Kozie tabletky - skúsenosti
Ma niekto skusenost davam ich rozdrvene mesacnej dcerke dakujem

Nič to mesačného dieťaťa nepchaj 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
do mesacneho sa pcha akurat materske alebo umele mlieko. Nic viac netreba.
@pribinak
@bambulienka25
@leuchtturm to mi bolo poradene 😡
Takému malému nič nedávaj preboha, aj na balení je napísané až od troch rokov🤦🤦🤦trosku, čítam, zapojím rozum
Ty si nesvojpravna,ked pocuvas nejaku slepicu?? Niektore veci by malu byt trestne..
@urpin a z akeho dovodu mu to vlastne davas? Ma nejake problemy?
@bambulienka25 ano naozaj!!!
@simsalabim nie ale ze tym ze nekojim mam davat to mi ta pani povedala a ze je to prirodne a ona to davala svojim detom
To fakt do mesacneho dietata tlacis tabletky, ktore nepotrebuje? 🤦♀️
Zaujimal by ma nazor pediatra tvojho dietata...
@veronikaszabova dala som len jednu a chcela som nazor nevedela som ze sa tu do mna tak obujete to je strasne a to som len radu pytala nic v zlom
@veronikaszabova navyse mi to poradili z firmy abel sro pani co to vyraba a je na to vyskolena a aj napriek tomu som hladala radu
@urpin sak ale rozmyslaj. Niekto ti poradi "top vyrobok" a ty ho bez chochmesu das MESACNEMU dietatu?
Ved sa spytaj pediatra, co na to vravi.
@veronikaszabova ok spytam ale uz jej to davat nejdem aj napriek tomu ze je to prirodne
@urpin ale z akeho dovodu to mas davat? To, ze nekojis, dovod nie je. Aky prinos to ma mat?
@simsalabim ze na ekzemy a imunita a este dala kozie susene mlieko ze lepsie ako tie umele
a ze tablety davat k tomu ako plus
@urpin a ta pani ma nejake medicinske vzdelanie? Ako sa k tebe vlastne dostala? Nerozumiem, preco sa riadis jej radami 🤷♀️ Ona je kto?
@simsalabim ok jedna tableta jej dufam nezaskodila 🥲🥲🥲🥲 zajtra pani zavolam a vratim jej ich
@urpin tak kozie kolostrum je na podporu imunity dobre, ale tak malinkemu dietatu istotne nie. Davaj UM a ak mas pocit, ze daco zanedbavas, porad sa v prvom rade s lekarom.

Naco to davate mesacnej?