icon

Kožný problém na pokožke 5 mesačného dieťaťa

bobana297
6. mar 2017

ahojte viete niektora co to moze mat moj 5 mesacny stuplik. u dr sme boli dal na to krem ze sa zle rozklada podkozne mazivo a to je vse. ale nezabera nam to. zajtra pojdeme zas na kontrolu. nemate s tym skusenost? dakujem

Kožný problém na pokožke 5 mesačného dieťaťa
68iva
•
6. mar 2017

@bobana297 ahoj...má to skôr také suché??alebo si to trošku aj škrapka???

lilik96
•
6. mar 2017

Vyzera to ako ekzem ak je to suche aj nasi to mali ako babatka

bamb27
•
6. mar 2017

@bobana297 je to kvasinka,, https://www.modrykonik.cz/kvasinkova-infekce-u-... precitaj si tu,,
dolezite je to, ze sa to nesmie mazat nicim mastnym, znie to paradoxne ale treba presusit mastou s obsahom zinku - sudokrem, zinkova mast, potom ked sa to osupe a ostane ruzove, premastit niecim hydratacnym, pridat do stravy probiotika a preliecit aj crevnu floru, lebo odtial to vychadza ,,,ked sa zanedba, moze to prejst do ekzemu

katka013013
•
6. mar 2017

ak su to take male zlte pupiaciky pod kozou tak ma podla mna dr pravdu. je to podkozny maz, my sme to mali tiez kratko po narodeni a stratilo sa to samo,ani mast sme na to nepotrebovali.

michluc
•
6. mar 2017

nebol prednedávnom chory?my to mame ako vírusove ochorenie,bola na začiatku februara chora dcera a ma vyhadzane cele bruško nohu a jednu ruku, vola sa to Apec syndrom.

luba41
•
6. mar 2017

premnožená kvasinka..treba riešiť, má toho dosť po tele..základ je upraviť stravu a mazanie..

miriam11
•
Odpoveď bola odstránená
•
bobana297
autor
•
6. mar 2017

dakujem.ma to take suche dal nam na to Imazol mast a taky pripravok do kupela.prasok na pranie ma stale ten isty od narodenia aj kozmetiku.tak uvidime co povie.skrabat sa neskriabe a ani nevyzera ze by ho to nejako iritovalo 😀