca?

cskrisztinka
25. okt 2025

Malej (4 dnove) sa vygrcka mlieko. Ale nie len málo. Mala 2x menšiu hnačku a švrká sa jej v brušku.
Kedy ísť k doktorovi ?

pribinak
25. okt 2025

Dojcis?

cskrisztinka
autor
25. okt 2025
@pribinak

Dojcis?

@pribinak áno. Ale v nemocnici dostala aj umele

anonym_e09d88
25. okt 2025

Je to Tvoje prve dieta? Ako vyzerala ta "hnacka"?

pribinak
25. okt 2025

Teraz doma pije čo? Materské? UM? Mix?

cskrisztinka
autor
25. okt 2025
@pribinak

Teraz doma pije čo? Materské? UM? Mix?

@pribinak včera ešte dostala umele raz . Ale už som prestala stým. Od včera večere už len materske lebo sa mi to rozbechlo

cskrisztinka
autor
25. okt 2025
@anonym_e09d88

Je to Tvoje prve dieta? Ako vyzerala ta "hnacka"?

@anonym_e09d88 prvé áno
Hnedo-žltá bola.

pribinak
25. okt 2025

Odgrgne si po papani?

cskrisztinka
autor
25. okt 2025
@pribinak

Odgrgne si po papani?

@pribinak áno. A nedám ju do postelky hneď

anonym_e09d88
25. okt 2025

Pretoze u novorodencov a dojcenych babatiek je normalna stolica riedka a horcicovej farby, tj hnedozlta. A moze byt aj viac x za den.

kiki68
25. okt 2025

Ta hnacka je to, ako ma stolica babatka vyzerat. Pozri si baby poop colors. Vsetky odtiene zltej, oranzovej, horcicovej su uplne normalne. To skrkanie je normal travenie. Zapina sa ten system akoby do prevadzky. Len dalej dojcit, nosit, uzivat si a menit plienky. Je dobre umyt babo cistom vodou tam dole a dat plienku. Ziadne vlhcene obrusky za mna. A babo moze kakat aj 5-8 x denne v tom veku. Tiez odgrcnutie mlieka, ak nejde prudom von je ok. To mam priamo od 4 lekarov info. Na toto som sa specificky pytala, my sme museli skrz zltacku a vahu na zaciatku byt kazdy den na kontrole. Dnes ma 4 mes a stale takto odgrcne. Takze klidek

kiki68
25. okt 2025

Inak nasa Issie grcne stale aj po 3 hod, proste je take grckave dieta, aj ju tak v nemcine prezyvame 😂😂😂

anonym_0e6f0d
25. okt 2025

Pokiaľ priberá, tak sa to nerieši. Aj keby malo reflux, tak ak priberá, len sa to sleduje a musí to prejsť samé. Max nejaké probiotiká a zvýšená poloha. Prípadne zmeniť umelé mlieko. Bábätká grckaju dosť, ak sa prepapkajú.

domka222
25. okt 2025

Dávaj ho do vyvýšenej polohy stále. Riedka stolica po kazdom jedení u novorodencov je predsa normálna