icon

Krv v stolici bábätka i napriek Neocate mlieku

3. aug 2025

Ahojte ženy, prosím, ak máte niekto skúsenosti s krvou v stolici u bábätka... Moje bábätko mávalo krv v stolici, najskôr som vysadila mliečne zo stravy, nepomohlo, urobili všetky možné vyšetrenia, ktoré nič nenašli, a tak nám gastroenterologička nasadila Neocate mlieko, vysadila som kojenie a po mesiaci sa krv zase objavila. Som už z toho zúfalá. 😭 Bábo je spokojné, nemá zápchy, hnačky, teploty.... Mali ste niekto podobnú skúsenosť? Fakt netuším, čo to môže byť. Písala som lekárke, ale kým mi odpíše, to potrvá a ja som z toho už dosť vyčerpaná. 😓

malaopicka
3. aug 2025

Doktorovi sa nepíše, ale sa k nemu chodí. Krv v stolici nie je na diskusia na internete, ale na lekársku pomoc. Zajtra sa zbaľ a chod s dieťaťom k doktorovi!

autor
3. aug 2025
@malaopicka

Doktorovi sa nepíše, ale sa k nemu chodí. Krv v stolici nie je na diskusia na internete, ale na lekársku pomoc. Zajtra sa zbaľ a chod s dieťaťom k doktorovi!

@malaopicka áno, u lekára som bola a aj chodím, ale na gastro robia iba tri dni v týždni, tak skoro sa tam nedostanem... Takúto radu nepotrebujem, .. Iba som chcela vedieť či niekto nemá podobnú skúsenosť

kiki68
3. aug 2025
@anonym_autor

@malaopicka áno, u lekára som bola a aj chodím, ale na gastro robia iba tri dni v týždni, tak skoro sa tam nedostanem... Takúto radu nepotrebujem, .. Iba som chcela vedieť či niekto nemá podobnú skúsenosť

@anonym_autor mozes do nemocky a tam musia robit 24 hod denne na detskom odd.

gabi789
26. aug 2025

@anonym_autor zdravím ako ste dopadli u lekára?
My mame teraz podobný problém s krvou v stolici,,snažím sa stále dojčiť , vysadila som mliečne, malemu ale idu zúbky a dojčenie je teda riadne náročné … zatiaľ nám vzali vyter, ale pravdepodobne ide o alergiu na k B

autor
27. aug 2025
@gabi789

@anonym_autor zdravím ako ste dopadli u lekára?
My mame teraz podobný problém s krvou v stolici,,snažím sa stále dojčiť , vysadila som mliečne, malemu ale idu zúbky a dojčenie je teda riadne náročné … zatiaľ nám vzali vyter, ale pravdepodobne ide o alergiu na k B

@gabi789 a ako dlho si na bezmliečnej diéte?

viki152
28. mar 2026

@anonym_autor prosim prosim 🙏 ak si všimnete môj komentár prosim ozvite sa mi ako ste dopadli... mame toto už 4 mesiace vkuse... dnes som už taka zúfalá ze plánujem od zajtra odstavit kojenie a zacat s neocate mliekom.

autor
31. mar 2026
@viki152

@anonym_autor prosim prosim 🙏 ak si všimnete môj komentár prosim ozvite sa mi ako ste dopadli... mame toto už 4 mesiace vkuse... dnes som už taka zúfalá ze plánujem od zajtra odstavit kojenie a zacat s neocate mliekom.

@viki152 čo konkrétne chcete vedieť? My sme prešli na neocate, krv sa ešte objavila 3 krát, odvtedy je všetko v poriadku. Dcére sa upravili pečeňové parametre - boli trojnásobne zvýšené. Postupne sme prešli na prikrmy 😊 dnes už má 13 mesiacov, je živá a zdravá 😊

viki152
31. mar 2026
@anonym_autor

@viki152 čo konkrétne chcete vedieť? My sme prešli na neocate, krv sa ešte objavila 3 krát, odvtedy je všetko v poriadku. Dcére sa upravili pečeňové parametre - boli trojnásobne zvýšené. Postupne sme prešli na prikrmy 😊 dnes už má 13 mesiacov, je živá a zdravá 😊

@anonym_autor ako dlho u vas trvala krv ? U nas trva 4 mesiace. Tiez uz rozmýšľam nad zmenou mlieka.

autor
31. mar 2026
@viki152

@anonym_autor ako dlho u vas trvala krv ? U nas trva 4 mesiace. Tiez uz rozmýšľam nad zmenou mlieka.

@viki152 tiež asi štyri mesiace, vynechala som v strave všetko, kde bolo mlieko, ale nepomohlo, nakoniec som skúsila tri týždne jesť iba zemiaky a ryžu a krv sa stále vyskytovala... Vraj alergia na kravské mlieko, čo mi nedáva žiadnu logiku, keďže som celé mesiace nejedla nič z mlieka... Vrátane jedál, kde sú stopy mlieka...v rodine máme alergiu na mlieko, tak viem, že stopy sú v kadecom... Osobne si myslím, že jej alergiu vyvolávalo nejaká zložka, ktorá nebola ovplyvnená mojou stravou. Bola som z toho psychicky a fyzicky hrozne vyčerpaná. Neocate bola naša záchrana...

autor
31. mar 2026
@viki152

@viki152 aké mlieko dávate bábätku? Riešili ste to iba s pediatrom alebo aj gastroenterológom? My sme skončili v nemocnici kvôli tej krvi, ale bolo to super, urobili jej naraz všetky možné vyšetrenia v krátkom čase...

viki152
1. apr 2026
@anonym_autor

@viki152 aké mlieko dávate bábätku? Riešili ste to iba s pediatrom alebo aj gastroenterológom? My sme skončili v nemocnici kvôli tej krvi, ale bolo to super, urobili jej naraz všetky možné vyšetrenia v krátkom čase...

@anonym_autor presne ten istý scenar co vy... kojim a nejem uz nic, iba chudnem. A som z toho uz vyčerpaná hlavne psychicky. Riešime gastro, alergo všetky vysetrenia a pricina v nedohľadne. Začali sme s prikrmami a mam pocit ze sa to trooosinku zlepšilo ale aj tak sa vyskytuje krv. Teraz je to tak ze v prvých 2 ranných nie je, ale v 3. a pripadne ďalšej stolici ano. 😪

viki152
10. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor prosím vas chcelo vam dieta papat neocate ? Ja som vyskúšala snad vsetky "oblbovaky" dokonca aj cievku na bradavku kade tieklo neocate ale akonáhle zaciti tu chut tak prestane jest a place