Ktoré lieky pre deti neviete v lekárni zohnať?
Ktoré lieky npre deti neviete zohnať v lekárni?
Mne chyba hylak
@terezka1947 tiez zhanam hylak uz od leta
Hylak chyba aj nám. Momentálne pamycon a očné antibiotika. A wobenzym
Ockovacia latka boostrix polio
@domiklik no deti som mala chore aj v oktobri aj v novembri. Na to som s manzelom ochorela i ja. Ockovaciu latku rotarix a ani ta druha nebola. Z liekov augmentin sirup - ani jeho nahrady, nurofen sirup, panadol sirup, capiky ziadne, hylak, espumisan baby, framykoinova ocna mast, strepsils, strepfen, calcium sirup .. co tak citam nejaka polozka je naskladnena tak kupim ale toto je nehorazne. Ja aby som antibiotika hladala po celom vychodnom slovensku aj to nasla v nejakej mini dedinskej lekarni a len nahradu.
Paxeladine, Glimbax...predtym Nurofen pomaranc sirup
@domiklik skus lekáreň AVE,,na dobierku,na SR výpadok Guaracuran,a v tej lekárni mali a prišlo za pár dní.
Zatiaľ som zohnala všetko - chorý bol pred mesiacom a aj teraz - čípky na teplotu paracetamolové od 15 kg, kvapky a masť do očí (atb), atb Klacid, Trifed, Kaloba.
@viky173 ja som objednala z Čiech, tam Hylak majú, posielajú aj na Slovensko
@martinastaj z ktorej lekárne ste prosím objednali hylak?
@martinastaj Z ktorej lekárne ste objednala prosím?
Z kadial ste prosim objednavali nurofen cipky? Dakujem!
@dada55555 nurofen od hocikial. v stredu malo 20 lekarni, napr.dr max som objednala a vo stvrtok uz doma. nemozes sa riadit tyzden starymi info 🙈 dnes si pozerala? lebo v pondelok distributor doviezol do sr velku zasobu
@zuzanka.zuzu zhanam nurofen capiky 125mg pre deti od 2r uz mesiace aj z CR a v ziadnom eshope som nenasla, ani v dr.max aktualne, pozeram kazdy den.
@dada55555 jaaaj od 2r neprisli. prisli od 3m
@zuzanka.zuzu ano ved to, tak cakame dalej. Pekny den 🙂
Dievčatá čo dávate deťom od teploty?ja zháňam panadol junior čipky a nikde nič nemajú preboha kam sme sa to dostali 🙈
@petulienka01 nechcem robiť reklamu, dúfam, že nevadí ale zo stránky pilulka.cz
@zuzanka.zuzu tak ja som bud slepa, alebo uz sa vsetky cipky vypredali 🙈
No osobne som ziadny vypadok nepocitila, vacsinu z tu popisovanych veci nepouzivame. Priapdne vsetko ma nahradu. Calciovy sirup vraj vypadok je, ale teda ja som mala zasoby nastastie z jari :D omylom sme kupili dvaja naraz :D
@laurikalalinka guajacuran som v pohode kupila u nas pred tyzdnom, bez problemov. Dorsiflex nie je dlhsie, tak moez byt ze tym, ze sa nahradza aspon tym guajacuranom tak ho nemaju.
@miselar neviem ake velke dieta a co ti "uzije" a co nie, ale odkedy mam dceru v skole, tak davam klasika tabletky (napr aj kvoli trvanlivosti, tie sirupy koncili vyhodene vacsinou nespotrebovane, cipky uz vacsia nechcela). klasicke paraleny dostava dcera, ak treba v kombinacii s nurofenom sirupom na zaciatku, alebo uz teraz nam lekarnicka povedala, ze aj ten vieme nahradit 200mg ibuprofenom/ibalgin (myslim ze od 6r). Ak treba cipky tak to je blbsie, pozerala som ze vypredane siroko daleko...

@domiklik baneocin, bactroban masť, nurofen sirup, ani žiadne čipky na teplotu