Kontagiózne bradavice alebo molusky - liečba
Ahojte mamičky, chcem sa opýtat, či Ste si tiež prešli kožnou chorobou zvanou Molusky? ak áno ako Ste sa ich čo najrýchlejšie zbavili? Moja dcérka ich má čoraz viacej, kožná jej ich už dva krát vyberala takou lyžičkou, ale kedže dcérka má velmi suchú pokožku a neustále sa škriabe sama si ich prenáša z miesta na miesto...natieram jej ich Betadinom, a v lekárni som kupila tri druhy homeopatik...no zatial len čakame. Dakujem
@a2303 tak vysledok je tu!!! Po 24 hod som jej to odlepila a z mojusky vznikol pucik podliaty bielou tekutinou. Ako ked si vytlacite biely uhor. Zvycsil sa, este som jej tam dala jablcny ocot a dnes som odlepila. Nezostala moluska cierna, ocot jablcny jej to vysusil a praskol jej biela pucik. Trochu z tej bielej tekutinky jej po okrajoch zostalo, nic jej s tym nerobim iba ma velmi podrazden pokozku od octu - cervenej draplavej farby. Uvidime co zajtra. Natieram jej pokozku s kremom lipobase. Mam jej s tym nieco robit? Vasa dcerka mala tiez taku podrazdenu pokozku?
ahojte, pripajam sa aj ja do diskusie. trapili sme sa viac ako pol roka, jedine čo zabralo bolo KOLOIDNE STRIEBRO a posilnovanie imunity. http://www.darzdravia.sk/koloidne-striebro.php.
Je to vlastne čisté striebro v mimoriadne čistej deionizovanej vode, nie je to drahé. ale JEDINE to pomohlo. mali sme mastičky, zasypy, agresivne tinktury, jablčny ocot, prepichovali sme....dokonca sme boli uz na cakacke do nemocnice, nakoniec sme to zrušili. Stoji za to si ho zohnat, popr. viem s tym pomôct, mozete napisat: tatiana.bohmerova@gmail.com
Od vcera skusame lastovicnik 2 krat denne potieram mame 5 molusiek dufam ze zmiznu....
Zatial ziadne zmeny, ako dlho mam potierat s lastovicnikom? Molusky sa zaial nemenia ale rastu!!!!!
@erzulik ahoj ako pokracujete, moja ich ma uz od septembra, dostala na imunitu isoprinosine a natieram jej to pudrom so sirou, pekne to vysusi, ale aj tak sa ich nevieme zbavit vsetkych, zbavime sa a nove sa objavia. Infectodell nezabral, pritom starsej ano, skusala som aj tea trojku, ale ani ta nezabrala, tak najviac sa nam osvedcil zatial ten puder
My mame 4 polusky dlhodobo cca 2 mesiace, nove sa netvoria, berieme thuyu, dolcamaru, Amp care Juniror zatial nemiznu a potierame betadin.
@bianka0111, u nas v skolke strasia, bojim sa jak cert, ale ked ichtiol zabera, tak sa stasne tesim, daj vediet ci vsetko zahojil. Ichtiol (ichtamol), som si davala na pupaky, krasne vyhnisali, vytiahol zapal. Cely ksicht som mala s tym natrety ked bolo treba 🙂 Juj ako sa tesim, ze tu je taka tema. Zabite vsetky tie potvory, ja ked som na nete studovala, ze ako sa toho zbavit, ja som normalne rozmyslala ci poslat malu do skoly ci nie. Ozaj neni niekde nejaka fotka? Mala si dnes nasla na nozicke pluzier zahojeny a hned, neni su to molusky? Chuda moje.
@katka1981 ahoj, tak nám sa nakoniec podarilo tieto mršky odstránit až braním liekov...Isoprisone...brali sme ich mesiac a molusky sa nám podarilo zničit. Molusky su vraj pri slabej imunite...a ten Isoprisone je na to...teraz ich už nemáme naštastie 🙂
@bianka0111, moja ma znizenu, ale tesne pod hranicou, aspon teda mala, ale uz je na bezlepkovej diete tak dufam ze sa jej zlepsila. Velmi sa tesim s vami!
No my s moluskami bojujeme od 9 mes ako sa natodila, 2 mesiace dcerka uzivala Thuyju, Sirup amp car junior, nemam na to nervy dnes som sa nastvala a sla som jej to dat vybrat. Dokonca sa jej nove objavili na zacocku. Svrbelo ju to, cela bola doskriabana 3 molusky na tele jej vybrala tou lyzicou a na zacocku 2. Trochu bola placliva ale hned to preslo. Vsetko mozne som vyskusala, jablcny ocot, molusan, lastovicnik, prelepovat, lieky a povedala som si uz dost. Lekarka jej oredpisala nejaku sirovu vodicku a tou1 krat denne jej mam potierat molusky. Dnes som zacala ma iba na zadocku malinke 3 ks ale asi ju to dost svrbi lebo si to skriabala. Uz neviem co mam skusit.... Lekarka mi povedala ze nepomoze nic..... Ako to prislo tal to aj odide.. C
ahojte mi bojujeme s moluskami od septembra minuleho roka má tiež imunodeficit,je na imunore v auguste prechadza na ribomulin najnovšie sa zistila aj alergia na soju, už mesiac drží dietu a je to lepšie, kožná mi dala lieh,sterilnu ihlu a že doma to mám prepichnúť vytlačiť vydezinfikovať a natierať betadinom,nenavidim to lebo pri tom plače ale je to najrychlejšie a najučinnejšie pokial som to amstila kade čím stále sa objavovali nové no odkedy ich hned vytlačím(lebo vlastne to vnútro je infekčné)teraz už mesiac nemala ani jednu ak sa objavý čo i len najmenšia jediná hned to vytlačím ako klasický pupák vydezinfikujem natrem betadinom a hotovo je po moluske.
Dcére najviac na molusky pomohla gáfrová masť s ichtamolom. Skúšali sme tiež všetko možné (prepichovať, lastovičník, propolis, ...), ale naozaj najviac pomohla tá gáfrová masť. Najprv som tomu neverila, ale krásne to zmizlo......... 😀
Ahojte, máte niektorá skúsenosť s balzamom Molusan (balzám proti moluskám), ďakujem za rady 🙂
poóc máme to i my, so z toho úplne nešťastná, ale čo aj ale dcéra, absolvovali sme kožné vyšetrenie tam jej to vyškrabkali, na týždeň pokoj, a opať vysiata ... fnuk, co je podľa vás najefektívnejšie? z čoho to vlastne je? dakujem za akúkoľvek radu
@nibiru nam lekar povedal, ze tiez mame molusky, maly ich nema vobec vypukle, len take zacervenane miesta a ked sa objavi nova, tak je to len ako malinka cervena bodka, ja neviem, ale neda sa tam nic na takej malinkej vypucit ... maly si to vobec neskriabe... ale mala to ma na rucke... a ona ich ma take vypukle... no ja sa jej bojim do toho vrtat a ani by mi nedala.... zatial jej to vypalovali dusikom 1x ale nevidim zlepsenie...a neviem, co jej mam na to davat....
vy ste sa uz toho zbavili?
@dagmar79 zakaždým to treba vydezinfikovať vytlačiť to biele je vysoko infekčné a hned natierať betadinom zalepiť nič iné fungujeme takto už ro teraz nam lekarka odporučila aby nam imunologička dala isoprinosin či dako tak sa to vola vraj to by malo pomoct. pokial su stale je to znak zniženej imunity.
máme ich furt, stare zahojene aj s jazvami, co si myslim ze by nebolo az tak zle, vyjedli sme 3 balenia isoprinosinu ci uz bol daky ustup tazko povedat, bo vcera som zrovna s manzelom zhodnotila, ze musime ist opat na kozne, odstranit, opat nove, na novych miestach.. som uz z toho poriadne nestastna, bo mame posiatu ritku, dr. povedala ze je to aj zo spinavych wc v skole, a iných navstevovaných zariadení :((((
Baby skusal niekto lastovicnik?

@a2303 ano dala som jablcny ocot