Kožný problém na pokožke 5 mesačného dieťaťa
@bobana297 je to kvasinka,, https://www.modrykonik.cz/kvasinkova-infekce-u-... precitaj si tu,,
dolezite je to, ze sa to nesmie mazat nicim mastnym, znie to paradoxne ale treba presusit mastou s obsahom zinku - sudokrem, zinkova mast, potom ked sa to osupe a ostane ruzove, premastit niecim hydratacnym, pridat do stravy probiotika a preliecit aj crevnu floru, lebo odtial to vychadza ,,,ked sa zanedba, moze to prejst do ekzemu
ak su to take male zlte pupiaciky pod kozou tak ma podla mna dr pravdu. je to podkozny maz, my sme to mali tiez kratko po narodeni a stratilo sa to samo,ani mast sme na to nepotrebovali.
nebol prednedávnom chory?my to mame ako vírusove ochorenie,bola na začiatku februara chora dcera a ma vyhadzane cele bruško nohu a jednu ruku, vola sa to Apec syndrom.
premnožená kvasinka..treba riešiť, má toho dosť po tele..základ je upraviť stravu a mazanie..
dakujem.ma to take suche dal nam na to Imazol mast a taky pripravok do kupela.prasok na pranie ma stale ten isty od narodenia aj kozmetiku.tak uvidime co povie.skrabat sa neskriabe a ani nevyzera ze by ho to nejako iritovalo 😀

@bobana297 ahoj...má to skôr také suché??alebo si to trošku aj škrapka???