Kedy začne účinkovať Biseptol pri častom močení?
Ahojte, syn uz dva tyzdne často moci, boli mu spravene zakladne testy, ktore su ok. Lekarka mu nasadila Bideptol. Dnes rano zobral druhu davku, ale stale cika kazdu pol hodinu. Kedy mozem cakat efekt? Alebo to ze uz nezabrali znamena, ze nebudu vhodne? Ďakujem
po dvoch tabletkach necakaj zlepsenie, do pondelka by sa to malo zlepsit
@viestta jasneee, som z toho taka deprimovana, že možno su nevhodne ….
Nechapem preco mu boli predpisane lieky bez kultivacie moču. Možno ich berie úplne zbytočne, pokial nebola potvrdená baktéria. Su ťažké lieky pri užívaní sa nesmie pit nič kyslé. Takže žiadne džúsy, ovocné šťavy ani kyslé potraviny.
@viestta jasneee, som z toho taka deprimovana, že možno su nevhodne ….
ATB treba hodnotiť v rámci účinnosti najskôr po 3 dňoch, čiže u vás až v pondelok.
@anonym_autor
ATB treba hodnotiť v rámci účinnosti najskôr po 3 dňoch, čiže u vás až v pondelok.
@anonym_autor
@belasy_motylik tak budem čakať este
Nechapem preco mu boli predpisane lieky bez kultivacie moču. Možno ich berie úplne zbytočne, pokial nebola potvrdená baktéria. Su ťažké lieky pri užívaní sa nesmie pit nič kyslé. Takže žiadne džúsy, ovocné šťavy ani kyslé potraviny.
@anna777115 kultivaciu mu nedali robit, nechapem …. Len take zakladne to bolo ok …. Ja som si dala dodatocne kultivaciu spravit ale este nie je vysledok
@anna777115 kultivaciu mu nedali robit, nechapem …. Len take zakladne to bolo ok …. Ja som si dala dodatocne kultivaciu spravit ale este nie je vysledok
@anonym_autor mala si počkať na vysledok z labaku a riesit to zatiaľ urinalom sirupom pre deti. Pokial nema teploty a nic ho nebolí je to iba zbytočná záťaž pre organizmus.
@anonym_autor mala si počkať na vysledok z labaku a riesit to zatiaľ urinalom sirupom pre deti. Pokial nema teploty a nic ho nebolí je to iba zbytočná záťaž pre organizmus.
@anna777115 urinal mame uz oduzivany a ten nezaberal
Po 24 hodinach by mal pocitovat zlepsenie. Ak casto mocil, mal aj palenie a bolesti? Ak nie, tak nechapem, preco mu naslepo davala tak tazke ATB. Urcite treba vela pit a davat probiotika-na to nezabudni. Aby nehnackoval.
Nam zabral po dvoch davkach, malu sme ale potvrdeny moc. Na druhy den uz aj testovaci pasik na moc bol ok.

po dvoch tabletkach necakaj zlepsenie, do pondelka by sa to malo zlepsit