Kŕče v brušku u mesačného bábätka.

baska45
13. júl 2019

Zdravím mamičky chcela by som sa opýtať ci ste mali aj vy taky problém ak ja s naším malý syn má mesiac a pol a je na UM a vy keď sa napapa tak začne byť mrzutý sa puci až je bordový tlači ako keby sa chcel vykakat. Problém s kakanim nemám vykaka sa 1 krát do dňa vetrima bez problémov ale najviac ho trápia asi podľa mňa kŕče alebo bolesť bruška používame aj espumisan L, biogaja aj sab symplex a nič stále sa trápi viete mi nejako poradiť?

evittam
13. júl 2019

@baska45 Aky davas vit.D? Ak Vigantol skus vysadit.

limetka69
13. júl 2019

tiez sme vysadili vigantol a dali jamieson a bolo dobre, vzdy po vigantole mal problemy.

baska45
autor
13. júl 2019

Vítamin D používame Devit

sonacs
14. júl 2019

Ahojte. Potrebovala by som pordit. Mam 2 tyzdnovu dcerku. Trapia nas prdiky a bolest bruska. Davame jej Coliprev , a zacali sme aj s espumisanom, ale nevidim ziadnu zmenu. Stale sa prehyba v krcoch. Uz sme raz pouzilu rektalnu rurku a trocha sa nam ulavilo ale nechcem ju casto pouzivat. Vedeli by ste mi nieco poradit? Lebo uz ani cvicenie a masirovanie bruska nepomaha. Dakujem

miruskamy
28. nov 2019

Pravdepodobne je to tzv. trojmesacna dojcenska kolika, trpi na nu vela babatiek, vratane nas. Treba z nej len vyrast, objavuje sa do 3-4 mesiaca, u niektorych trva ale aj do tristvrte roka, je to individualne. Ako prisla, tak aj odide. Pocas tychto strasnych placov, prehybania-sponovania sa babatka, cervenanie v tvari a pod. sa da len snazit sa im ulavit masazou bruska (v smere hodinovych ruciciek), pohojdavanim na rukach, hladkanim na chrbatiku,. My sme si nasli ulavovu polohu kedy sedim a maleho mam ako keby som ho chcela ist kojit, je schuleny trosku do klbka a ja mu hladkam chrbatik a zadocek, tym sa mu trosku pritlaca brusko o moje a ma to efekt masaze bruska. Treba len hladat co vam pomaha. Obcas pouzijeme masazny kremik s nazvom Pupik. Davame Sab Simplex a vit. D Jamieson, ten je vraj najlepsi.

sedulo
23. jan 2020

Dobrý deň koľko kvapiek treba dávať Sansiplex 1,5mesacnenu babetku

miruskamy
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
miruskamy
23. jan 2020

Dávali sme 5 do každej fľaštičky s mliekom, respektíve každé papanie. Teraz dávame 15 tuším od druhého mesiaca, podľa pribaloveho letáku.