icon

Kozie tabletky - skúsenosti

urpin
15. jan 2021

Ma niekto skusenost davam ich rozdrvene mesacnej dcerke dakujem

Strana
z2
sisa_s
15. jan 2021

Naco to davate mesacnej?

limetka69
15. jan 2021
sticker
pribinak
15. jan 2021

Nič to mesačného dieťaťa nepchaj 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
leuchtturm
15. jan 2021

do mesacneho sa pcha akurat materske alebo umele mlieko. Nic viac netreba.

urpin
autor
15. jan 2021
kengurica
15. jan 2021

@urpin povedz že si troll, alebo ......
Čo sú presne tie tabletky?

urpin
autor
15. jan 2021

@kengurica tieto ruzove z kozieho suseneho mlieka a mame aj um kozie ale to nedavam lebo sme na inom a nechcem miesat a prestupovat

lasina
15. jan 2021

Takému malému nič nedávaj preboha, aj na balení je napísané až od troch rokov🤦🤦🤦trosku, čítam, zapojím rozum

kengurica
15. jan 2021

@urpin pre Boha živého.....mesačnému dieťaťu? To kto ti poradil....zaslúžil by si lopatou po hlave.

urpin
autor
15. jan 2021

@lasina ze od 3 rokov pisu koli zaduseniu to mi tak bolo podane

urpin
autor
15. jan 2021

@kengurica pani co ich predava a vyraba

sisa_s
15. jan 2021

@urpin ja ked budem predavat kokain, tiez vam poradim uzivat preboha 🤦🤦🤦 nedavala by som mesacnemu nic okrem MM/UM

limetka69
15. jan 2021

@urpin vsetko co babo potrebuje je v mlieku. Ozaj mu nic nedavaj, minimalne sa oorad s pediatrom ak ma problem nejaky.

stanulienkat
15. jan 2021

Ty si nesvojpravna,ked pocuvas nejaku slepicu?? Niektore veci by malu byt trestne..

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
simsalabim
15. jan 2021

@urpin a z akeho dovodu mu to vlastne davas? Ma nejake problemy?

urpin
autor
15. jan 2021

@bambulienka25 ano naozaj!!!

urpin
autor
15. jan 2021

@simsalabim nie ale ze tym ze nekojim mam davat to mi ta pani povedala a ze je to prirodne a ona to davala svojim detom

veronikaszabova
15. jan 2021

To fakt do mesacneho dietata tlacis tabletky, ktore nepotrebuje? 🤦‍♀️
Zaujimal by ma nazor pediatra tvojho dietata...

urpin
autor
15. jan 2021

@veronikaszabova dala som len jednu a chcela som nazor nevedela som ze sa tu do mna tak obujete to je strasne a to som len radu pytala nic v zlom

urpin
autor
15. jan 2021

@veronikaszabova navyse mi to poradili z firmy abel sro pani co to vyraba a je na to vyskolena a aj napriek tomu som hladala radu

veronikaszabova
15. jan 2021

@urpin sak ale rozmyslaj. Niekto ti poradi "top vyrobok" a ty ho bez chochmesu das MESACNEMU dietatu?
Ved sa spytaj pediatra, co na to vravi.

urpin
autor
15. jan 2021

@veronikaszabova ok spytam ale uz jej to davat nejdem aj napriek tomu ze je to prirodne

simsalabim
15. jan 2021

@urpin ale z akeho dovodu to mas davat? To, ze nekojis, dovod nie je. Aky prinos to ma mat?

urpin
autor
15. jan 2021

@simsalabim ze na ekzemy a imunita a este dala kozie susene mlieko ze lepsie ako tie umele
a ze tablety davat k tomu ako plus

simsalabim
15. jan 2021

@urpin a ta pani ma nejake medicinske vzdelanie? Ako sa k tebe vlastne dostala? Nerozumiem, preco sa riadis jej radami 🤷‍♀️ Ona je kto?

urpin
autor
15. jan 2021

@simsalabim ok jedna tableta jej dufam nezaskodila 🥲🥲🥲🥲 zajtra pani zavolam a vratim jej ich

simsalabim
15. jan 2021

@urpin tak kozie kolostrum je na podporu imunity dobre, ale tak malinkemu dietatu istotne nie. Davaj UM a ak mas pocit, ze daco zanedbavas, porad sa v prvom rade s lekarom.

lasina
15. jan 2021

@urpin ta pani ma z toho zisk, jasne že bude trepať že to treba kupovať a dávať 🤦ak kojis tak radšej ty si dávaj pozor na stravu, čo ješ, aby si mala dobre mliecko, ale nie dieťa dopovať hocičím...

Strana
z2