icon

Krv na vankúši 20 mesačnej dcérky

seva22
4. nov 2020

Mamičky, stretli ste sa s niečím podobným u svojich detičiek? Ráno sme na dcerkinom (20-mesacna) vankúši nasli kusok krvi (skvrna pozostavajuca zo zopar kvapiek podla mojho odhadu), s mužom sme malu prezreli od hlavy po päty ale netušíme, odkial by ta krv mala pochádzať. Dcérke, zdá sa nic nie je, ale aj tak mi to vŕta cely den hlavou😣 Za každý názor ďakujem ❤️

anabell1985
Odpoveď bola odstránená
lucia147852
4. nov 2020

Áno stalo. Zo 3x a nikdy som nezistila odkial to bolo

silvik2015
4. nov 2020

Neprerezávajú sa jej zúbky?

izabela333
4. nov 2020

ak dojcis skontroluj si bradavky. Mohla vypit s mliekom aj krv a trosku vyvratit.

ivca88
4. nov 2020

Moja mava zádery na prstoch. Pozri či si náhodou neokusla alebo o nieco nezatrhla.

kayyaa
4. nov 2020

Mohla sa "sparat" v nosteku a poskriabat sa, mohla si skrabnut usko...ak jej nic nie je, tak neboj, to bude len takato neskodna zalezitost😊

seva22
autor
4. nov 2020

@ivca88 to nie, to sme skontrolovali

@anabell1985 nos sme pozerali, a ano, dost casto sa v nom v poslednej dobe vŕta, ale nebol tam
ani len náznak, zaschnute.zvysky v okolí 🤷ani v okoli uška, to bol moj prvý tip,lebo mala prespi vacsinu noci na chrbte s hlavou naboku...
@lucia147852 hmm, tiez si myslim, ze na to asi neprídem 🙈ale chcela som sa opýtať vas mudrejsich😇

seva22
autor
4. nov 2020

@izabela333 to by boli na vankusi aj zvyšky mliecka asi, ze? A to neboli, len ta krv🤷

seva22
autor
4. nov 2020

@silvik2015 to ma nenapadlo...ale mne sa zda,ze už má všetky prerezane a doteraz som sa s tym este nestretla🤷ale ďakujem za postreh❤️

seva22
autor
4. nov 2020

@kayyaa ano, pevne dúfam, ze to naozaj bolo z toho nosa, lebo ziadny škrabanec momentálne nema, z ktorého by to mohlo byť a z ucha dufam.ze to nebolo, kebyze vidim aj kvapku krvi v jej uchu, uz som davno v čakárni u dr😄

ivca88
4. nov 2020

Keď si často vŕta v nose, skús jej ( napr pri kojeni ) zapchat jednu dierku a potom druhú .
Naša si takto vrtala v nose a nakoniec tam bola gulička - koralka . Tá mala v sebe dierku, takže dokázala cez ňu aj dychat, avšak znela zapchato - nedýchala ňou tak ľahko ako pri druhej. Ja som už spozornela. Svietili sme tam baterkami a zaligotalo sa hore čosi
Našťastie prvá pomoc v podobe vysávača a odsavacky soplov ju dostala nižšie a potom sme ju už vybrali a potom ešte pre istotu šli na pohotovosť ORL.
Strašný deň.. každopádne ani som nevedela kedy a ako a predsa len sa stalo
Ak si podozrivejsie vŕta v nose, popozeraj ho poriadne

seva22
autor
4. nov 2020

@ivca88 fuu to ti verím 😣uz ma to napadlo, ze či si tam niečo nestrcila, kamaratkina dcerka si v lete strčila do nosa kôstku z čerešne a tiež si to nevsimli, az v noci začala plakať a leteli na pohotovosť...ale vyskusam jej zapchat noštek, či tam niečo fakt nemá, ďakujem za tip ❤️

hradnapani
4. nov 2020

@seva22 z nosa alebo z prerezavajucich zubov. Raz som nasla na vankusi hotovy masaker po prerezani zuba. Ale aj z nosteka moze byt, u nas je to v zime castejsie kvoli suchsiemu vzduchu.

lucindav
4. nov 2020

@seva22 u nás bolo poškriabané uško..maly keď ma nervy tak si ich doslova sklbe 🙄 ale to by ste si asi všimli..

nikpa
4. nov 2020

@seva22 z nosa alebo stačí malý zader. Syn tak mával často na poduške, tiež sme nevedeli z čoho a potom som si všimla že má rozškrabane v zahybe v uchu. V noci si to vždy rozškrabal, cez deň sa spravila chrasta a dokola

seva22
autor
4. nov 2020

@lucindav @nikpa hej hej, aj nasa sa zvykne poškriabat keď ma dlhsie nechtíky, ale momentálne ma len taku malu mini bodku, chrastu spred dvoch dni, nevyzerá, ze by bola odskrabnuta a nanovo zaschnuta, ale ktovie 🙄 asi sa tym budem trápiť este dnes v noci a zajtra ráno to vypúšťam...vdaka žienky😇

senta_sofia
4. nov 2020

@seva22 komar

danielahamar
4. nov 2020

Ucho?

seva22
autor
4. nov 2020

@danielahamar je to možné, ale netuším, z akého dôvodu...uraz nemala a na zápal to nevyzerá, nemá zvýšenú teplotu ani ju uska nebolia🤷

marzuz89
4. nov 2020

@seva22 jednoznačne zúbky, aj my sme tak mali, zriedene so slinami 🤗

andreatytler
4. nov 2020

@seva22 My sme mali take nieco raz ked mu isli zuby ale ta krvna skvrna bola zmiesana so slinami... bola to taka machula... to co pisujes ty vyzera skor len na cistu krv.
Este ma napadlo ci sa v spanku neuhryzla do jazyka (neviem ci tak male deti sa dokazu uhryznut tak silno ze by krvacali)...

Ak to najdes znovu, radsej by som isla k lekarovi...

seva22
autor
4. nov 2020

@andreatytler mas pravdu, mohol to byt ja jazyk, aj muz takú možnosť spomenul...ona v poslednej dobe sa v noci niekedy zobudí a strašne sa hádže a kope v posteli, ako keby nebola ani zobudena lebo vôbec nereaguje na mna ani na muža 🙄takze sa kludne mohla.pri tom "vyčíňaní" uhryznúť

seva22
autor
5. nov 2020

Ženy, update😄Dnes som sa konecne dokopala ísť s malou na kontrolu k neurologicke, ktoru kvoli korone odkladám uz od leta...a medzi rečou som spomenula tu krv, opytala sa zopar doplňujúcich otázok, ale nijako obzvlášť ju to neznepokojilo, upokojila ma, ze to urcite nebude nič vážne👍

joannita
5. máj 2021

@seva22 ahoj, mozem sa opytat, mala to dcerka odvtedy este, alebo zistili ste co to bolo? Ja som nasla synovi 3 rocnemu dnes presne to iste, 2 kvapky krvi, uz takej uschnutej, ale cervenej nezriedenej na vankusi a teda celkom ma to vyplasilo 😐

seva22
autor
6. máj 2021

@joannita ahoj...ja som to spomenula neurologicke, ale ta ma upokojila,ze ak to bola len krv bez dalsich nejakých iných prejavov ci priznakov, ze to mebude nič vážne podľa nej...u pediatricky som odvtedy nebola takze som jej fo ani nespominala...a teda asi to nebolo nič vážne, lebo dcerka je ok chvalabohu klop klop

joannita
6. máj 2021

@seva22 dakujem za odpoved, ja som nasla mojmu rano taku mikro "ranku" v usku, ale take ze to ma asi 0,5mm 🤷‍♀️ tak som usudila ze asi z toho to mohlo byt....

seva22
autor
6. máj 2021

@joannita určite 👍