icon

Kúpele Marína Kováčová - postrehy a skúsenosti

laurika26
7. mar 2015

Ahojte, rada by som získať informácie a skúsenosti od ľudí (mamičiek), ktoré absolvovali kúpeľnú liečbu s detičkami. My nastupujeme tento mesiac, nikdy sme v kúpeľoch neboli 🙂 takže budem vďačná za info, ako tam je, aký je personál, prostredie, atmosféra, na čo nezabudnúť s praktického hľadiska,.... čo vás napadne. Ďakujem 🙂

luciferkax
27. feb 2021

@bendy Ty si tam nevolala skôr /nepísala? To s chcela počuť, že majú aj program pre deti, zatiaľ bol syn stále v Lucivnej, tam bolo super

att123
Odpoveď bola odstránená
luciferkax
27. feb 2021

@att123 ale ved ona žije a je aj opravená, len tam liečia dýchacie cesty, imunitu, tento rok sme sa zhodli na tom ze mu treba liečenie skôr na pohybovu sústavu

att123
Odpoveď bola odstránená
luciferkax
27. feb 2021

@att123 áno aj môj tento rok ide už do Kováčovej

att123
Odpoveď bola odstránená
luciferkax
27. feb 2021

@att123 o takom som ešte nepočula

bendy
27. feb 2021

@luciferkax volala len sme museli do poradia čakať. No a prednosť mali deti po zlomeninach a operáciách. Moja ma skoliozu. Ale tak rátala som že čakačka je cca 4 mesiace. A druhý krát keď bola už bolo toho programu menej lebo Covid. Disco mali len raz za pobyt a kino asi 2 krát, aby čo najmenej deti z 1 a 3 poschodia miešali. No a ako to funguje teraz neviem.

luciferkax
16. mar 2021

@bendy môjmu po týždni prišla pozvánka 😀na konci marca nastupuje
A čo sa týka pranoa oblečenia?
Dohliadne niekto aby špinavé veci dali oprat? Vysusia im ich?

bendy
17. mar 2021

@luciferkax nedávno som sa rozprávala s jednou pani čo tam robí rehabilitačnú, takže momentálne majú málo pacientov, najviac je dospelých, kvôli Corone tak zrejme preto. My bývame blizko, ja som po špinavé veci chodila.

zdenka287
7. apr 2021

Ahoj. Bol alebo je niekto v Kovaáčovej? Ako to tam funguje ( chcela by som vedieť opatrenia a tak).
Ďakujem

luciferkax
7. apr 2021

@zdenka287 je tam práve môj syn ale bez sprievodu, opatrenia sú také, že je zákaz návštev, ináč procedúry všetko funguje ako ma

zdenka287
8. apr 2021

@luciferkax áno to viem že procedúry finkuju ako stále, ale dá sa visť von alebo musí byť len v areáli a v oddychovej zóne

luciferkax
8. apr 2021

@zdenka287 opýtam sa ho, či chodia aj mimo areálu, on je tam sám, takže ak idú, tak len os sestričkou

licartovce
8. apr 2021

Dobrý deň prajem všetkým.
My sme boli minulý rok v júli prvý krát v Kovacovej v špecializovanom liečebnom dome Marína zo synom,ktorý má rôzne diagnózy+ortopedicke.
Určite odporúčam.
Máme schválené,aj tento rok ak bude lepšia situácia chcem z ním ísť cez leto.
Boli tam už,aj vtedy opatrenia.Nesmelo sa chodiť na kúpalisko,ktoré je v dedine,zákaz návštev na izbách rodinných príslušníkov.
Mohli ste ísť do dediny na nákup,pizzu atď.
Oblečenie sa dá vyprať za poplatok.

alenkam82
12. máj 2021

Ahojte, mame schvaleny pobyt. Je tam moznost si prat? 28 dni, 4 ludia ... .
A aky je aktualny doplatok? Vdaka

licartovce
12. máj 2021

@alenkam82
Pekný deň.
Viete si dať v Marine dať prať za poplatok oblečenie,je tam práčovňa.Alebo na izbe
Pozrite si ich internetovu stránku tam máte cennik koľko sa dopláca.
Máte tam,aj že budete sami na izbe.

bobahudec
20. máj 2021

My ideme

alenkam82
23. máj 2021

@licartovce vdaka, to sa tesim. Ano, sami budeme na izbe, nadstadard sa bohuzial neda, tak wc na chodbe.

alenkam82
23. máj 2021

@licartovce co sa tyka arealu, co by ste odporucili si zobrat

licartovce
23. máj 2021

@alenkam82
Pekný večer prajem.
Je tam ihrisko viete si na recepcii požičať rakety na tenis,loptičky,aj na pin pong,je tam aj preliezka, hojdačka.Ihrisko je,aj vo vnútri Mariny.
Dá sa tam,aj opekať.
Môžte si zobrať z domu bycikel pre dieťa,alebo kolobežku,odrážadlo dá sa to tam dať zavrieť.

bapi1
1. jún 2021

Ide niekto do kupelov na prelome jula/augusta?

licartovce
1. jún 2021

@bapi1
Pekný večer prajem.
My máme schválené kúpele,ale ešte nám neposlali presný termín.Chceme ísť v júli až auguste.
Boli sme tam minulý rok v lete.

alenkam82
2. jún 2021

@licartovce aj my tak ziadame, dufame v jul. Ale este sme neboli predtym. Ake stare deticky mate? Na co sa pripravit v dobrom i zlom?

bapi1
2. jún 2021

@licartovce @alenkam82 ja mam takmer 12 rocnu, neviem ci ist s nou alebo ju pustiť samu, lebo este nikdy nebola sama niekde mimo a uz nie tak daleko.

luciferkax
2. jún 2021

@bapi1 môj chodil od ôsmych rokov sam a teda so sprievodcom tam boli len malé deti 😀😀😀😀deti sa tm majú super, majú program a aj čas na oddych
Keď ma 12,ani vy som neuvažovala ísť s dieťaťom

alenkam82
2. jún 2021

@luciferkax ja idem s 4&7 rocnymi

alenkam82
2. jún 2021

@luciferkax co sa tam robi mimo procedur? Vdaka

espeo
2. jún 2021

@licartovce co ja viem, v lete chodia stredoskolaci, aby nevymeskali skolu alebo pooperacne stavy. Vzucovanie zo zakladnej skoly tam maju pocas skolskeho roka zabezpecene

espeo
2. jún 2021

@bapi1 moj bude mat 10 a ide sam. Do 8 chodil s doprovodom, min rok nebol. Teraz 1. krat sam. Schvalene mame, cakame, kym sa ozvu. Ale dufam, ze az po prazdninach...