Kochleárny implantat pre nepočujúce detičky

anikoszlama
14. sep 2014

je tu niekto skusenosti alebo vie niekto poradit ohladom kochlearneho implantatu,ako sa zvykalo,kedy ste si vsimli ze dieta reaguje alebo nie na implantat,ako Ste to riesili z financnej stranke.Maly nepocuje od narodenia,ma3roky.

bonaqa2013
14. sep 2014

Ahoj, aj moje dieťa je nepočujúce. Je to dievčatko a má 4,5 roka. My máme len načúvacie prístroje. poškodený sluch má dcéra na obidvoch uškách. Na pravej strane na 80 perc. a na ľavej na 50 perc. kochleárny imp. dávajú v BA, ale len vybraným uchádzačom, resp. je to jednak veľmi drahá záležitosť - asi 35 tisíc e ale hradí poisťovňa, a potom dieťa musí spĺňať kritéria po mentálnej stránke. To musí byť úplne OK. Ak niečo ešte potrebuješ napíš, rada napíšem. Je tu aj skupina mamičiek, ktorá sa zaoberá danou témou.

kristinakantarova
16. sep 2014

Ahoj, aj my máme rovnaký problém, dcéra má 2r. A vy už máte implantát? My zatiaľ čakáme na operáciu. Tiež tak viem že sa nič neplatí. Dievčatá a v ktorej skupinke sa touto témou zaoberajú? Ďakujem.

juliettka5
14. okt 2014

Ahojte, centrum kochlearnej impantacie je aj v Kosiciach v UNLP. Takisto robia kompletnu diagnostiku a naslednu implantaciu.

60jana
21. apr 2018

V ktorej skupine v MK sa zaoberaju temou kochlearneho imlantatu?
Dakujem