Krvácanie z nosa
Zdravím dievčatá,malej často a dosť krvaca z nosa boli sme dva krat na orl leptal jej nos piatok povedal,že čo on vidí urobil, že ak to nezaberie tak do nemocnice. Dva dni bol klud vcera vecer znova 3 krát,ale teda len trošku.Chcem sa spýtať tieklo ešte aj Vám po leptaní a nemá niekto skúsenosť ako to prebieha v nemocnici? Ascorutin berie a vitamín K. Ďakujem
@anjelicek26
@sella38 ďakujem zajtra ide na krv,len už som proste na nervy stále doma lebo sa bojím kde ju to lapne aj doktor teraz kazal kľud na lôžku, čítam, že to leptanie je niekedy na nič tak zvažujem či ísť alebo proste z toho vyrastie
tiež sme to mali zvyšila som prisun citrona vo vode a bolo dobre ale možno je to u vás važnejšie
tiež kedykovek aj v klude sa pustila
@haka007 ahoj máme podobný problém. Syn 8 rokov,alergik ,krv sa mu púšťa samovoľne. 2 x leptanie a dnes opäť ale menej ako do teraz. Berieme ascorutin 2x1. Prosím ta a prečo máte ísť do nemocnice ?
@haka007 ahoj máme podobný problém. Syn 8 rokov,alergik ,krv sa mu púšťa samovoľne. 2 x leptanie a dnes opäť ale menej ako do teraz. Berieme ascorutin 2x1. Prosím ta a prečo máte ísť do nemocnice ?
@manchester123 ahoj no doktor vravel, že v nemocnici to už robia inak🤔 ako na krčnom,ale teda netuším ako to prebieha,nezisťovala som,po druhom leptaní máme zatiaľ kľud

Hematolog poriadne vysetrenia mate porobene? Ak lekar vravi nemocnica, tak treba... skusenost nemam, ale drzim palce.