icon

Krčné a nosné mandle bez operácie

adriana2301
8. máj 2017

Dobry den chcem sa opytat ci su tu mamicky ktore mali ist vyberat nosne a zrezat krcne mandle.Dcerka dost chrapala az slintala v noci a obcas aj apnoe.No posledny tyzden ju pozorujem a mam pocit ze sa to zlepsuje.Uz pouziva pekne dychanie nosom aj ked zachrape a uz nieje rano uslintana.a ani vypadky moc niesu.Mate niektora skusenost ze sa vam z toho deticky same dostali?mala ma krcnu dost velku ci vam to robilo problemy.

Strana
z3
meggi28
31. aug 2021

@1321987 zdravim😄 asi ste reagovala inej mamicke 😀

meggi28
31. aug 2021

@sissk ahoj my sme teraz zacali uzivat tie homeo tak som zvedava nakolko maly ma velke krcne mandle tak chcem verit ze mu to trocha pomoze

kavicka12
8. okt 2021

Ahojte pred necelými 3 týždňami dcérke vyberali nosné mandle ,konečne sa jej dýcha dobre nosom ešte nemá ani 3 no nedalo sa čakať od mája brala aerius a sprej nasonex plus sme dávali do uší vaxol čo nám pomohlo lebo mala problém aj s uskami no dnes na kontrole na ORL dr.vravela že jej mám dávať ďalej ten nasonex a ešte nejaký sprej proti vírusom asi panaviril no ten nasonex bi som už nechcela dávať a vôbec žiadne spreje do nosa veď je to silný sprej,preto jej to predpísala zase lebo som jej vravela že trošku sa mi zdá že rozpráva ešte nosom a občas sa jej púšta z nosa riedky hlien ,musím jej preto dávať hneď ten sprej?

ewka1980
14. dec 2021

@meggi28 zdravim vas ,chcem s aopýtať či vam pomohli tie kvapky? Moj 9 rocny syn ma nosnu uz 3 st. pred 3 mesiacmi mu predpísali na ORL,kvapky do nosa AVAMYS...ale vôbec nepomáhajú ,nič absolutne ziadne zlepšenie, zle s amu dýcha ,neviem uz ako mu mam pomocť,operácii sa chceme vyhnúť ... budem rada ak s aozvete

meggi28
14. dec 2021

@ewka1980 zdravim, tak moj syn ma nosnu vybratu a teda som rada ze som mu ju dala vybrat, len lutujem ze som nedala vybrat skor. Do vtedy vkuse sople, zapal usi, rozpraval nosom, no cele zle😉 pred rokom som mu ju dala vybrat. On ma teda skor teraz krcne zvacsene, mal viac krat zapal zvacsili sa mu a teda uz nezmensili.. rozpraval akoby mal v hrdle zemiak hrozne a teda homeo mu na ten hlas pomohli a vraj pomahaju aj na nosne, ale to neviem posudit. Ak najdem link tak poslem. Mne aj davkovanie presne urcil homeopat na tej stranke.

meggi28
14. dec 2021

@ewka1980 na tejto stranke mi homeopat poradil, treba napisat problem a poradia. Nakoniec som objednala z inej stranky slovenskej lebo tu bola posta zbytocne draha. Plus odporucil aj cmulacie tabl. A vybral tie kvapky aj po dve balenia tabl su to malicke sladke tabletky. Skuste. Drzim palce. Toto su tie kvapky.
https://www.kezdravi.cz/sk/homeopatika-viaczloz...

grenka
15. dec 2021

@meggi28 a sú na predpis?treba napísať aký je problém?

jaskolka
15. dec 2021

@miranda1982 nosova mandla sa pozerá pri orl vyšetrení zrkadielkom alebo pripadne endoskopom. Nerobí sa rtg.

meggi28
15. dec 2021

@grenka nie su na predpis, su to homeoatika. Na stranke sa treba poradit s homeopatom.

adorko
5. aug 2022

@lulu2014
@lulu2014 prosím vás aké dávkovanie je pre dieťa?

linda2985
24. jún 2023

@lulu2014 dobry den, uz to je sice davno, ale pomohlo Vam to prosim?

alzbetkacicka
10. feb 2024

@adriana2301 dobrý deň, sme v podobnej situácii,syn zväčšená nosna aj krčná mandľa, odkladáme operáciu lebo mu sprej aj sirup nato pomohli,zacal dýchať nosom,lenže keď ochorie tak je to späť, chrape a ma apnoe,keď je zdravý spi potichu,ideme ešte na konzultáciu k orl,lebo syn aj rozprava nosom a neartikuluje, môžem sa spýtať prečo ste šli nakoniec na operáciu?ďakujem a prajem pekný den

Strana
z3