Kožná reakcia po návrate z ihriska
Syn prišiel z ihriska a ukazuje mi, čo sa mu vyhodilo na nohách. Má to na stehnách, aj na lýtkach a zo zadu aj na bokoch na oboch stranách fľaky asi 3cm. Najprv som si myslela, či to nie je z prášku alebo aviváže, lebo to má akurát tak, ako mal kraťasy, ale neviem čo tie lýtka. Tie mal neprekryté oblečením. Predvčerom jedol jahody, ale tie je každý rok a nikdy mu nič nebolo. Viete poradiť, čo to je a čo s tým. Natrela som to aloe vera, ale zatiaľ žiadna zmena.

Natrela som gélom na alergiu, tak dúfam, že mu to zmizne. S alergiou nemám žiadne skúsenosti. Mám s ním ísť v pondelok ku doktorke, či to mám nechať tak, keď to zmizne?
K tým kraťaskom - nemohol dlhšie sedieť takto? Možno keď sa potil, že bolo teplo tak mu zreagovala koža. Nemáte nový prací prostriedok alebo nové nevypraté nohavice?
@slniecko39 to by mohlo byť
Neviem, z čoho to bolo. Prášok som nemenila, ale uvidím v budúcnosti budem sledovať, z čoho to mohlo byť. Do rána mu to skoro celé zmizlo. Teraz už nič nevidno. Ďakujem všetkým za rady

No,skúste dať fenistil alebo niečo iné na alergiu, uvidíte. Ja som roky nemala alergiu na jahody až kým som neskončila na injekcii.