icon

Koloidné striebro a liečba nádchy

spuntikmathiasko
2. feb 2016

Baby ake mate skusenosti s liecbou nadchy a pouzivanim koloidneho striebra? Hlavne ma zaujimaju skusenosti v pripadoch, ze Vam bolo vyterom v nosteku nieco zachytene, nasadeny Pamycon, ktory nezabral a hrozili Vam celkove ATB. Vdaka

Strana
z3
sorciera24
30. okt 2022

@letfenixa maju len 2 - 15ppm 20ppm....to 20 ma vysiu koncentraciu (je to jedno)....a potom ak nemas rozprasovac, tak maju s nim alebo bez neho...

letfenixa
30. okt 2022

@sorciera24 keď je tam napísané, že používať ako tonikum na tvár a nič o tom, že do nosa. Tak ma to zmiatlo. A do nosa to kvapes alebo pomocou rozprasovaca?

sorciera24
30. okt 2022

@letfenixa musi sa to, lebo v EU nie je povolene používať KS vnutorne...preto to takto zaobaluju vsetci vyrobcovia....to ako ho ty použijes, je na tebe.....ja ho roky aj u deti pouzivam do nosa aj na hrdla......pouzivam flasku zo spreja do nosa (napr. z Vincentky) a tym striekam...

arabela55
22. apr 2024

@katka1981 zdravím a koľko razy do dňa ste dávali do nosa to koloidné striebro, ďakujem

vase_zdraviesk
22. apr 2024

2 - 3 krát denne

arabela55
23. apr 2024

@vase_zdraviesk ďakujem

katka1981
24. apr 2024

@arabela55, ked som sa nevedela zlataka zbavit a bolo to zle, tak 5x denne sprejovy rozprasovac aby to malo poriadny zasah

katka1981
24. apr 2024

@sorciera24, ja som cele tehotenstvo 5x denne do nosa. Lebo 7 rokov som sa ho nevedela zbavit s ATB, s nicim ani s vakcinou na zlateho stafilokoka, nepomahalo nic, a cakala som druhe dieta, bala som sa ze nakazim novorodenca, tak 5x denne. Podotykam, mam velmi slabu imunitu, inak by som tieto problemy nemala.

superholka77
25. apr 2024

@katka1981 môžem sa opýtať presne aké ste kupovali to koloidne do nosa prosím vás ? a teda 5x denne ste si striekala či kvapkala ? aké ste mali príznaky ked ste mali stále stafylokoka prosím vás ? ďakujem krásne

heryteri
1. okt 2024

@sorciera24 prosim ta mozem mi poslat kontakt na tv.znameho ktory ti vyraba koloidne striebro? Chcela by som 20ppm

konulka20
26. máj 2025
@katka1981

@spuntikmathiasko, ano mam skusenosti aj u seba aj u dcerky. Ja som mala hnisave dutiny, tak hrozny stav sm nemala nikdy v zivote. Ako tehotnej mi nechceli dat nic. Nastastie mi zabralo koloidne striebro. Dokonca som mala hnisave oci, dr. mi odmietla dat aj masticku do oci, ze nie preistotu. Tak som si kvapkala aj do oci, ale cistu flasticku mam zvlast do oci, zvlast do nosa. Super pomohlo. Nedavno mala dcerka zelene sople, zlateho stafilokaka mala vo vyteroch, dr. nam doporucila pamycon, mame doma nezarobeny v chladnicke, ale davala som jej striebro, do par dni bola fit. Teraz zas zacala chuchmat, za 3 dni bola fit. Naozaj je to super vec. A tiez aj do usi je super, mozes sa vyhnut ATB.

@katka1981 ake prosim pouzivate?

katka1981
28. máj 2025
@konulka20

@katka1981 ake prosim pouzivate?

@konulka20, 25 ppm, znama mi zaraba a posiela postou. Beriem iba od nej a som spokojna, vie aj super poradit.

konulka20
30. máj 2025
@katka1981

@konulka20, 25 ppm, znama mi zaraba a posiela postou. Beriem iba od nej a som spokojna, vie aj super poradit.

@katka1981 ďakujem

Strana
z3