Krv v stolici u 1,5 mesačného syna
Ahojte, prosim o skusenosti mamiciek, ktore mali u babatka krv v stolici. Syncek jeden a pol mesacny na UM, ma krv v stolici a dost. Sme v nemocnici, virusy sa nepotvrdili, na gastre sono ok, nasadili mu nutrilon HA ze to moze byt alergia na kravsku bielkovinu v mlieku. Len ja mam obavy, ze co ak to mlieko nezabere, co bude potom? A casto kaka, podla mna az moc po jedle medzi tym... ale lekari na to nic, ze je to ok, ale on ma uz z toho uplne zaparenu ritku a boli ho to a pri prebalovani reveee.
male babatko casto kaka. nema vyvynuty zvierac, vsetko co ide crevom ide hned von a nedrzi sa to v konecniku, je to normalne.
co sa tyka krvi v stolici, tak to uz musia dr. doriesit.
ale na alergiu na BKM HA mlieko určite nestačí..treba špecialne so štiepenou mliečnou bielkovinou- to by ale mali vediet ..lekvári☹ aj tie zapareniny, bolesti brucha, a pod..za chvilu bude mat kvasinkove ložiská po tele
presne toto mal aj moj syn. kakal aj 6x denne. aj hospitalizovany bol, nic nezistili, ziadna bakteria. az v jeho pol roku, ked uz kakal krv, konecne to zacali riesit na alergo a mal alergiu na kravsku bielkovinu (nie laktoza, komplet kravske mlieko), preto mu ani HA mlieko nerobilo dobre, lebo sice je v nom bielkovina stiepena, no obsahuje ju. dostal mlieko na predpis Neocate, musela som vysadit vsetko mliecne a dal sa do poriadku.
@janulka182 a to mlieko predpise aj gastro? Ako to ja mam vraviet ze nech daju take mlieko? Ja zasnem
@ivuska21 aj gastro moze. u nas dal alergo. hovorim, tiez to bol boj. zo zaciatku to nikto nechcel riesit. az ked mal pol roka a neprestavalo to. byt tebou, riesim alergologa, cim skor.

@ivuska21 a črevá má taktiež v poriadku?