Kúpele Marína Kováčová - postrehy a skúsenosti
Ahojte, rada by som získať informácie a skúsenosti od ľudí (mamičiek), ktoré absolvovali kúpeľnú liečbu s detičkami. My nastupujeme tento mesiac, nikdy sme v kúpeľoch neboli 🙂 takže budem vďačná za info, ako tam je, aký je personál, prostredie, atmosféra, na čo nezabudnúť s praktického hľadiska,.... čo vás napadne. Ďakujem 🙂
@katarina_04 musí mať rehabky cez poisťovňu vykázané
Prosím Vás keď si zaplatím za nadštandartnú izbu tak môžem si rodinu cez víkend pozvať na izbu? Máte s týmto skúsenosť? Nebol problém?
Majú tam aj zaisťovaciu postieľku pre 1 ročné dieťa?
Je tam aj wifi free?
S dieťatkom cvičí v bazéne rehabilitačný pracovník? Je v bazéne s bábätkom aj rodič? Mali ste kúpené aj rukávniky, koleso?
Čo ak náhodou nebudem môcť ísť na pár dní s dieťatkom do bazéna? Keď tam budeme 21 dní tak tá "mrcha" určite príde 🙈
Na nadštandartnej izbe je aj kanvica, mikrovlnka, chladnička? Je tam aj vaňa alebo sprcha?
@smajluska boli sme pred 4 rokmi na nadštandarde mali sme aj kanvicu aj chladničku na izbe. Mali sme sprchu a vlastné wc. V bazéne je len doprovod s deťmi.
ahojte, je tam práčka alebo je možnosť dať si oprať? ... taktiež ma zaujíma wiffi, tv,... ďakujem 🙂
Maminky prosím chcem sa Vás opýtať, ako max. staré môže byť potvrdenie o zdrav.stave dieťaťa pred nástupom do kúpeľov? Ja ako sprievod potrebujem tiež potvrdenie o zdrav.stave? Máme ísť začiatkom januára 2025. Predpokladám, že lekári nebudú asi ordinovať medzi sviatkami 🫢
Ešte ma napadlo predtým ako sa zbalím. Treba mať aj ako doprovod do bazéna plaveckú čiapku? Čo sa týka stravy tak si vopred jedlo objednám alebo ako to tam prosím je? Ešte som tam nebola.
Prosím vás ,máte niektorá aktuálne ceny za nadštandard ,podľa čoho určujú cenu? Cenník nejak som nenašla ..Ja sa idem eštelen pýtať o kúpele 1x pre dcéru. Čo čítam tie sumy za izbu s nejakou maminou a nadštandardom tak sú to riadne pálky teda 🥴 aj keď si stále poviem že raz ročne ísť na dlhší pobyt ,ktorý dcére pomôže 🙏 peniaze boli a budú ale zdravie je prednejšie. No otázka je aj o rehabilitácie. My sme do tohto roku do januára chodili vždy cez poisťovňu. No rehabilitačné nemocnice už rozviazali zmluvu a musíme si teda platiť 1x týždenne 25 eur. Takže o štátnej rehabilitácii sa tu nedá hovoriť. Musíme si platiť. Keďže poisťovňa platí almužnu fyzioterapeutom a oni to spoplatnili. Museli ste dokladovať nejaký papier o rehabilitáciách ? Chodíme 2x ročne aj na rehabilitačný pobyt do Tetisu. Ďakujem
@hrasocek12 cennik tu: https://www.marinakovacova.sk/cennik/
Ach ,ukludnite ma ženy 😔 dcéra je tam druhý deň a chce ísť domov nepáči sa jej tam ,mne to trhá srdce ako reaguje ,ona si neuvedomuje že je tam aby jej to pomohlo ma pocit že je vo väzení 🙈 stále sa snažím dúfať že bude lepšie veď predsa je to len druhý deň . Cez víkend sa ju chystám pozrieť ako každý víkend pôjdem za ňou len aby sa netrhala že ide so mnou domov , bolo by aj mne ešte tahsie

@katarina_04 over si to radsej v kúpeľoch, pripadne v poisťovni. Neviem, ako to presne je, ale napr mojim rodičom nechce dat lekár návrh na kúpeľňu liečbu, pokiaľ nemajú rehabilitácie... ja chodím so synom na rehabilitácie stále aj do štátnej aj do súkromnej a k žiadosti o kúpeľňu liečbu prikladám len tie zo štátnej...