Kontagiózne bradavice alebo molusky - liečba
Ahojte mamičky, chcem sa opýtat, či Ste si tiež prešli kožnou chorobou zvanou Molusky? ak áno ako Ste sa ich čo najrýchlejšie zbavili? Moja dcérka ich má čoraz viacej, kožná jej ich už dva krát vyberala takou lyžičkou, ale kedže dcérka má velmi suchú pokožku a neustále sa škriabe sama si ich prenáša z miesta na miesto...natieram jej ich Betadinom, a v lekárni som kupila tri druhy homeopatik...no zatial len čakame. Dakujem
@paulapaula bude sa susit...a nakoniec odpadne
@paulapaula v takomto stadiu betadine
Tieto prípravky z lekárne na molusky absolútne nezabrali teda aspoň u nás, jednoznačne vytlačiť biele bodky to je vlastne infekčné a okamžite to zmizlo, potrieť betadine a je po probléme, posilniť imunitu imunoglukanom a už sa neobjavili
Ahojte dcera mala molusku v stadiu, ze ide vybuchnut. Zacala som davat ten cajovnikovy olej a zacala sa stahovat. Dakujem za rady
@martina833 aly cajovnik si mala?
@papca je to gáfrová mast, vyzerá takto:
https://www.drmax.sk/gafrova-mast-s-ichtamolom/
Pekný deň, prosím Vás v prípade molusiek máte niekto skúsenosť s masťou Conzerol? Je zo zahraničia v SR nieje možné zakúpiť. A druhá otázka môžu Vaše deti navštevovať jasle prípadne škôlku nakoľko čítam že liečba aj rok a viac.
@veronikahud moja prestala kvoli nim len s plavanim.., do skolky chodila cely rok s nimi... inak sme sa s nimi trapili rok a pol.. ak to , byt dovod na vylucenie, narokuj si aspon na platenu predlzenu rodicovsku
@elizita prosím vás vyskúšajte tie homeopatika , my sme tis molusky mali naozaj vo veľmi vážnom stave , nemali sme len jednu dve , drobec ich mal má uokne celých ruckach a nohách posiate. Vôbec si neviem predstaviť ako by sme to liečili bez tých homeo. Treba vyskúšať zájsť za homeopatom a uvidíte , že pomôže . Drzim palce
Tá horná fotka je dnešná.
@domca90 za mňa nie. Moluška je biely pupenec a len málo začervenanie okolo. Ak ich je veľa vyzerá to ako krupica.
@veronikahud ďakujem.hmmm....lebo vážne neviem čo to je.... kliešťa nemal,nikde nechodíme,teda žiadne kupko,ani do škôlky teraz nechodí.ani ho to nesvrbi,no iba večer v posteli,vraví,že ho to svrbi.tak neviem či zajtra zavolať koznemu,alebo ešte natierať gafrovou....
@veronikahud dakujem a kde ju kupim bezne na SK?
@tomyum1 u nás sa nedá kúpiť, pretože nebola schválená ako liek len ako kozmetický prípravok. Ja som objednávala cez Amazon.com a videla som, že sa dá objednať teraz aj z Poľska.
@veronikahud DAKUJEM IDEM GOOGLIT
@tomyum1 ja som používala Gafrovu masť s ichtamolom, tuto
https://www.drmax.sk/gafrova-mast-s-ichtamolom
@tomyum1 molusky by som už nikdy nepoužila..!!!!!Dala som raz a spálili dcére pokožku. Ostali jazvy. Až potom som prečítala, že je to žieravina.
@veronikahud tak mi poradila dr uvidime ci to vypalilo😔

@katren ako budem vediet ze je na ustupe, ze to zabera