icon

Krvácanie z nosa

haka007
30. jún 2025

Zdravím dievčatá,malej často a dosť krvaca z nosa boli sme dva krat na orl leptal jej nos piatok povedal,že čo on vidí urobil, že ak to nezaberie tak do nemocnice. Dva dni bol klud vcera vecer znova 3 krát,ale teda len trošku.Chcem sa spýtať tieklo ešte aj Vám po leptaní a nemá niekto skúsenosť ako to prebieha v nemocnici? Ascorutin berie a vitamín K. Ďakujem

anjelicek26
30. jún 2025

Hematolog poriadne vysetrenia mate porobene? Ak lekar vravi nemocnica, tak treba... skusenost nemam, ale drzim palce.

sella38
Autor odpoveď zmazal
haka007
autor
30. jún 2025
@sella38
Odpoveď bola zmazaná

@anjelicek26
@sella38 ďakujem zajtra ide na krv,len už som proste na nervy stále doma lebo sa bojím kde ju to lapne aj doktor teraz kazal kľud na lôžku, čítam, že to leptanie je niekedy na nič tak zvažujem či ísť alebo proste z toho vyrastie

sara07
30. jún 2025

tiež sme to mali zvyšila som prisun citrona vo vode a bolo dobre ale možno je to u vás važnejšie
tiež kedykovek aj v klude sa pustila

haka007
autor
30. jún 2025
@sara07

tiež sme to mali zvyšila som prisun citrona vo vode a bolo dobre ale možno je to u vás važnejšie
tiež kedykovek aj v klude sa pustila

@sara07 pije stále citrónovu vodu aj ten ascorutin tak už neviem 😏som zvedavá co ta krv

sara07
30. jún 2025
@haka007

@sara07 pije stále citrónovu vodu aj ten ascorutin tak už neviem 😏som zvedavá co ta krv

@haka007 nám to prešlo my sme to mali len v lete

haka007
autor
30. jún 2025
@sara07

@haka007 nám to prešlo my sme to mali len v lete

@sara07 noo aj ona občas len teraz je to ozaj už často a dosť

manchester123
4. sep 2025

@haka007 ahoj máme podobný problém. Syn 8 rokov,alergik ,krv sa mu púšťa samovoľne. 2 x leptanie a dnes opäť ale menej ako do teraz. Berieme ascorutin 2x1. Prosím ta a prečo máte ísť do nemocnice ?

haka007
autor
27. sep 2025
@manchester123

@haka007 ahoj máme podobný problém. Syn 8 rokov,alergik ,krv sa mu púšťa samovoľne. 2 x leptanie a dnes opäť ale menej ako do teraz. Berieme ascorutin 2x1. Prosím ta a prečo máte ísť do nemocnice ?

@manchester123 ahoj no doktor vravel, že v nemocnici to už robia inak🤔 ako na krčnom,ale teda netuším ako to prebieha,nezisťovala som,po druhom leptaní máme zatiaľ kľud