icon

Kozie tabletky - skúsenosti

urpin
15. jan 2021

Ma niekto skusenost davam ich rozdrvene mesacnej dcerke dakujem

Strana
z2
urpin
autor
15. jan 2021

@lasina praveze nekojim ;(

lasina
15. jan 2021

@urpin tak sa radšej porad s doktorom, ktoré mliečko je dobré...ale nič mu nedávaj, môžeš viac uškodiť, ako pomôcť, to len v dobrom myslím❤️

veronikaszabova
15. jan 2021

@urpin tak davaj UM, to dietatu bohate staci. Ziadne lieky, ktore ti neschvali pediater. Skorej dietatu riadne uskodis, ako pomozes.

kengurica
16. jan 2021

@urpin. A ty si koza, a tvoje dieťa je kozliatko?.
Pre boha, kozie mlieko má oveľa viac bielkovín ako materské (zaťažuje obličky) , a menej niektorých vitamínov a železa. Síce aj umelé mlieko je z kravského v podstate, ale je upravené, aby sa na materské čo najviac podobalo. Kože má úplne iné zloženie, a neodporúča sa ani deťom po jednom roku , nieto mesačnému. Neexpsrimentuj s vlastným bábätkom.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
veronikaszabova
16. jan 2021

@bambulienka25 nezrusila.
Kengurica ju zle oznacila

lyci
16. jan 2021

ale ste jej dali. a co tie, co preventivne pchaju do babatiek dlhodobo probiotika? tym nikto nic nepovie
@urpin zbytocne tie tabletky babatku davas. ma vsetko potrebne v mlieku. ale urcite mu to neublizilo, ak ta vystrasili. pani majitelka si asi mysli, ze pre babatko je to v pohode. nedavaj ani to kozie susene mlieko, co ti odporucila, to babatku nestaci. nema take zlozenie ake treba. to mozes zacat davat az ked bude mat aspon rok. mozes ale malemu kupovat dojcenske kozie umele mlieko. za mna je lepsie ako kravske a davame uz dlho. teraz bude mat rok a akurat zvazujem ci prejst na trojku dojcensku alebo na normalne kozie mlieko

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
urpin
autor
16. jan 2021

@lyci ja som myslela ze mam susene kozie ale teraz sme na hipp nerada by som jej menila a ci vobec mozem,, tabletky uz nebudem davat a dakujem za odpoved

lyci
16. jan 2021

@urpin ak nema problemy, tak nemusite menit mlieko. ak chcete prejst na ine, tak tiez mozte. len sa nema mlieko menit kazdu chvilu

Strana
z2