icon

Koľkokrát za deň kaká 17 mesačné dieťa?

spalka
8. okt 2010

😀 mozno divna otazka, ale moja 17 mesacna baba dnes kakala sestkrat, bezne tak styrikrat za den. A ja len oci otvaram a prdelku umyvam 😀. Papa normalne, zda sa mi skor, ze menej ako ostatne babatka. Kazdopadne je to lepsie ako zapcha, ale chcela by som vediet, len tak pre zaujimavost, ci je to tak aj u vasich deticiek.

lalus
8. okt 2010

1x (spravidla v rovnakom čase, po večeri), max. 2x - ale to skôr výnimočne 😉 frekvencia je podľa mňa u každého individuálna...Ak to má normálnu konzistenciu, primeraný zápach (nie neprirodzene kyslý) a nevidíš prirýchle trávenie (t.j. že po obede jeho nestrávené zvyšky nájdeš v plienke/nočníku už za 2 hodiny)..tak by som to asi neriešila 😎

adky
8. okt 2010

1-2x ...tiež sa nám stalo,že kakala aj viac krát,ale max. 4x....6 je tedo dosť 😀 😝

ludka140281
8. okt 2010

tak sa podrz...moja ,ked jej vysli tie prve dva zubky,kakala 12x za den 😕 ...boli sme na vysetreniach a je ok,nic sa nedeje...takto kakala tri dni a potom kuk zubky 😀 ..inak kakava raz za dva dni,je kojena 😅

kepassa
8. okt 2010

ma super rychly metabolizmus 😀 moja mala 2 a pol rocna za chvilu kaka tak 2-3 krat za den ak kaka viac tak maximalne 3x ak pomenej tak 1-2x, asi je to individualne, ale urcite lepsie akokeby sa nevedela vykakat a bolelo ju brusko

benne
8. okt 2010

Moja tiež len 1-2 razy za den (myslím tým už minimálne 2 roky dozadu), na viackrát kaká vtedy, ked sa niekam ponáhľa a to ide aj 3-4, ale dosť tesne za sebou, v podstate si rozdelí len to jedno. Aj tak sa mi bežné kakanie 4-6 krát zdá priveľa, ale nie som odborník 🙂

beru30
9. okt 2010

Nas maly ma 10 mesiacov, papa 5x za den a veeeeeeela sa pohybuje, a kaka minimalne 3x za den......a to viem presne kedy, lebo vtedy vypne baterky a tisko tlaci 🙂

martina46
9. okt 2010

1-4x denne.

zuzul1310
9. okt 2010

1 až 2 krát, ale neidú vám náhodou zuby, to už bolo u nás tiež aj 6 a viac krát... teraz nám tiež ide zadná stolička a bolo 5 krát za deň.

pass
10. okt 2010

1 - 3 krat denne, ale častejšie je to viackrat ako jeden raz - má rýchly metabolizmus 😉

stankapk
10. okt 2010

no nasa mala kakava velmi casto, obvykle az 5x za den. aj starsia v tomto veku tak kakavala...

lawli
10. okt 2010

1 - 3 krát,pri zúbkoch 4 - 5 krát 🙂

annie13
11. okt 2010

1x rano, pri zubkoch aj 4-5

janka_pn
12. okt 2010

3x

pimpa
13. okt 2010

4x 😉