Kožný problém v intímnej časti tela
Mamicky chcem sa poradit maLa ste niektora toto u chlapceka? Boli sme v pondelok u lekara ale nas ma dovolenku tak druha doktorka ani poriadne nevedela co to je dala mi framikoin masticku ale chvilu ponahala a znovu sa to siri, davam aj repikove obklady. Som z toho nestastna :( nic som.ani nemenila ani nove ani prasok jedlo nic. Mame 16m, ak by ste niektora vedela poradit. V pondelok idem.znova s nim...
@janka273 presne preto pisem o kliestovi,takto vyzera to zaciatocne stadium ☹
dufam,ze to nie je ono
A je to suché, chrastavé alebo skôr vlhké?......ak tam naozaj nemal kliešťa, tak by som asi skúsila ichtyolovú masť, len tá dosť vysušuje tak treba opatrne....prípadne by ste mohli vyskúšať Imazol krémpastu, tiež je veľmi dobrá a nie je na predpis
@anjelik14111 chod na pohotovost...ak by to bola borelioza ( drzim palce aby nebola),cim skor sa zisti,tym lahsi priebeh..nechceme ta strasit,ale je to velmi nebezp.ochorenie
@cervikpepik aj mne to tak pripada
V strede to blede mal tiez cervene len po framikoine mu to zbledlo, ale ho to ani nesvrbi,na krajoch na nozke som nasla par bielich supiniek, dnes sme aj plienky zmenili ak by bol problem nahodou aj tam a vymastila na noc bepanthenom
@anjelik14111 boreliozu uz dokonca dokazu prenasat infikovane komare dajme tomu,nie vzdy kliest ako to bolo kedysi....samozrejme nevieme,ci je to ono...snad nie....drobcovi odoberu krv a zisti sa,ci sa jedna alebo nejedna o borel.
Dufam,ze to mate z plienocky...
@anjelik14111 ten flak sa siri,a v strede bledne...vygoogli si obrazky boreliozy...
@cervikpepik ja uz skusam vsetko pomenit mozno som niekde nieco zmenila a tym to je. Inak mi zacal odvtedy pomenej papat :(
@anjelik14111 dalsie stadium boreliozy je stav podobny chripke,ale to kludne az po niekolkych tyzdnoch od infikovania...ja by som sla na pohotovost,do pondelka daleko...
ja by som poradila Jarish roztok, len neviem, ci to mozu aj take malinke deti.... drzim paste, aby ste sa toho cim skor zbavili .....
Ak to mal v strede blede a okraje mapovito cervene, moze ist o boreliozu a pozor, tento flak sa nevyhodi vzdy cm v mieste nakazy (vpichu). Nie je vynimocne, ze kliest, ci komar pichnu za ucho a flak sa spravi na clenku...ja by s sla k lekarovi a ziadala vyšetrenie na boreliozu a aj kozne stery ma prípadnú bakterialnu infekciu...nevyzerá to dobre
Odporucam Imazol krem pasta 2xdenne + kupel v hypermangane (slabo ruzovy) + obden obklad z Jarisha
Plienky neparfemovane,idealne cez den nechat bez a ne umyvanie nepouzivat vlhcene utierky ale umyt po vodou.
Drzim palce!
@katche najprv to mal vsetko cervene a po framikoine to zbledno a zacalo to na vajickach az potom sa to dalo na nozku
@anjelik14111 aha, tak potom spominane, nepouzivat vlhcene obrusky, len cistu vodu a jemne detske mydlo, vetrat a u lekara ziadat kozny ster na kultivaciu
Ahojte mamicky, takze borelioza to nieje co som stastna 🙂 🙂 🙂 je to kozna dermatitida dostali sme vodicku robenu a mast a zacina to miznut 🙂 🙂 🙂

@anjelik14111 verim ti,ze si nestastna,vyzera to hrozivo. Mam syna ekzemika,obcas sa stava,ze kremy maju opacny efekt. Jemu aj ten repik skodi. Ja by som neskusala ziadne rady od inych ale isla radsej na pohotovost. Drzim vsm velmi palce.