icon

Kupovať lieky z internetu?

amadora
16. júl 2012

Moji chlapci často mávajú kadejaké baktérie v nose, streptokoka, moraxellu a podobne. Skúšame všetko možné vrátane liečby na imunológii ale nejaké svetoborné úspechy nemáme. Poradili mi liečivú rastlinku s názvon Kapucínka ktorá tieto baktérie vie vyliečiť. Problém je že v klasických lekárňach majú len vo forme tabletiek a keďže moje deti sú ešte pomerne malé na to aby mi zjedli tabletky uvítala by som formu kvapiek. Na internete, internetovej lekárni, som takéto kvapky našla. Ale nemám skúsenosti s nákupom liekov cez internet. Sú tieto lieky nejako kontrolované, skúšané, certifikované na SR? Nemusím sa báť to kúpiť?

xlucia
16. júl 2012

@amadora daj presny link, pozriem. ale inak kapucinka je prirodne atb. urcene prioritne na mocove cesty

amadora
autor
16. júl 2012

@xlucia napríklad tu http://www.biomajak.sk/product/kapucinka-vaecsi... ale našla som to na viacerých stránkach

trish31
16. júl 2012

@amadora nenakupujem lieky cez internet,je mnozstvo falzifikovanych liekov,ktore liecivu latku bud neobsahuju vobec,alebo ju obsahuju vo vacsom pomere ako original a mozu uskodit.Lieky nie su handry a preto si myslim,ze by sa mali kupovat len v kamennych obchodoch kde ti erudovany odbornik poradi a pomoze.

katren
16. júl 2012

@amadora a preco si nenajdes nejaku bio predajnu blizsie k vam a nejdes sa popytat tam???? ja by som z internetu tiez nekupovala....

zigzag
16. júl 2012

@amadora ja som tiez kapucinku z netu kupila, a vsetko ok, ale v bio obchode skus, ja som ju nasla aj tam, ako macerat, usetris postovne, a na bacily je dobry aj oreganovy olej, ten si poradi asi so vsetkym, je silnejsi ako kapucinka, skus pocitat o nom na nete.... a kupuj iba cez oveceren obchogy, biotera , bioshop a ine 😉

amadora
autor
17. júl 2012

no veď práve preto sa najprv pýtam tu lebo neviem ako to funguje, či tie lieky sú nejako kontrolované, schválené alebo nie, nechcem hneď kupovať 🙂 ten bio obchod skúsim, u nás je síce len malinký ale popýtam sa

lilli00
Odpoveď bola odstránená