Kedy sa skončia koliky?
Ahojte baby,
Prosím Vás kedy Vašim bábätkám skončili kolíky a bolesti bruška?
Moja ma dnes 3mesiace a idem sa zblázniť stoho že mi celé dni nespinká( max 5-20min spanky),ťahá nôžky k brušku je plačlivá😀 neviem poriadne nič spraviť,Dávam probiotika Probiofix imun baby aj espumisan masírujem o stošest😀.
Az ma len koliky tak este okolo mesiaca rataj ze ich bude mat. Budes vidiet ci sa to postupne zlepsuje.
6-8m?10? .. spacom už asi nebude ale vyhrá sa a bude pohyblivá. 🙂
dovtedy, dokedy nebude si vedieť sama pomôcť. Väčšinou, keď sa samé pretáčajú, vedia dobre silno pokrčiť nožičky... viac pohyblivé dieťa
presne do 6 mesiacov to trvalo... kojila som, pozor som si dávala, espumisan aj sab simplex som dávala a krém pupík mentolový či aký to bol s tým som masírovala no tú vôňu som už ku koncu ani cítiť nemohla 😀 tak už len 3 mesiace... cvičíš s nožičkami aby si pomohla prdíkom? aj čajík som ja zvykla dávať..
presne do 6 mesiacov to trvalo... kojila som, pozor som si dávala, espumisan aj sab simplex som dávala a krém pupík mentolový či aký to bol s tým som masírovala no tú vôňu som už ku koncu ani cítiť nemohla 😀 tak už len 3 mesiace... cvičíš s nožičkami aby si pomohla prdíkom? aj čajík som ja zvykla dávať..
@mimaapeto práveže moja aj prdí, aj cez noc a dosť veľa a ajtak ju bolí bruško
Placliva môže byť, že spi malo. Tiež to tak mame

kojíš? Moja plakala keď som zjedla niečo čo som nemala.. ak som si dávala pozor, nemala žiadne problémy..
a počula som, že niekomu viac zaberá Sab simplex ako Espumisan... aj ja som používala Sab simplex preventíve..