Kedy sa uvoľní predkožka u dvojročného dieťaťa?
Penis 2r dieťaťa
Prosím v tomto veku išli dieťaťu už pretiahnut ?
Nám stále nie - vidieť len malu dierku na cikanie
Uvoľní sa sama ? Nejaké rady ?
Dik
Moj bude mat 3 a to iste ako ty opisujes...nejako to neriesim...sem tam mu to trosku sa snazim stiahnut ale len pokial je vola. Nerobim nasilu nic. Pipik umyvame, nie je cerveny, cika sa mu komfortne a teda zatial neriesim.
Dr.povedala ze mozme skusit masticku "Pinďa" ale ze to ma este cas.
@anonym_autor Ved je toho uz plny net. Nestahovat. V ramci hygieny poumyvat s nechat tak.
@anonym_autor Nás má 5 a ešte to nemá celé stiahnuté.Nestahujem nasilu.
@anonym_f0ac61 Ale inam nejde ani trosku
Moj bude mat 3 a to iste ako ty opisujes...nejako to neriesim...sem tam mu to trosku sa snazim stiahnut ale len pokial je vola. Nerobim nasilu nic. Pipik umyvame, nie je cerveny, cika sa mu komfortne a teda zatial neriesim.
Dr.povedala ze mozme skusit masticku "Pinďa" ale ze to ma este cas.
@anonym_a50b97 nám nejde ale ani o milimeter zatiaľ
Je na to taky gel,,ale zabudla som ako sa vola..pouzivali sme ho, lebo to tiez same neslo,,no a furt mal zle vysledky z mocu
@anonym_autor nam kazali stahovat tak sme stahovali. V roku a pol mu to islo krasne. Ale ten nas je nim taky zaujaty ze uz to v sprche zvlada sam😂🤦♀️
Mam dvoch synov. Jednemu slo krasne. Druhemu nie...
Mam dvoch synov. Jednemu slo krasne. Druhemu nie...
@maryetta a uvoľnila sa ?
U nás takisto minimálne zlepšenie aj po predpísaní krému....syn je rizikový v rámci uroinfekcii, tak máme pol roka po cirkumzícii....dovtedy opakované zápaly žaluďa, teraz klop klop pokoj....ja by som nemenila naše rozhodnutie...ale pokiaľ nemáte iné problémy, asi by som to zatiaľ okrem sprchy neriešila

@anonym_autor Nás má 5 a ešte to nemá celé stiahnuté.Nestahujem nasilu.