Kontrola u lekára

slamka890
17. dec 2015

Ahojte ..
Chcem tu napisat par riadkov..taka som nastvana , ze ani neviem kde zacat .
Je natom nase zdravotnictvo naozaj az tak zle ? Naozaj musite mat kopu prachov na to ,, aby vas niekto vzal s malym dietatom na KONTROLU ? co mu zaberie cca 2-3 minuty ?? !!
Syncek dostal zapal obcoch usiek ..S manzelom sme leteli od detskeho lekara na pohotovost do Ziliny (lebo v cadci mimochodom ani usna pohotovost nieje ) Ok .. Tam nam predpisali kvapky do usiek . V pondelok sme mali ist k usnemu na kontorlu zistil ze lave usko ma uz v poriadku ,no prave este nie celkom .. Pokracovali sme v liecbe stym , ze o par dni mame ist zas na kontrolu. LENZE .. mila pani sestricka nas hned odbila ,ze uz maju v ten den kopu ludi neda sa ani objednat ani prednostne ani nic ..! Skusili sme to na druhy den a zasa ! .. Je to mozne ?? Ved je to male dieta ! Jeho pacient ! A kontorlu si mohol naozaj urobit za 2 minuty !! .. :/ 😠 Tak sme si smanzelom pvedali ..nic sa neda robit idem to skusit do cadce .. (lebo tento lekar mal na nasteneke napisane , ze vo vaznych pripadoch ho zastupuje usny v Cadci) Tam sme sa potesili na chodbe nikoho podali sme kartu a cakali .. No sestricka vysla skartou a so slovami: Bohuzial tento pripad ma rozrobeny pan Dr. ..ten a ten .. Takze vas nemozme vziat .... JE TOTO MOZNE ?? Lietame s dietatom po nemocniciach .. Ma ZAPAL PLUC ! .. no to je vsekym akurat tak u prdele vase chore dieta ..hlavne ze sa nahrabu a este im je malo ! ..:/ .. Viem ze toto mozem pisat aj na lamparen a nic stym nezmozem .. no aspon som si trochu vybila zlost .. a zas so sklopenymi usami zajtra ckamat ci nas NIEKTO vezme na kontrolu !! .. Pretoze tych penazi na rozhadzovanie veru nemame :/ ..

waitinka7
17. dec 2015

Naše zdravotníctvo je jedna katastrofa ! ! !
Moc sa v tom nevyznám, ale nie je možné sa niekde na nejakom "úrade" sťažovať, za to, že vás odbili? Veď to nie je normálne. Chuďa chlapček.

slamka890
autor
17. dec 2015

@waitinka7 Nveiem ..no nechceme si narobit este viac problemov a potom nas neosetria uz nikde ! :( ..keby neslo onasho syna asi to dam aj niekam !! :/ ..Ale viesako .. znepriatelis si ich .. a potom co ? .. och .. vrrr :/ je mi z toho nanic .. a to som bola optimista doteraz ..

natuska87
17. dec 2015

@waitinka7 presne tak, zdravotnictvo je v katastrofalnom stave a zial, nikto s tym nic nerobi...Iba pred volbami sa tvaria.../vymaluju cakaren a sem tam, plastove okna.../

majaxy
17. dec 2015

Ja som pn niekolko mesiacov a lekarka sa začala zaoberať tým, že ju nahána posudkový lekár a pn že musí ukončiť... Že mám stále bolesti ju akosi prestalo zaujímať a naposledy som si doslova vymodlikala pn dalej, lebo čo povie posudkový lekár...Niekto mi povedal že treba dať úplatky a potom nebude žiadny problém, ale ja tie zdrav problémy mám, tak načo úplatky, nechcem sa uliať z práce ale jednoducho nevládzem... Tak toto je aký systém???

natuska87
17. dec 2015

Posudkovy lekar, ludovo povedane je "ina ryza"...Ale davat vsimne je v nasom narode zakorenene po desiatky rokov...Kazdy, kto korumpoval, si naivne myslel, ze lekar urobi nieco viac...A tak, vacsina lekarov, zial, vsadila na tuto narodnu "vlastnost" a so "vsimnym" pocita...Uz, ako so samozrejmostou.Smutne je, ze im to dovoluje aj nasa pomylena legislativa.Vzdy sa najde skulinka, ako "legalizovat" uplatky...Napriek tomu, ze ine povolania su tak isto dôlezite a su tam vyvodzovane zodpovednosti, tuto sa akosi "ticho" a rozpacito naslapuje...Vystihuje to asi vtip : " Aky je rozdiel medzi Bohom a lekarom? Boh nie je lekar"!

majaxy
17. dec 2015

No ale žial, ja ked si myslím že nepotrebujem protekciu tak všimné? Ved žijem tiež len z platu ktorý si ťažko zarobím a nebudem ho dávať inému, len aby si robil svoju prácu, a u lekárov plus, naplnil prísahu....

janinah
17. dec 2015

@majaxy a tie bolesti aj riešiš? operácia,kúpele,rehabilitácie...či len bolí a ty maroduješ donekonečna? lebo toto je podozrivé pre posudkára...tým ťa neobviňujem,len je to tak

natuska87
17. dec 2015

@majaxy prisaha je uz iba "formalita"...Ale su aj taki lekari, ktori poctivo pracuju aj bez vedomia, ze prisahali...

majaxy
17. dec 2015

Jasné že riešim bolesti. Okrem toho čo mi odporučia tí naši úžasní lekári, riešim cez internet, rôzne fora, známych a pod. Len žiaľ nie som špecialista a už fakt neviem čo zo sebou, ale to viem, že moja práca ma dostane na začiatok mojich ťažkostí a to je to, čo nechcem. Chcem sa z tohoto celého vymotať už, len potrebujem pár dní, a ....