icon

Kontagiózne bradavice alebo molusky - liečba

bianka0111
19. feb 2014

Ahojte mamičky, chcem sa opýtat, či Ste si tiež prešli kožnou chorobou zvanou Molusky? ak áno ako Ste sa ich čo najrýchlejšie zbavili? Moja dcérka ich má čoraz viacej, kožná jej ich už dva krát vyberala takou lyžičkou, ale kedže dcérka má velmi suchú pokožku a neustále sa škriabe sama si ich prenáša z miesta na miesto...natieram jej ich Betadinom, a v lekárni som kupila tri druhy homeopatik...no zatial len čakame. Dakujem

paulapaula
12. aug 2018

@katren ako budem vediet ze je na ustupe, ze to zabera

katren
12. aug 2018

@paulapaula bude sa susit...a nakoniec odpadne

elizita
12. aug 2018

@paulapaula v takomto stadiu betadine

zuzubb007
12. aug 2018

Tieto prípravky z lekárne na molusky absolútne nezabrali teda aspoň u nás, jednoznačne vytlačiť biele bodky to je vlastne infekčné a okamžite to zmizlo, potrieť betadine a je po probléme, posilniť imunitu imunoglukanom a už sa neobjavili

paulapaula
24. aug 2018

Ahojte dcera mala molusku v stadiu, ze ide vybuchnut. Zacala som davat ten cajovnikovy olej a zacala sa stahovat. Dakujem za rady

elimt
18. nov 2018

@micicka prosim o zoznam

petusska3333
16. dec 2018

@martina833 aly cajovnik si mala?

papca
20. feb 2019

@adamnela napis mi prosim Ta este link na tu mast....lebo ten,co si dala uz nefunguje

adamnela
22. feb 2019

@papca je to gáfrová mast, vyzerá takto:
https://www.drmax.sk/gafrova-mast-s-ichtamolom/

monabe
17. máj 2019

@micicka prosím vás aké homeo ste to brali? Vedeli by ste mi zistiť názov? My s tým už veľmi dlho bojujejeme a mám pocit, že sa to len zhoršuje.

papca
18. máj 2019

@monabe my sme mali gulcamara,thuja occidentalis a vaccinotoxinum,ale pomohlo az vypichnutie

micicka
2. jún 2019

@monabe ahoj. Az teraz som si precitala otazku. My sme mali thuja 12ch + calcarea arsenucosa - prve 2 tyzdne 2xdenne 3 granulky. Potom rano thuja a poobede calcarea po 3 granulky. A myslim ze potom na este pridala gulcamaru. Drzim palce, nech sa toho co najskor zbavite.

veronikahud
10. jún 2019

Pekný deň, prosím Vás v prípade molusiek máte niekto skúsenosť s masťou Conzerol? Je zo zahraničia v SR nieje možné zakúpiť. A druhá otázka môžu Vaše deti navštevovať jasle prípadne škôlku nakoľko čítam že liečba aj rok a viac.

elizita
11. jún 2019

@veronikahud moja prestala kvoli nim len s plavanim.., do skolky chodila cely rok s nimi... inak sme sa s nimi trapili rok a pol.. ak to , byt dovod na vylucenie, narokuj si aspon na platenu predlzenu rodicovsku

luciaeg
11. jún 2019

@elizita prosím vás vyskúšajte tie homeopatika , my sme tis molusky mali naozaj vo veľmi vážnom stave , nemali sme len jednu dve , drobec ich mal má uokne celých ruckach a nohách posiate. Vôbec si neviem predstaviť ako by sme to liečili bez tých homeo. Treba vyskúšať zájsť za homeopatom a uvidíte , že pomôže . Drzim palce

elizita
11. jún 2019

@luciaeg my sme boli u homeopatky, poctivo brala, za dva mesiace sa jej to ale neskutocne zhorsilo a pocet zdvojnasobil... vtedy som to dala v zufalosti zoskrabnut, mala ich uz asi 40... nakoniec pomohlo az more

luciaeg
12. jún 2019

@elizita tak to má mrzí veľmi.. čudujem sa , že nezabrali. Mala Vám nasadiť zas iné keď nezabrali tie. Je to strašná pliaga tie molusky, ja som ani netušila, že take niečo existuje .

domca90
18. aug 2020

Baby je toto moluska?má jedno takéto niečo na nohe🤷 od nedele davam gafrovu masť aj betadine.

domca90
18. aug 2020

Tá horná fotka je dnešná.

veronikahud
18. aug 2020

@domca90 za mňa nie. Moluška je biely pupenec a len málo začervenanie okolo. Ak ich je veľa vyzerá to ako krupica.

domca90
18. aug 2020

@veronikahud ďakujem.hmmm....lebo vážne neviem čo to je.... kliešťa nemal,nikde nechodíme,teda žiadne kupko,ani do škôlky teraz nechodí.ani ho to nesvrbi,no iba večer v posteli,vraví,že ho to svrbi.tak neviem či zajtra zavolať koznemu,alebo ešte natierať gafrovou....

tomyum1
22. dec 2020

@adamnela ahoj prosim ako sa vola mastička neviem ju nájsť dakujem

tomyum1
23. dec 2020

@veronikahud dakujem a kde ju kupim bezne na SK?

veronikahud
23. dec 2020

@tomyum1 u nás sa nedá kúpiť, pretože nebola schválená ako liek len ako kozmetický prípravok. Ja som objednávala cez Amazon.com a videla som, že sa dá objednať teraz aj z Poľska.

tomyum1
24. dec 2020

@veronikahud DAKUJEM IDEM GOOGLIT

adamnela
26. dec 2020

@tomyum1 ja som používala Gafrovu masť s ichtamolom, tuto
https://www.drmax.sk/gafrova-mast-s-ichtamolom

tomyum1
2. jan 2021

@adamnela dakujem kupila som molusk roztok ak nezaberie skusim vasu mast

veronikahud
2. jan 2021

@tomyum1 molusky by som už nikdy nepoužila..!!!!!Dala som raz a spálili dcére pokožku. Ostali jazvy. Až potom som prečítala, že je to žieravina.

tomyum1
3. jan 2021

@veronikahud tak mi poradila dr uvidime ci to vypalilo😔