icon

Kúpanie detí po reimplantácii močovodu

9. aug 2025

Dobrý deň maminky. Zaujímaju ma skúsenosti maminiek, ktorých deti majú urologické problémy a majú za sebou reimplantaciu mocovodu ako to majú s kúpaním na kúpaliskách. Ci to urológ povolil alebo majú odporúčanie nekupat sa skrz baktérií. Syna bude takáto operácia čakať, samozrejme nechodíme na kúpaliska a urológ mi spomínal, že aj po plastike mocovodu to vidi jedine na more. Okey, to je ak sa podarí v budúcnosti raz do roka. Preto ma zaujíma ako je to u vás, ktoré to mate za sebou.

galganka
9. aug 2025

Najstaršia má reimplantáciu za sebou, už je to viac rokov. Prvý rok sme hneď boli pri mori, odvtedy už sa kúpe úplne všade, aktuálne tento rok dala s nami kúpele a termálne pramene.ba minulý týždeň strávila v plaveckom tábore.

17bia17
29. sep 2025

@anonym_autor
Moja dcéra ma za sebou túto operáciu tiež a lekári nám kúpanie po reimplantácii neodporúčali – hlavne v bazénoch kvôli riziku infekcií.
Preto s ňou nechodime na kúpaliska a nechodí ani na plavecký výcvik - ma potvrdenie od lekára, že nemôže. More je super, tam nebol nikdy problém - škoda, že je to takto obmedzujúce, no určite nebudeme riskovať jej zdravie. Prajem veľa zdravia 🙂