icon

Kiahne a prírodná liečba bez vane

anketkarka
10. júl 2023

8 ročné dieťa má kiahne tretí deň. Prosím poraďte čo by ste dávali ak nemáme vaňu. Mám repík, ovsené vločky, ale nemáme vaňu. Chcem jej to striekať sprejom. Ale neviem či potom opláchnuť vodou? Či nechať uschnúť? Kedy ste dávali betaglukánový alebo aloe Vera gel? Už len na hojenie keď nové nepribudaju? Mám aj hipermsngán, ale keď by som dala v spreji tak asi po ňom musí byť sprcha? Nechcem aby jej to mokvalo a zhoršovalo sa. Má toho už teraz veľmi veľa a to je len 3. deň.

babovka2321
10. júl 2023

@anketkarka sranda nesranda, kupila by som toto, kebyze nemam vanu :D

luliu
10. júl 2023

Presne hocijaký veľký hrniec, detská vanička, sprchu máte, tak v tej by som ju oblievačka hrnčekom

jaskolka
10. júl 2023

Detský bazénik, vanička, postav do sprchy, sadne si do neho a hotovo

ja_mama
10. júl 2023

Ja som si normalne rozrobila hypermangan do velkej nadoby a oblievala som sa s nim v sprche...neoplachovala som ho len som sa potom jemne osusila uterakom. Vanu vobec netreba.

81anina
10. júl 2023

hypermangan nemusis oplachovat a urob slaboruzovu vodu len par krystalikov na spicku noza.

nikpa
10. júl 2023

@anketkarka kúp detskú vaničku alebo väčší vangel a máš postarané. Inak by som zarobila hypermangan do pohára, namacala väčšie gazove štvorce, tie dobré pijú vodu a tým ju omyvala. A sprcha práveže nemá byť po hypermangane ani po ovsenom kúpeli. Treba aby to účinkovalo na koži.