Kúpanie detí po reimplantácii močovodu
Dobrý deň maminky. Zaujímaju ma skúsenosti maminiek, ktorých deti majú urologické problémy a majú za sebou reimplantaciu mocovodu ako to majú s kúpaním na kúpaliskách. Ci to urológ povolil alebo majú odporúčanie nekupat sa skrz baktérií. Syna bude takáto operácia čakať, samozrejme nechodíme na kúpaliska a urológ mi spomínal, že aj po plastike mocovodu to vidi jedine na more. Okey, to je ak sa podarí v budúcnosti raz do roka. Preto ma zaujíma ako je to u vás, ktoré to mate za sebou.
@anonym_autor
Moja dcéra ma za sebou túto operáciu tiež a lekári nám kúpanie po reimplantácii neodporúčali – hlavne v bazénoch kvôli riziku infekcií.
Preto s ňou nechodime na kúpaliska a nechodí ani na plavecký výcvik - ma potvrdenie od lekára, že nemôže. More je super, tam nebol nikdy problém - škoda, že je to takto obmedzujúce, no určite nebudeme riskovať jej zdravie. Prajem veľa zdravia 🙂

Najstaršia má reimplantáciu za sebou, už je to viac rokov. Prvý rok sme hneď boli pri mori, odvtedy už sa kúpe úplne všade, aktuálne tento rok dala s nami kúpele a termálne pramene.ba minulý týždeň strávila v plaveckom tábore.