icon

Ktoré lieky pre deti neviete v lekárni zohnať?

domiklik
16. dec 2022

Ktoré lieky npre deti neviete zohnať v lekárni?

Strana
z2
miselar
18. dec 2022

@simca06022011 no práveže má tri roky a tu nikde nieje zohnať čipky na teplotu...pozerala som aj na pilulke cz všade a nič nikde všetko vypredané .

miselar
18. dec 2022

@ankare to by si bola veľmi milá ...rada sa ti odvďačim .

ankare
18. dec 2022

@miselar napis mi správu

zuzanka.zuzu
19. dec 2022

@qetka môže byť, priviezli začiatkom týždňa, to sa behom 2-3 dní vypredá, treba sledovať priebežne, ja som ešte kúpila, už ich mám doma

qetka
19. dec 2022

@zuzanka.zuzu tak mala ochorela az v sobotu, tak som nepotrebovala skor 🙈

zuzanka.zuzu
19. dec 2022

@qetka žeby zásoby? veď deti zákonite ochorejú v piatok/sobotu večer/v noci 😀 takže aj keby nebol výpadok, tak máš doma. môj chorý nebýva, zúbky vyšli ani nevieme kedy a aj tak mám doma paralen čapíky, nurofen čapíky, paralen sirup, nurofen sirup, od suchého kašľa, od mokrého kašľa, rehydratačný roztok, fenistil gel, dezinfekčný sprej, očné kvapky, ušné kvapky, sprej do nošteka, vodu do nošteka k odsávačke, gél na ďasienka, hylak.... proste prvá pomoc. na to čo si napísala ani neviem čo mám odpísať 🙈

qetka
19. dec 2022

Neni som blba, mam zasoby vsetkeho mozneho, ale zrovna nurofen cipky zhanam uz od leta, ked vacsine, co som mala skoncila zaruka. Par kuskov mam este keby daco, ale kupujem a pouzivam ibuprofenove, co vyrabaju u nas v lekarni. Ale tie vydrzia iba chvilu aj to v chladnicke, kedze neobsahuju konzervanty. Cize do zasoby su uplne naprd. V Maxe aj v Benu som bola cez tyzden 2x, ale cipky nemali. Priebezne sledujem aj weby, parkrat do tyzdna isto. Teraz samozrejme, ked je mala chora, tak som pozerala vsetky mozne lekarne a aj kona. Cize este raz, neni som retard, ze nemam prvu pomoc pre deti,

Strana
z2