icon

Kontagiózne bradavice alebo molusky - liečba

bianka0111
19. feb 2014

Ahojte mamičky, chcem sa opýtat, či Ste si tiež prešli kožnou chorobou zvanou Molusky? ak áno ako Ste sa ich čo najrýchlejšie zbavili? Moja dcérka ich má čoraz viacej, kožná jej ich už dva krát vyberala takou lyžičkou, ale kedže dcérka má velmi suchú pokožku a neustále sa škriabe sama si ich prenáša z miesta na miesto...natieram jej ich Betadinom, a v lekárni som kupila tri druhy homeopatik...no zatial len čakame. Dakujem

elizita
18. feb 2018

Ahojte,boli sme u koznej c.4. Nic vynimocne, ale mozno niekomu pomoze. Takze zase natierat moluskom, pred natretim okolie potriet kremom, nakazala hylak alebo ine probiotikum, zinkorot a do kupela bamandol olej, krem cutozink.. kedze si nedala vysvetlit ze molusk je pre moju malu moc agresivny, hoji sa jej po nom vyse mesiaca aj hnisalo, neberiem v uvahu ani ja jej navrh. Hylak uz brala, nepomohlo, takze mam teda dalej davat linex,cutozink davam, predtym som davala zinkovu mast, pride mi to dost podobne, len cena nie 🙂 zinkorot kazala pol tabletky denne, precitala som si vsak pribalovy, kde je zdoraznene ze pod 6 rokov sa nema davat.. tak opat nasadzujem imune akut, kde je zinok a urobil najlepsie zatial aj na molusky aj to ze nebola chora pocas uzivania, a zvysnu odporucenu davku zinku doplnim 1x za den 1/4 zinkorotu, mozno kazdy 2.den.. a pokracujem kupat v tuzobniku... ked sa ich raz celkom zbavime, napis cely pribeh nasej tortury 😀

olivinka11
22. feb 2018

@katarinadominik Ahoj. Píšem do IP

dafy
5. apr 2018

Prosim o radu ..vie mi niekto povedat ci tento vyrastok je moluska?malemu sa spravilo take nieco ako dive mäso bolo to malinke no zacalo sa to zväcsovat...stale to vyzeralo ako dive mäso no a teraz za posledne 2 tyzdne sa spravilo z toho toto😐..má to iba na jednom mieste..dakujem

alex1212
26. máj 2018

tí, čo vám mali deti molusky.. chodili ste medzi deti von???

elizita
26. máj 2018

@alex1212 samozrejme, moja ich ma uz skoro 1,5r

elizita
26. máj 2018

@katarinadominik ahoj, este sa trapite s moluskami?

luciaeg
10. jún 2018

Dobrý den, prosím je tu niekto kto práve bojuje s moluskami? 😔

alex1212
10. jún 2018

@elizita u nás to bola len zlá diagnostika. len alergia na potraviny

elizita
10. jún 2018

@luciaeg ahoj, my uz 1,5roka... :(

luciaeg
11. jún 2018

@elizita to naozaj? My ich mame teraz asi dva týždne , ale veľmi veľa , stále ich má viac ..
a čo všetko ste vyskúšali?

elizita
12. jún 2018

@luciaeg homeo, cajovnik, svedske kvapky, rybiu mast, lastovicnikovu tinkturu, isoprinosine, jablcny ocot, betadine, microdacin, molusk, infectodell, ampcare, imuneakut, arkodefenses, zinok, vit C, vit D, prepichovanie, aviril, zinkovu mast, kupel v rasci, v tuzobniku, mliecnu mast, balandol oil, a ked to uz bolo neunosne, tak som to uz musela dat zoskrabut lebo som sa bala ze jej to pojde na tvar alebo medzi nohy.. bolo to utrpenie.. este sa ani nezahojili chrasty a molusky boli spat.. tak som to dala este raz a posledny krat.. po tom sa jej rozsirili aj na miesta kde predtym neboli.. boli sme u 4 koznych a 1 homeopaticky.. kazda moluska jej reaguje na nieco ine.. 2 zmizli min rok pri mori, 1 po isoprinosine, par po jablcnom octe, nejake pri imuneakut.. teraz uziva echinaceu, cistu tinkturu.. neviem ci uz zabera ta alebo uz sa imunita sama zobudila a bojuje.. lebo sa jej 2 z 5 teraz zapalilk, cize telo s nimi bojuje.. o mesiac ideme pri more, chcem jej ich predtym napichnut a snad mkre zahojj uz raz a navzdy.. drzim palce.. sestrinmu malemu pomohla rybia mast, za 2 tyzdne mal po moluskach..

elizita
12. jún 2018

@luciaeg a aj imunoglukan brala

luciaeg
12. jún 2018

@elizita ďakujem Vám za odpoved .. no vy ste toho ozaj vyskúšali strašne veľa , mate trpezlivosť obdivujem vás .
My ideme teraz na homeo mame tri druhy tak uvidíme čo sa bude diať . Sama som zvedavá . Je to strašná pliaga , dúfam že sa Toho zbavíme a v živote to už neuvidím .
Držte sa a ďakujem ešte raz

elizita
12. jún 2018

@luciaeg a ake homeo? Ja som jej davala predpis od homeopaticky a potom co som si sama nastudovala som skusala

martina833
14. jún 2018

@elizita Tým čajovníkom ste to ako dlho skúšali? Mne to pri oboch deťoch zabralo. Dcérku som natierala poctivo každý deň asi 4-5 mesiacov 3 x denne a postupne všetky zmizli, u synčeka stačilo natierať 1 x denne asi 3 mesiace a tiež všetky zmizli

elizita
14. jún 2018

@martina833 mesiac a stale sa to sirilo

martina833
15. jún 2018

@elizita aj synčekovi sa stále robili nové a nové, ale mizli rýchlejšie, keď sa od začiatku natierali... chce to trpezlivosť, držím palce

andrejkavid92
15. jún 2018

Ahojte, nasa mala ich mala dlho na tvaricke pod ockom, tich sme sa uz zbavili a potom okolo pazusky, tich sa este zbavujeme. Tycinkou na usi sme jej to natierali tekutym striebrom a tie okolo oka zmizli hadam za dva tri tyzdne-mesiac. Tie okolo pazusky mame uz dlhsie ale trpezlivo natierame. Oni potom postupne akoby dozreli a bud praskli alebo sa jej ich podarilo oskrabnut ked uz boli dozrete a vtedy sme sa snazili to hned ustriehnut a potriet betadinom aby sa to dezinfikovalo a neroznieslo. Na tvaricku sa jej uz nevratili, ani po nich nema flaky. ☺️

elizita
15. jún 2018

@andrejkavid92 mojej sa ako ty popisujes zhojilli asi dve.. akoby vysiel taky cerv odtial.. inak vacsina co sa jej zhojila, tak akoby sa vstrebali.. splostili sa az celkom vymizli,, asi ma nejaky zmutovany typ ked na kazdu funguje nieco ine..

elizita
15. jún 2018

@martina833 v top stadiu pred zoskrabnutim ich mala vyse 40.. tam uz rec o trpezlivost nie je na mieste

messzua
23. júl 2018

Moju 4 rocnu trapia molusky.Nema nietora z vas nazvy mast conzerol?(kupim)

tanulicek201
1. aug 2018

@luciaeg áno moja dcéra 4,5 ročna ich má.boli sme u koznej.ta jej ich vyskrabovala tou lyžicou.dala nám masť betadine a na imunitu.momentalne to má strašné a našla som aj nové.v piatok ideme alergologicke uvidím čo mi poradí ona.vy čo používate?

luciaeg
2. aug 2018

@tanulicek201 my sme sa vyliečili už chvalabohu.. zlepšenie sme videli už za tri týždne a po mesiaci a pól sme mali po nich úplne . Pomohli nám homeopatika , boli sme priamo u homeopatky, dala nám tri druhy

hermiona368
Autor odpoveď zmazal
paulapaula
11. aug 2018

Ahojte moja dcerka ma molusku na licku ma 4 roky. Neviem sa nikde docitat nejake fazy molusky. Teraz ju ma taku s akoby hnisikom v strede. Mozem ju teraz vytlacit? Ci to treba aj prepichnut. A co je to biele. Je to infekcne? Dakujem vaaam.

katren
11. aug 2018

@paulapaula potieraj cajovnikovym olejom...ususi sa a odpadne sama...dvoch som tak uz vyliecila a nevratili sa...

katren
11. aug 2018

@elizita nam pomohlo natierat cajovnikovym olejom...kazdu molusku zvlast s vatovou tycinkou..

paulapaula
12. aug 2018

@katren ten lej mozem aj neriedeny?

katren
12. aug 2018

@paulapaula jasne, neriedeny 😉 na vatovu tycinku a potriet 🙂 ale kazdu zvlast, nech sa neroznesie dalej...

petruska19
12. aug 2018

@paulapaula ahoj. Natri to betadine ,vytlac to a znovu natri betadine. Zmizne to. Nam zmizli iba tymto sposobom. Plus zacala som davat arko defenses