Krvné testy po kliešťovi
Urobila všeobecná test po kliešťovi?
Bez fľaku? Malý mal kliešťa pred 3 týždňami, vyšerí mu krv?
Bez priznakov asi ani nie . Test na Boreliozu je komplikovany a drahy jak fras. Skor mozes toho kliesta poslat na rozbor sama za par supov
@martinmmartin kde prosím?
Bez priznakov asi ani nie . Test na Boreliozu je komplikovany a drahy jak fras. Skor mozes toho kliesta poslat na rozbor sama za par supov
@martinmmartin ale to je somarina, ved keď si pozriem len tak na Google tak ako samoplatca si to môžeš dat spraviť za nejakých 35e a to na boreliu aj kliešť. encefalitídu spolocne...takže také mega drahe to nebude. Ale su aj domáce testy z kvapky krvi co sa daju kupit v lekarni, netuším ale nakoľko sú spoľahlivé...aj ten kliešť sa dá poslať na rozbor alebo sa dajú kúpiť aj domace testy na kliešte..kuk google
@martinmmartin ale to je somarina, ved keď si pozriem len tak na Google tak ako samoplatca si to môžeš dat spraviť za nejakých 35e a to na boreliu aj kliešť. encefalitídu spolocne...takže také mega drahe to nebude. Ale su aj domáce testy z kvapky krvi co sa daju kupit v lekarni, netuším ale nakoľko sú spoľahlivé...aj ten kliešť sa dá poslať na rozbor alebo sa dajú kúpiť aj domace testy na kliešte..kuk google
@ja_mama kde sa najlepšie šetrí na pacientoch , a sme tak užasne na tom , že bez priznakov , tiež si myslim že neurobí
Kliesta na rozbor niee… co si si ho nebodaj odlozila? To uz radsej odobrat krv, ale to tiez nie je nutne po kazdom kliestovi. Da sa aj ako samoplatca (nie vsade beru detom), vobec to nie je take drahe, ale aj pediater vysetri, ked budes naliehat, co ine mu zostava..
Keby vsetci davali brat po kazdom co clocek ma kliesta, labaky by nic nerobilii, len klieste skumali 🫣 ved ak nema ziadne priznaky, naco.
@anonym_autor moze, ale nasej sa spravil flak, nasadila atb... Apotom robila testy ci uz je vsetko ok... A presne aj moja vseobecna... Bez flaku musi mat priznaky napr bolest klbov, slabost, zvysena teplota....