Kúpele Smrdáky - pobyt pre matku a dieťa
prosim najde sa mamina ktora bola v kupeloch smrdaky s dietatom,,zhanam všetky možne informacie ,ako to tam funguje ,procedury,ubytovanie
bude niekto z vas v Smrdakoch v termine 18.10.-8.11. ? idem tam so 4rocnym synom 🙂
@sirinka ano mne zmenily termin asi 2tyzden pred nastupom.
@sheilla331 ale si musela suhlasit? lebo ja som sa s pani nakoniec dohodla a termin mi ostal podla povodnej dohody, nemozem kvoli praci na poslednu chvilu menit terminy.
@sirinka ne mne to doslo postou ze vtedy sa dostavte a bolo .a pritom po telefone nol dohodnuti iny termin.
@sheilla331 aha, tak to som rada, že so mnou to riešili telefonicky a potvrdenie mi poslala emailom
Zdravimm,vie niekto poradit? Mam psoriazu,dcerka ma 6 mesiacov,chcem ist na liecenie na mesiac do Smrdak..Je mozne dojcit pri procedurach,nemate niektora zazite? Vdaka
@lenmydve ahoj, nie nemozes dojcit. Ja som prestala kojit ked som tam sla, ale moj syn uz mal 2 roky.
Ahojte. Podala som si na kupele do Smrdak aj s dvomi dcerkami 8r. Pojdeme vsetky tri cez poistovnu. Neviete mi niekto poradit kolko to bude stat a ako to je s ubytovanim ak by som chcela aby sme boli vsetky tri spolu na izbe. Dakujem
@77temperance vdaka 🙂 to je hrozne,neviem ako to bez dcerky zvladnem.Idem 16.4,najradsej by som ju vzala.Uz som pisala viacerym lekarom a zhodli sa ze mozem dojcit dalej,tak ja neviem.
@lenmydve no ja neviem, ja som práve kvoli tomu prestala kojiť, ale to kvoli tej sirovej vode, ona je tak silná že prechádza do mlieka a teda to nie je vobec vhodne pre babetko a myslim ze sa to tam ani nedoporucuje.
Volala som s lekarom zo Smrdak a povedal ze v ziadnom pripade dojcenie,takze musim skoncit a potom ci sa bude este dat pokracovat je otazne..a vdaka 😊
@emamagda Ak má dieťa nejakú diagnózu tak to bude stáť okolo 50€ na jedno na tri týždne ak na štyri tak o nejakých pätnásť viac ak ste ubytovaný v Eve, ak budete ubytovaný v inom hoteli, tie sú lepšie vybavené tak je to drahšie. V Eve bývajú aj deti bez rodičov a sú t dve izby kde môžu byť mami s deťmi jedna dvojlôžková a druhá trojlozkova-tato má aj kuchynku a kúpeľňu zvlášť. Dospelý platia viac ale neviem koľko . V hoteloch môžete byť tiež spolu tri, len vás to bude viac.
@lenmydve a posunúť sa ti pobyt nedá, napr. o pol roka.. potom už bude dcérka väčšia...
@77temperance da sa,len ja to mam zhorsene a myslim ze by som v lete nevysla ani na zahradu,takze je to aj pre dcerku aby isla s mamou na ulicu.Ostane doma,trosku sa potrapime mozno a zabudne,ona je velmi dobra,urcite to zvladne,to len my sa trapime 🙂
@lenmydve tak držím palce, nech to zvládnete a nech sa ti polepší. inak ja idem v júli, ale ja už mám väčšie deti - školákov..
@77temperance dakujem krasne 🙂 urcite sa preliecime,v lete musime byt kocky ☺
Ja mám termín bod 2.7. na tri týždne idete vtedy niektorá?

ahojte, stalo sa vam niekomu, ze vam zmenili termin nastupu do kupelov, ktory ste mali dlho dopredu rezervovany? lebo mne dnes volala odtial pani a ponukla mi "akcny" nastupny termin 12.09. co mi je uplne naprd, kedze v praci mam volno vybavene na oktober... 😠