Kiahne a ich priebeh
Ako u vas prebiehali kiahne a co vsetko ste na ne davali? Boli ste v izolacii 2 tyzdne ? Mam doma dcerku s kiahnami, ma tri roky. Syncek bude mat o par dni rok. Nieje to pre neho nebezpecne? Maminky dajte typi na zmiernenie svrbenia. Dakujem
@maminkasisa kiahne dostal 22.6.
Maminy, kedy mozem dcerke umyt hlavu normalne samponom, dnes ma 8-mi den kiahne.
@maminkasisa ináč , na predošlej strane pišem,co mi "poradili" na kožnom ...
kamoška mi písala ,že aj tato masť je dobra , tak možno niekomu pomože to vyskušať http://www.pilulka.sk/cicatridina-mast-30g
@denisocka neskriabe si to,teda aspoň som ho nevidela že by si to skriabal,mozno v noci keď spi.Ten hypermangán,skor dlho ich mozem v tom kupat a mozem im aj vlásky opláchnuť? Lebo na hlavičke to majú tiež dosť, hlavne najmladší. ..A niekde som čítala že sa to nemôže dostať dievčatám do pošvy? Čo je na tom pravdy?
@denisocka aha, uz viem!!!! kozna ti tam preto napisala keloidne jazvy, aby ti mohla predpisat ten krem!! kvoli poistovni... na tieto atroficke dierky neexistuje krem, vsetky gely na liecbu jaziev su len na keloid a hyperftrof. Treba preskumat moznosti toho lasera... Tiez to riesim, to co prezivas, je moje zrkadlo...
@denisocka A dettolom normálne postriekať ? alebo ako? nebude to štípať? dcérka ma kiahne tiež 3 deň a strašne sa škriabe..zatiaľ dávam len dithiaden..nám doktorka nariadila, vôbec nekúpať, netatierať ničím...len proti svrbeniu ten dithiaden alebo fenistil...ale nejak to nezaberá :/ a nechcem aby sa mala rozškriabala celá aby jej neostali jazvy.Ďakujem vopred za rady 🙂
a náhodou s Fenistil gélom sa potierať nesmie? lebo niekde som čítala,že áno...tak teraz neviem..aj s tým sprchovaním mám trošku obavy no :/
My sme robili rychle kupele v hypemangane. A lepsie nam zaberali Fenistil kvapky 3xdenne ako dithiaden. Zabehli si zajtra predpisat a kup aj ten hypermangan,jeto par centova zalezitoat a vyuzijes aj ked hudu chrasty. Krasne zasusi a stlmi svrbenie. S gelom neviem,v lekarni maju aj original gel na kiahne,tak skor to. Je priesvitny
Super Ďakujem za rady, hneď ráno to pôjdem kúpiť, dcérka ma 4 a pol a prežíva to dosť zle, má ich strašne veľa a všade kade chodí sa len o niečo trie..z ničoho nič skríkne,že ju mám škrabať, tak ju to svrbí :/.. najhoršie keď nemám ako pomôcť dithiaden brala pred cca hodinou a nemám pocit,že zaberá. Snáď to do rána zvládneme. Ďakujem ešte raz
@adelleli moj mladsi ma kus viac, viem čo pežívaš . Starší to zvladol lepsie, ten sa toho nechytal,hoc svrbelo,ale vrieskal a fenovali sme , skoro mi fen zhorel . Mladsi zas len do hypermanganu chcel ist , mal to aj okolo ritky a všetky si tam na 3den zoškrabal ... tak dalsie 2dni vrešťal,bo ho strašne riť bolela . Potom zas mal 3dni na jazyku ....
mam teraz doma obe masti,od svagriny - robi v lekarni a jeden jej zajtra pojdem vratit . fakt som na vazkach,ktorý si nechat a skusiť davať
Ja som mala kiahne v 32 rokoch a mala som ich vsade, aj v ustach. Na pn som bola skoro cely mesiac, chceli ma aj hospitalizovat na infekcnom. A chytila som ro v skoleod deti, som ucitelka. Mala som ich asi 500.

@alenocka777 aj rozskrabane ma? Ja by striekala na to aloe,na hnisave aj Bactroban. Rychly kupel v hypermangane,jemne osusit. Alebo Dettol sprej.