Krv v stolici bábätka i napriek Neocate mlieku
Ahojte ženy, prosím, ak máte niekto skúsenosti s krvou v stolici u bábätka... Moje bábätko mávalo krv v stolici, najskôr som vysadila mliečne zo stravy, nepomohlo, urobili všetky možné vyšetrenia, ktoré nič nenašli, a tak nám gastroenterologička nasadila Neocate mlieko, vysadila som kojenie a po mesiaci sa krv zase objavila. Som už z toho zúfalá. 😭 Bábo je spokojné, nemá zápchy, hnačky, teploty.... Mali ste niekto podobnú skúsenosť? Fakt netuším, čo to môže byť. Písala som lekárke, ale kým mi odpíše, to potrvá a ja som z toho už dosť vyčerpaná. 😓
Doktorovi sa nepíše, ale sa k nemu chodí. Krv v stolici nie je na diskusia na internete, ale na lekársku pomoc. Zajtra sa zbaľ a chod s dieťaťom k doktorovi!
@malaopicka áno, u lekára som bola a aj chodím, ale na gastro robia iba tri dni v týždni, tak skoro sa tam nedostanem... Takúto radu nepotrebujem, .. Iba som chcela vedieť či niekto nemá podobnú skúsenosť
@malaopicka áno, u lekára som bola a aj chodím, ale na gastro robia iba tri dni v týždni, tak skoro sa tam nedostanem... Takúto radu nepotrebujem, .. Iba som chcela vedieť či niekto nemá podobnú skúsenosť
@anonym_autor mozes do nemocky a tam musia robit 24 hod denne na detskom odd.
@anonym_autor zdravím ako ste dopadli u lekára?
My mame teraz podobný problém s krvou v stolici,,snažím sa stále dojčiť , vysadila som mliečne, malemu ale idu zúbky a dojčenie je teda riadne náročné … zatiaľ nám vzali vyter, ale pravdepodobne ide o alergiu na k B
@anonym_autor zdravím ako ste dopadli u lekára?
My mame teraz podobný problém s krvou v stolici,,snažím sa stále dojčiť , vysadila som mliečne, malemu ale idu zúbky a dojčenie je teda riadne náročné … zatiaľ nám vzali vyter, ale pravdepodobne ide o alergiu na k B
@gabi789 a ako dlho si na bezmliečnej diéte?

Doktorovi sa nepíše, ale sa k nemu chodí. Krv v stolici nie je na diskusia na internete, ale na lekársku pomoc. Zajtra sa zbaľ a chod s dieťaťom k doktorovi!