icon

Kúpele Marína Kováčová - postrehy a skúsenosti

laurika26
7. mar 2015

Ahojte, rada by som získať informácie a skúsenosti od ľudí (mamičiek), ktoré absolvovali kúpeľnú liečbu s detičkami. My nastupujeme tento mesiac, nikdy sme v kúpeľoch neboli 🙂 takže budem vďačná za info, ako tam je, aký je personál, prostredie, atmosféra, na čo nezabudnúť s praktického hľadiska,.... čo vás napadne. Ďakujem 🙂

espeo
6. sep 2024

@katarina_04 over si to radsej v kúpeľoch, pripadne v poisťovni. Neviem, ako to presne je, ale napr mojim rodičom nechce dat lekár návrh na kúpeľňu liečbu, pokiaľ nemajú rehabilitácie... ja chodím so synom na rehabilitácie stále aj do štátnej aj do súkromnej a k žiadosti o kúpeľňu liečbu prikladám len tie zo štátnej...

cuceravalucy
8. sep 2024

@katarina_04 musí mať rehabky cez poisťovňu vykázané

smajluska
16. sep 2024

Prosím Vás keď si zaplatím za nadštandartnú izbu tak môžem si rodinu cez víkend pozvať na izbu? Máte s týmto skúsenosť? Nebol problém?

smajluska
16. sep 2024

Majú tam aj zaisťovaciu postieľku pre 1 ročné dieťa?

smajluska
16. sep 2024

Je tam aj wifi free?

smajluska
16. sep 2024

S dieťatkom cvičí v bazéne rehabilitačný pracovník? Je v bazéne s bábätkom aj rodič? Mali ste kúpené aj rukávniky, koleso?

smajluska
16. sep 2024

Čo ak náhodou nebudem môcť ísť na pár dní s dieťatkom do bazéna? Keď tam budeme 21 dní tak tá "mrcha" určite príde 🙈

smajluska
16. sep 2024

Na nadštandartnej izbe je aj kanvica, mikrovlnka, chladnička? Je tam aj vaňa alebo sprcha?

samkolea
17. sep 2024

@smajluska na nadstandard je iba sprcha, chladnicka aj to asi nie na setkych, bud je umiestnena v spolocnej kuchynke, kde ja aj kanvica. Nevidela som tam rehabilitacneho pracovnika cvicit jednotlivo vo vode, to zastupuje matka. Treba si doniest vlastne rukavniky a pod.

cuceravalucy
17. sep 2024

@smajluska boli sme pred 4 rokmi na nadštandarde mali sme aj kanvicu aj chladničku na izbe. Mali sme sprchu a vlastné wc. V bazéne je len doprovod s deťmi.

lucky_k
31. okt 2024

ahojte, je tam práčka alebo je možnosť dať si oprať? ... taktiež ma zaujíma wiffi, tv,... ďakujem 🙂

lenja123
31. okt 2024

@lucky_k dá sa dať oprať, raz za týzdeň 5 eur. Syn si dávali viacerí spolu, lebo ak mal napr. len jednu vec bielu a jednu čiernu, tak by musel platiť 10 eur. Hlási sa to sestričkám. WiFi je, ale občas nestíhala 😃. TV vraj len v jedálni, nepoužívali ju.

lucky_k
31. okt 2024

@lenja123 ďakujem ❤

kvevka
31. okt 2024

@smajluska určite nie, návštevy nemôžu ísť na žiadnu izbu

smajluska
20. nov 2024

Maminky prosím chcem sa Vás opýtať, ako max. staré môže byť potvrdenie o zdrav.stave dieťaťa pred nástupom do kúpeľov? Ja ako sprievod potrebujem tiež potvrdenie o zdrav.stave? Máme ísť začiatkom januára 2025. Predpokladám, že lekári nebudú asi ordinovať medzi sviatkami 🫢

lucky_k
21. nov 2024

@smajluska podľa pokynov z kúpeľov, ktoré vám zašlú spolu s pozvánkou, je max 14 dní ale nám pediatrička tvrdila, že nie staršie ako 3 dni....a potreboval potvrdenie aj sprievod ....

danielami
21. nov 2024

@smajluska nie staršie ako 14 dní

smajluska
7. dec 2024

Ešte ma napadlo predtým ako sa zbalím. Treba mať aj ako doprovod do bazéna plaveckú čiapku? Čo sa týka stravy tak si vopred jedlo objednám alebo ako to tam prosím je? Ešte som tam nebola.

kvevka
8. dec 2024

@smajluska ano mal by mať, na izbe si však najdete pri nástupe také igelitové čiapky , prípadne stačia aj vypnuté vlasy/ určite by som preto nekupovala plaveckú čiapku/ a čo sa týka stavy tak prvé tri dni od nástupu nie je možné si vybrať a potom si dopredu každý týždeň vyberáte 🙂

kvevka
8. dec 2024

@smajluska ešte k tej strave vždy je v jedálnom lístku prvé jedlo mäsité,či obed aj večera a tie dávajú takto prvé 3 dni

smajluska
9. dec 2024

@kvevka Ďakujem 🙂

hrasocek12
9. dec 2024

Prosím vás ,máte niektorá aktuálne ceny za nadštandard ,podľa čoho určujú cenu? Cenník nejak som nenašla ..Ja sa idem eštelen pýtať o kúpele 1x pre dcéru. Čo čítam tie sumy za izbu s nejakou maminou a nadštandardom tak sú to riadne pálky teda 🥴 aj keď si stále poviem že raz ročne ísť na dlhší pobyt ,ktorý dcére pomôže 🙏 peniaze boli a budú ale zdravie je prednejšie. No otázka je aj o rehabilitácie. My sme do tohto roku do januára chodili vždy cez poisťovňu. No rehabilitačné nemocnice už rozviazali zmluvu a musíme si teda platiť 1x týždenne 25 eur. Takže o štátnej rehabilitácii sa tu nedá hovoriť. Musíme si platiť. Keďže poisťovňa platí almužnu fyzioterapeutom a oni to spoplatnili. Museli ste dokladovať nejaký papier o rehabilitáciách ? Chodíme 2x ročne aj na rehabilitačný pobyt do Tetisu. Ďakujem

tina7729
1. mar 2025

@lucky_k ale ak ju tam idem len odviest a nebudem tam snou v kúpeľoch nepotrebujem ja potvrdenie o mojom zdravotnom stave ?od dr?

lucky_k
1. mar 2025

@tina7729 nie, iba, ak by si tam ostala ako doprovod

tina7729
1. mar 2025

@lucky_k ďakujem ☺️

tina7729
7. mar 2025

Ach ,ukludnite ma ženy 😔 dcéra je tam druhý deň a chce ísť domov nepáči sa jej tam ,mne to trhá srdce ako reaguje ,ona si neuvedomuje že je tam aby jej to pomohlo ma pocit že je vo väzení 🙈 stále sa snažím dúfať že bude lepšie veď predsa je to len druhý deň . Cez víkend sa ju chystám pozrieť ako každý víkend pôjdem za ňou len aby sa netrhala že ide so mnou domov , bolo by aj mne ešte tahsie

samkolea
7. mar 2025

@tina7729 najde si kamaratky 🙂, oni sice sa velmi snazia urobit detom aj aktivity, su tam velmi mili ale obcas mi to tam pride ako v detskom domove-ustave. To su take zaciatky, na konci isto nebude chciet ist domov, drzim palce a vela stastia.

tina7729
7. mar 2025

@samkolea dúfam že si nájde aj pre ňu to bude potom ľahšie a aj pre mňa ako mamu že budem vedieť že je spokojná

tina7729
7. mar 2025

@samkolea a ďakujem 🙂