icon

Kúpele Marína Kováčová - postrehy a skúsenosti

laurika26
7. mar 2015

Ahojte, rada by som získať informácie a skúsenosti od ľudí (mamičiek), ktoré absolvovali kúpeľnú liečbu s detičkami. My nastupujeme tento mesiac, nikdy sme v kúpeľoch neboli 🙂 takže budem vďačná za info, ako tam je, aký je personál, prostredie, atmosféra, na čo nezabudnúť s praktického hľadiska,.... čo vás napadne. Ďakujem 🙂

licartovce
2. jún 2021

@alenkam82
Pekný večer prajem.
Náš syn má 9 rokov a má ADHD,kopec iných diagnóz.
V Marine sme boli minulé leto prvý krát.
Je tam veľké ihrisko,viete si požičať tenisové rakety,aj pingpongove rakety z loptičkami.
Je tam ihrisko,aj pre menšie detičky.
Dá sa chodiť do dediny na prechádzky,aj po okolí.
Viete si tam doniesť odrážadlo,bycikel alebo kolobežku pre deti.

licartovce
2. jún 2021

@espeo
Cez leto chodia,aj mamičky z deťmi.
My sme boli minulý rok celý júl a bola som zo synom celý čas ja.Da sa,aj vystriedať z druhým rodičom,alebo starým rodičom.
Môj syn má 9 rokov.

bapi1
2. jún 2021

@luciferkax @espeo...no nakoniec pojde sama 🙂 mame to od nas dosť daleko, ale mobily existuju 🙂

alenkam82
9. jún 2021

Zdravim, ako je to v lete s teplotou a hmyzom na izbach? Vdaka

lenja123
11. jún 2021

Ahojte, chcem sa opýtať na pár otázok ohľadom pobytu. Zbierajú deťom mobily ak áno, v akom čase? Kedy majú deti budíček a kedy večierku? Je možný niekedy aj pohyb mimo areálu bez dozoru pre väčšie deti? Sú povolené navštevy aj teraz, počas korony? O ktorej sú raňajky a večera?

luciferkax
11. jún 2021

@lenja123 budíček cca 6.30
Pocas víkendu kúsok dlhšie
Mobily mali odložiť večer okolo deviatej ale ne zbierali ich ako i de

luciferkax
11. jún 2021

@lenja123 pohyb mimo areálu nie, nedá sa a návštevy keď bol môj, boli zakázané

lenja123
11. jún 2021

@luciferkax ďakujem za odpoveď. A kedy ste boli vy? Neviem si predstaviť, že celý mesiac neuvidím dieťa, teraz všade uvoľňujú opatrenia, tak by aj tie návštevy mohli povoliť.

alenkam82
12. jún 2021

Prosim Vas, ako je to s teplotami na izbach v lete? Klimu cakat je asi naivne..

luciferkax
12. jún 2021

@lenja123 pred mesiacom, doma je tri týždne. 🤔 Mal tam dosť svojich rovesníkov a keďže vtedy bola jeho škola este zatvorená, tal bol rad, ze ma konečne kamošov, róvesnikov tak na nás nejak nemyslel 😀videli sme sa cez messenger

alenkam82
13. jún 2021

Organizacne hladisko ... Da sa na pobyt v zariadeni zobrat OCR, ci to musim riesit cez PN? Vdaka

bapi1
13. jún 2021

@alenkam82 ak ste s dietatom v zariadeni tak OCR.

pgaba
13. jún 2021

@bapi1 OCR neplati len 10 dni? Ja som bola s dcerkou na PNke

bapi1
13. jún 2021

@pgaba 14dni

alenkam82
14. jún 2021

@bapi1 len 14 dni mozem ocr?

bapi1
14. jún 2021

@alenkam82 ocr na 14 dni, pri dlhodobejsich liečeniach SP odporuca PN.

lenja123
Autor odpoveď zmazal
perthes
14. sep 2021

@macko2305 ahoj, chcem sa ťa spýtať hoci už prešiel rok ako si bola spokojná s kupelami v kovacovej. Nášmu synovi diagnostikovali perthersona. Dr. nám odporúča kúpele cca na pol roka vraj. Neviem si to ani predstaviť a už vôbec nie byť s niekým má izby..ako toto tam bolo. Ak máš čas prosím ťa nápis. Ďakujem

luciferkax
14. sep 2021

@perthes ahoj
Môj syn bol len na mesiac ale mal dvoch spolubývajúcich k ory boli pol roka, ja som bola spokojná, starali sa o nich dobre
Môj syn

perthes
14. sep 2021

@luciferkax ti chlapci boli bez doprovodu ?

luciferkax
15. sep 2021

@perthes áno dokonca jeden mal iba osem rokov, potom k nemu na dva týždne šla babička

luciferkax
13. apr 2022

@bapi1 môj je sám už druhý rok, chcela som sa opýtať, viete poradiť poblíž ku niečo kde môže.e ísť keď pôjdeme na návštevu?

bapi1
13. apr 2022

@luciferkax aj nase dieta islo nakoniec same a bolo to tak lepsie. My sme boli len Zvolen pozriet a potom po ceste domov Janosikove diery.

luciferkax
13. apr 2022

@bapi1 skôr som myslela niečo,nejakú kaviareň?
Cukraren,kde môžeme sadnúť na hodinu dve,hlásia zle počasie a chceme ist v sobotu..alebo je niečo také v areáli?

bapi1
13. apr 2022

@luciferkax my sme boli posedieť na pešej zone vo Zvolene nedaleko hradu na kavicke a najest sa, inak neviem co je v okoli ani v areali. Tym, ze bola korona, tak sme sa ledva dostali po vytah aby sme dieta odprevadili a rozlucili sa s nim.

luciferkax
13. apr 2022

@bapi1 Véd to ze môj minulý rok prežil úplne bez návštev, ale asi pôjdeme do zamku

enuliek
15. nov 2022

Ahojte,prosim nejake nove info konkretne nem.cast 3posch?...nepoznam kupele ani sme nikdy neboli

livia341
25. jan 2023

Neviete mi povedať, či poisťovne schvaľujú len po operáciách zlomeniny? alebo aj pri zlomeninach?lebo na kontrole u chirurga v nemocnici povedal dr.chirurg že nie skôr pri operáciách. Čo sa mi zdá čudné,keď syn mal v lete vážny úraz, zlomil si driekovy stavec a narazil vnútorné organy a ležal 10 týždňov, mohol len chodiť, ležať a sedieť nie.Nemate skúsenosti?ďakujem

enuliek
25. jan 2023

@livia341 nam dala podnet na liecenie na rehabilitacii..mal zlomeninu

luciferkax
25. jan 2023

@livia341 môj mal len zlomeninu bez operácie