icon

Kedy ste začali sťahovať predkožku u chlapcov?

21. apr 2023

Kedy začať sťahovať?

nikpa
21. apr 2023

Po 2 rokoch veľmi jemne pod tečúcou vodou pri kúpeli. Zo začiatku len tak požmolit medzi prstami, nepretahovat lebo mu ublížis, spravia sa mu trhliny a to bolí a hnisá.

hipuska
21. apr 2023

My od roka. Ale jemu išla krásne dole. Takže nebol žiaden problém. Nie je dôvod čakať ak sa dá umyť, tak umyť

zuzka0605
21. apr 2023

za mna skor aj skor ako od roka..

x_mery_x
21. apr 2023

Od roka ako povedala pediatricka

oslo1
21. apr 2023

Bude mat 5 rokov. Este sme nestahivali. Potahuje si ho pocas dna

cookie29
21. apr 2023

vobec, ved si to postahuje sam. Kedysi sa kazalo stahovat, dnes sa od toho upustilo. Ale teda su lekari, ktori su este stara skola

ibrunova
21. apr 2023

V roku a krásne pomaličky to šlo, bez bolesti a problémov v neskoršom veku.

panda21
21. apr 2023

Vôbec. Idem podľa najnovších štúdií a odporúčaní zdravotníctva. Všade sa káže, nechystat. Hormony a puberta urobia čo treba.

denisah6
Autor odpoveď zmazal
hipuska
21. apr 2023

Ja si inak neviem predstaviť, že niekto nesťahuje predkozku. Ono to dosť smrdí. Ja učím chlapcov aj cikať že aby si potiahli a tak cikali. Pretože, ten priestor predložky sa najskôr naplni močom a potom ide von. Takže, podľa mňa to ani hyniecke nie je.

zorkahorka
21. apr 2023

Od cca roka. A ako hovori @hipuska - sťahovať aj kvoli hygiene. Ja to starsiemu vzdy aj vysprchujem, lebo sa mu robia zapaly

panda21
21. apr 2023

@hipuska https://www.nzip.cz/clanek/407-fimoza-zakladni-... tu je to krásne vysvetlené, aj tá hygiena.

hipuska
21. apr 2023

@panda21 no veď ale tu sa píše o fimoze. Bavíme sa o normálnom stave, kedy predložka pekne ide stiahnuť. Násilné sťahovanie je predsa niečo iné. A matka by prinajmenšom mala aspoň skúsiť. A mala by vedieť, či má dieťa problém alebo nemá. Môj syn si vie stiahnuť sám. Ak by ho to bolelo, určite by to nerobil

hlubik
21. apr 2023

od narodenia