icon

Krvácanie 8-ročného dievčaťa

lula1980
17. jan 2021

Dobrý deň prosím vás moja dcéra bude mať v marci 8r a dnes ráno mi hovorila že keď bola na malej keď sa utrela že mala trošku krvi na papieri. Potom si menila nohavičky že tam má krvavý fľak. Išla som sa pozrieť a mala vo veľkosti asi 5centovky bledo červené. Zdá sa mi že aj skôr dospieva väčšie prsia a už jej začína aj ochlpenie na genitálií. Je to normálne prosím? Či mám sa báť. Ďakujem

Strana
z2
lula1980
autor
18. jan 2021

@matabb73 no veď volala som pediatricke a ťa mi akurát povedala že si mám zavolať na detskú gynekologiu. Ale neviem teraz kam či na gynekologiu alebo endokrynologiu. Bože poraďte baby.hlavne nech je to na kramároch v bratislave

anjelicek26
18. jan 2021

@lula1980 ak je aj baculatejsia tak endokrinolog a potom gynekológ (spravi len sono maternice), mojej oboje robil endokrinolog... Aj sono štítnej aj vaječníky pozrel, v našom prípade vzhľadom na spomalený rast -aby začali fungovať čo najneskôr.

lula1980
autor
18. jan 2021

@anjelicek26 takže mám volať endokrynologiu? A neviete mi poradiť komu na kramároch?

topciapocky
18. jan 2021

@lula ja som z Nitry..a na detskú gynekológiu sme museli ísť až do Ružomberku..lebo tu v okolí to vraj nik nerobí..ak chces môžeš poslať meno Dr., inak veľmi zlatá pani doktorka..a veľké plus je, že je to žena..neviem si predstaviť keby bol opak..to by asi dcéra nedala.. ona sa totiž strašne hanbí a bolo jej to nepríjemné, aké zvládli sme to..

lulu0123
18. jan 2021

Sice nie na Kramaroch ale my sme boli s malou ma detskej gynekologii v Ruzinovskej poliklinike.Velmi mila pani doktorka aj sestricka.Termin o par dni.Mozno by stalo za to tam zavolat a popytat sa.

vaneska
18. jan 2021

@lula1980 ahoj, ak chces skusit aj Antolsku, tak ja mam predcasniatko a my mame velmi prijemnu endokrinologicku tam. Mudr Nogeova sa vola

lula1980
autor
18. jan 2021

Ďakujem baby skúsim niečo 🤦‍♀️

22abigail22
19. jan 2021

@anjelicek26
Predpokladám, že pani autorka svoju dcéru zoberie pre istú na vyšetrenie k doktorovi (pre istotu). 🤷

Len som chcela naznačiť, že v takim veku je možno zriedkavé ale nie vylúčené (netreba robiť zbytočne stresy).

V minulosti som čítala články, že už aj dievčatá 4-ročne dostali menštruáciu.

gabriela_obzerova
9. sep 2022

@lula1980 ahoj, prosim Ta, ako si to doriesila? Dnes sa dcerke prihodilo to iste, tiez ma len 7 rokov, byvame pri Ba, tak tiez budem tu hladat lekarov.

abana
6. mar 2023

@gabriela_obzerova ahoj, prosim, ako to bolo u Vas? Zacal uz vtedy dcerke cyklus akebo islo o nieco ine? Aj my mame aktualne tento "problem", dcera na 8.

gabriela_obzerova
7. mar 2023

@abana nastastie sa to stalo iba raz pred par mesiacmi. Neviem pricinu, cakala som na dalsi mesiac a nic. Teda muselo ist o nejaku infekciu zrejme…

emasss111
7. dec 2025
@gabriela_obzerova

@abana nastastie sa to stalo iba raz pred par mesiacmi. Neviem pricinu, cakala som na dalsi mesiac a nic. Teda muselo ist o nejaku infekciu zrejme…

@abana
@gabriela_obzerova baby, ako to u vás nakoniec dopadlo? 🙏Išlo o menštruáciu?

gabriela_obzerova
Včera o 08:47
@emasss111

@abana

@emasss111 u nas nie. Vraj je to normalne

abana
Včera o 16:39
@emasss111

@abana

@emasss111 nie, mala tusim krvacavu ranku pri konecniku, skontroluj

Strana
z2