Krivé nohy po otcovi
Ahojte.
Poslednu dobu ma skrie jedna vec zeny....moj ex, otec mojej 1,5 rocnej dcery ma nohy do O. Vyrazne.
Navyse od kolien dolu uplne chude, bez svalovej hmoty, chudsie lytka ako ja.
Ako dcerka chodi sama, vsimam si, ze zrejme tieto kovbojske nohy podedila po nom.
Prosim zeny, co sa s tym da robit?
Viem, ze je to esteticka zalezitost, ale vyzera to otrasne.
Mate skusenost prosim? Nechcem, aby sa v puberte trapila
@zlatovlaska123 no uvidim, praveze zistujem, ze sa to riesit da a cim skor, tym lepsie. Mozno aspon zmiernit urcite.
Moj ex ma extremne krive nohy, ked sa postavi, medzi kolenami otrasna medzera, no na chlapovi to clovek prekusne. Malinka je vsak jeho verna kopia a ak to pojde zmiernit, urobim pre to vsetko.
Dcerka ma 17 mesiacov, jej sebavedomie nenicim, ani nebudem, no ako ucitelka v ZS dobre viem, ako vedia byt deti krute.
Dufala som, ze sa ozvu mamky, ktore s detmi cvicia, maju skusenosti.
No uz som kontaktovala 2 fyzioterapeutky, uvidime, malinku chcu vidiet.
Ak to aj nepomoze, budem kludna, ze som nic nezanedbala.
Jasne, ze malinku budem milovat aj s nozkami do O 😊
Ak to ma zdedene, tak s tym asi nespravis nic.... Ale je mozne, ze este jednoducho nema take pevne klbiky a preto tak chodi. Viac malych deticiek tak chodi. Rozumiem tomu, ze chces pre nu to najlepsie.... Skus ortopeda a on to povie individuálne. Je to asi kus od kusu.
Ex náhodou nehrával futbal?
Si zlata mamina.
@ailiba vdaka za pochopenie, si velmi mila.
Ano, moze byt, ze to velmi neovplyvnim, no je mi jasne, ze akokolvek na to ja dcerku upozornovat nebudem,sama pride raz do veku, ked sa pre to trapit bude.
Nehovoriac o tom, ze mozno to naozaj nieje iba esteticky problem , ale aj zdravotny.
To, ze to nevedeli riesit pred rokmi este neznamena, ze teraz to nevedia tiez.
Za pokus nic nedam.
Vsetky maminky predsa chcu detom to naj a ja som rada, ze si tu vieme poradit a pomoct.
@aurora33 veru nie, on ma taku stavbu tela. Vacsie brucho, nohy do O a lytka uplne stihle, ze aj vysoke ponozky mu padali😄
ako ja nechápem podla tvojich slov autorka ako si potom mohla byť so svojim ex.Nohy škaredé,zuby škaredé podla teba.. ako len ho zosmiešňuješ v každej vete.Nehnevaj sa.Jasné že na exa nepovie ani jedna pekne slovo ale pri tých tvojich sa divím že si sa s ním vôbec dala aj dokopy ked ti toto všetko na ňom vadilo
Rozumiem, že keď vidis nohy svojho ex tak sa bojíš, ale dieťa je naozaj ešte vo veku, že je to ok. Do dvoch rokov su také nohy u deti bežné. Ak by šlo o extrém tak by to pediater riešil už dávno. Ale ak chceš mozes mi poslať foto do správy. Vyznám sa v tejto problematike 🙂
@liusa82 ale neprehanaj. Mojho exa som lubila a len objektivne hodnotim jeho vzhlad. On napriklad stale vycital rodicom, ze mu zanedbali chrup a riesil to az v manzelstve potom.
Na tom, ze poviem, ze mal krive zuby nieje nic zle predsa, davno si ich poriesil, neboj sa o neho😄
@liusa82 ja s nim mam uplne korektne vztahy, ak ta len toto trapi a vychadzame aj po rozvode uplne v porisdku. Jemu prvemu som volala s placom, ze mala ma po nom krive nohy, so smiechom ma odbil, ze po mne je zas hysterka.
Klud. Inteligentni ludia toto neriesia.

Mat nohy do O vo veku tvojej dcérky je fyziologické. Neskôr to budú X a potom by to malo byt ok.