Kúpele Smrdáky - pobyt pre matku a dieťa
prosim najde sa mamina ktora bola v kupeloch smrdaky s dietatom,,zhanam všetky možne informacie ,ako to tam funguje ,procedury,ubytovanie
bude niekto z vas v Smrdakoch v termine 18.10.-8.11. ? idem tam so 4rocnym synom 🙂
@sheilla331 ale si musela suhlasit? lebo ja som sa s pani nakoniec dohodla a termin mi ostal podla povodnej dohody, nemozem kvoli praci na poslednu chvilu menit terminy.
@sirinka ne mne to doslo postou ze vtedy sa dostavte a bolo .a pritom po telefone nol dohodnuti iny termin.
@sheilla331 aha, tak to som rada, že so mnou to riešili telefonicky a potvrdenie mi poslala emailom
Zdravimm,vie niekto poradit? Mam psoriazu,dcerka ma 6 mesiacov,chcem ist na liecenie na mesiac do Smrdak..Je mozne dojcit pri procedurach,nemate niektora zazite? Vdaka
@lenmydve ahoj, nie nemozes dojcit. Ja som prestala kojit ked som tam sla, ale moj syn uz mal 2 roky.
Ahojte. Podala som si na kupele do Smrdak aj s dvomi dcerkami 8r. Pojdeme vsetky tri cez poistovnu. Neviete mi niekto poradit kolko to bude stat a ako to je s ubytovanim ak by som chcela aby sme boli vsetky tri spolu na izbe. Dakujem
@77temperance vdaka 🙂 to je hrozne,neviem ako to bez dcerky zvladnem.Idem 16.4,najradsej by som ju vzala.Uz som pisala viacerym lekarom a zhodli sa ze mozem dojcit dalej,tak ja neviem.
@lenmydve no ja neviem, ja som práve kvoli tomu prestala kojiť, ale to kvoli tej sirovej vode, ona je tak silná že prechádza do mlieka a teda to nie je vobec vhodne pre babetko a myslim ze sa to tam ani nedoporucuje.
Volala som s lekarom zo Smrdak a povedal ze v ziadnom pripade dojcenie,takze musim skoncit a potom ci sa bude este dat pokracovat je otazne..a vdaka 😊
@emamagda Ak má dieťa nejakú diagnózu tak to bude stáť okolo 50€ na jedno na tri týždne ak na štyri tak o nejakých pätnásť viac ak ste ubytovaný v Eve, ak budete ubytovaný v inom hoteli, tie sú lepšie vybavené tak je to drahšie. V Eve bývajú aj deti bez rodičov a sú t dve izby kde môžu byť mami s deťmi jedna dvojlôžková a druhá trojlozkova-tato má aj kuchynku a kúpeľňu zvlášť. Dospelý platia viac ale neviem koľko . V hoteloch môžete byť tiež spolu tri, len vás to bude viac.
@lenmydve a posunúť sa ti pobyt nedá, napr. o pol roka.. potom už bude dcérka väčšia...
@77temperance da sa,len ja to mam zhorsene a myslim ze by som v lete nevysla ani na zahradu,takze je to aj pre dcerku aby isla s mamou na ulicu.Ostane doma,trosku sa potrapime mozno a zabudne,ona je velmi dobra,urcite to zvladne,to len my sa trapime 🙂
@lenmydve tak držím palce, nech to zvládnete a nech sa ti polepší. inak ja idem v júli, ale ja už mám väčšie deti - školákov..

ahojte, stalo sa vam niekomu, ze vam zmenili termin nastupu do kupelov, ktory ste mali dlho dopredu rezervovany? lebo mne dnes volala odtial pani a ponukla mi "akcny" nastupny termin 12.09. co mi je uplne naprd, kedze v praci mam volno vybavene na oktober... 😠