Krčné a nosné mandle bez operácie
Dobry den chcem sa opytat ci su tu mamicky ktore mali ist vyberat nosne a zrezat krcne mandle.Dcerka dost chrapala az slintala v noci a obcas aj apnoe.No posledny tyzden ju pozorujem a mam pocit ze sa to zlepsuje.Uz pouziva pekne dychanie nosom aj ked zachrape a uz nieje rano uslintana.a ani vypadky moc niesu.Mate niektora skusenost ze sa vam z toho deticky same dostali?mala ma krcnu dost velku ci vam to robilo problemy.
Ahojte pred necelými 3 týždňami dcérke vyberali nosné mandle ,konečne sa jej dýcha dobre nosom ešte nemá ani 3 no nedalo sa čakať od mája brala aerius a sprej nasonex plus sme dávali do uší vaxol čo nám pomohlo lebo mala problém aj s uskami no dnes na kontrole na ORL dr.vravela že jej mám dávať ďalej ten nasonex a ešte nejaký sprej proti vírusom asi panaviril no ten nasonex bi som už nechcela dávať a vôbec žiadne spreje do nosa veď je to silný sprej,preto jej to predpísala zase lebo som jej vravela že trošku sa mi zdá že rozpráva ešte nosom a občas sa jej púšta z nosa riedky hlien ,musím jej preto dávať hneď ten sprej?
@meggi28 zdravim vas ,chcem s aopýtať či vam pomohli tie kvapky? Moj 9 rocny syn ma nosnu uz 3 st. pred 3 mesiacmi mu predpísali na ORL,kvapky do nosa AVAMYS...ale vôbec nepomáhajú ,nič absolutne ziadne zlepšenie, zle s amu dýcha ,neviem uz ako mu mam pomocť,operácii sa chceme vyhnúť ... budem rada ak s aozvete
@ewka1980 zdravim, tak moj syn ma nosnu vybratu a teda som rada ze som mu ju dala vybrat, len lutujem ze som nedala vybrat skor. Do vtedy vkuse sople, zapal usi, rozpraval nosom, no cele zle😉 pred rokom som mu ju dala vybrat. On ma teda skor teraz krcne zvacsene, mal viac krat zapal zvacsili sa mu a teda uz nezmensili.. rozpraval akoby mal v hrdle zemiak hrozne a teda homeo mu na ten hlas pomohli a vraj pomahaju aj na nosne, ale to neviem posudit. Ak najdem link tak poslem. Mne aj davkovanie presne urcil homeopat na tej stranke.
@ewka1980 na tejto stranke mi homeopat poradil, treba napisat problem a poradia. Nakoniec som objednala z inej stranky slovenskej lebo tu bola posta zbytocne draha. Plus odporucil aj cmulacie tabl. A vybral tie kvapky aj po dve balenia tabl su to malicke sladke tabletky. Skuste. Drzim palce. Toto su tie kvapky.
https://www.kezdravi.cz/sk/homeopatika-viaczloz...
@miranda1982 nosova mandla sa pozerá pri orl vyšetrení zrkadielkom alebo pripadne endoskopom. Nerobí sa rtg.
@adriana2301 dobrý deň, sme v podobnej situácii,syn zväčšená nosna aj krčná mandľa, odkladáme operáciu lebo mu sprej aj sirup nato pomohli,zacal dýchať nosom,lenže keď ochorie tak je to späť, chrape a ma apnoe,keď je zdravý spi potichu,ideme ešte na konzultáciu k orl,lebo syn aj rozprava nosom a neartikuluje, môžem sa spýtať prečo ste šli nakoniec na operáciu?ďakujem a prajem pekný den

@1321987 zdravim😄 asi ste reagovala inej mamicke 😀