icon

Kontagiózne bradavice alebo molusky - liečba

bianka0111
19. feb 2014

Ahojte mamičky, chcem sa opýtat, či Ste si tiež prešli kožnou chorobou zvanou Molusky? ak áno ako Ste sa ich čo najrýchlejšie zbavili? Moja dcérka ich má čoraz viacej, kožná jej ich už dva krát vyberala takou lyžičkou, ale kedže dcérka má velmi suchú pokožku a neustále sa škriabe sama si ich prenáša z miesta na miesto...natieram jej ich Betadinom, a v lekárni som kupila tri druhy homeopatik...no zatial len čakame. Dakujem

Strana
z9
mrkvicka85
4. jan 2021

Podelím sa aj ja o dobrú radu, ktorá zabrala nám. Bolo to síce zdĺhavé, ale vyliečili sme to. Dcérka mala 1 molusku na kolene, na šťastie si to miesto neškriabala. Prikladala som jej na to vždy na noc vatový tampón-kúsoček namočený v jablkovom octe a prelepila leukoplastom. Bezbolestné liečenie. Plakala len pri stŕhaní leukoplastu.

luciabraunova
3. mar 2021

@lucmarc Ahoj ja to natieram 4mesiace a nic a v piatok idem k dr a ihlou jej to prepischnu a odstrania!

haidi
18. apr 2023

@micicka môžem poprosiť aké homeo? Ďakujem

haidi
18. apr 2023

@adamnela ahoj môžem poprosiť čím ste sa zbavili molusiek? Ten Link je už nefunkčný 😔ďakujem veľmi pekne

micicka
18. apr 2023

@haidi My sme mali thuja 12ch + calcarea arsenucosa - prve 2 tyzdne 2xdenne 3 granulky. Potom rano thuja a poobede calcarea po 3 granulky. A myslim ze potom na este pridala gulcamaru

adamnela
20. apr 2023

@haidi ahoj, no bolo tu už veľmi dávno, ale nám pomohla táto masť.
https://www.drmax.sk/gafrova-mast-s-ichtamolom
Je lacná, smrdí, ale u nás maká úspech 😉

haidi
20. apr 2023

@micicka to vám predpísal nejaký homeopatik, alebo sú liečivá bežne dostupné? A pomohlo Vám? Ďakujem

haidi
20. apr 2023

@adamnela iba tento kremík ste dávali a zmizli? Kolko krát denne treba natierať? Ďakujem

micicka
20. apr 2023

@haidi homeopatik poradil co na to, kupili sme v homeo lekarni. A ano, pomohlo.

adamnela
23. apr 2023

@haidi áno ja som dávala len ten krém a natierala som myslím, ze 2 krát denne. Bolo to už dosť dávno 🤷🏼‍♀️

Strana
z9