Kedy nechať dieťa doma zo škôlky?
Ahojte ,ak sa tu nájde niekto koho dieťa chodí do škôlky ,chcem sa spýtať ako je to vlastne s chorobami co je povolené a kedy nechať dieťa doma? Napr..ak je bez teploty a čule ma len sople a občas kašeľ nechať doma? Ďakujem lebo fakt neviem kedy dat kedy nechať ci to ani trochu nemôže mať sople a musí byť úplne zdravé? Sme ešte len začali chodiť tak sa pýtam
@joannita áno od do a tiež aj môj chlap.... Kto chce si dokáže nájsť spôsob ako sa to dá kto nie hľadá spôsoby ako sa to neda....
Imunita sa buduje prekonávaním chorôb. Myslíte,že je pre deti dobré ak sú stále vyčleňované z kolektívu,lebo ,,kus soplia a kašľu"?Aký má význam nechať si dieťa doma neviem ako dlho,a potom ho znovu šupnuť späť medzi bacily?Teplota,grcanie a kašeľ ako tuberak nemám na mysli. Ale proti trošku sopľu a pokašliavaní nemám nič.
@kulumulu123 ale pytam sa aj, ci pracujes na TPP, cize mas zamestnavatela?
A ako konkretne sa da najst sposob ako byt s deckom kaudy druhy tyzden na ocr, ked zamestnavatel ta kvoli tomu jednoducho prepusti? Najst si sposob, ze budem nezamestnana a budeme zit z lasky?
@danielahamar viete, nie je vsetko o peniazoch…rozhodne by som nenechala chore dieta s cudzou osobou, aj ked “na to mam”…nie je vynimka, ze matky lekarky maju pocas nocnych sluzieb svoje deti pri sebe na lekarskej izbe…kazdy lepi, ako moze a vie…
@emuemu ale tá slobodná si ho nemôže zobrať ani do roboty, možno by aj rada.
mna viac ako kaslajuce a soplave dieťa (lebo to sú tie malé deti skoro nonstop) rozčuľuje, keď do škôlky príde dieťa grcajúce, alebo so zapalenymi očami, alebo so všami ...

@kulumulu123 a ty mas aku pracu ak sa mozem opytat? Normalne na TPP, od - do?