icon

Kvapky Oleovit - vitamín D3. Máte s nimi skúsenosti?

brumka
16. sep 2010

ahojte mamicky, nam sa podarilo v Rakusku zohnat tieto kvapky vitamin D3, davkuje sa vraj 1kvapka denne a su to Rakuske kvapky a predavaju sa len tam. Su na predpis ale Slovakom ich predavaju bezproblemom a niektory lekari davaju aj recept do Rakuska. Ja som to este s lekarkou nekonzultovala ale chcem sa spytat ci mate skusenosti. Dakujem

Strana
z2
defulik
31. jan 2015

@alenka210 aj mna by to zaujimalo, my kvapkame 2 kvapky priamo do ustociek, rodila som vo Viedni a aj sestricka v nemocnici len kvapla do ust

mucinka1
31. jan 2015

@defulik Mala som také s kvapátkom, tak som mu ich kvapla. Malý keď podrástol, tak už keď ma s nimi videl, chodil s otvorenými ústočkami na ne 🙂

dafnemunova
4. mar 2015

Oleovit D3 kvapky maju v lekarni v Hainburgu/Donau a stoja 4,90eura. Vcera som ich kupovala. Je to rakusky vyrobok.

corinne
4. mar 2015

@brumka mozno su to rakuske kvapky,ale s tebou nesuhlasim ze sa predavaju len v Rakusku ,Zijem vo Svajciarsku a tu to dava na predpis kazdy pediater.

kyara123
23. apr 2015

@brumka ake skusenosti mate s Oleovitom?moja mala ma mesiac,ale neznáša vigantol.kúpila som oleovit .Koľko kvapiek denne sa dava?

brumka
autor
23. apr 2015

@kyara123 prepacte neviem nepamatam, je to uz 4 roky, druha dcera normalne fungovala na vigantole, starsia presla na oleovit len koli vypadku na trhu inac by mala len vigantol. ja na vigantole nevidim nic zle

@corinne prepacte ale ja nemam z kade vediet ze sa predavaju vo svajciarsku nikdy som tam nebola a rakusko mame par km viemze na SR oleovit nepredavaju

kyara123
24. apr 2015

@defulik ahoj,po koľko kvapeľ dávať oleovit mesačnej dcerke?

vitd
10. jún 2015

Milé mamičky,najvhodnejšiu tekutú formu vitamínu D3 na báze olivového oleja pre bábätká - Swanson D3 Drops 400 IU / výživový doplnok/,registrovaný v SR, mozte objednat na stranke www.serrapeptaza.sk. Cena :13,50 EUR

sisi01
20. aug 2015

Keby mal niekto záujem mám navyše oleovit tak mozem posunúť...

ajka100
21. aug 2015

A čo vravíte na Jamieson Baby-D Vitamín D 400IU Kvapky http://vitaminy-a-mineraly.heureka.sk/jamieson-... Dajú sa bežne kúpiť v lekárni

lenka___
18. sep 2015

Mne ostala zatvorena flastička Vitaminu D3 - kvapky - od Swansonu. Dam vam ju za 13€ aj s postovnym.

anetka1978
28. okt 2015

@kyara123 nam Dr.tu v AT odporucila Oleovit od narodenia po 1.rok a to jednu kvapku denne.

vitd
17. apr 2016

Mile mamicky,teraz mame akciovu cenu na Swanson vit. D3 400 IU kvapky za 11,40EUR. Objednat mozte na stranke: www.serrapeptaza.sk. Nase vyrobky su overene a povolene od UVZ SR.

katka1981
26. jún 2016

Dievcata ma niektora doma Oleovit?

katka1981
26. jún 2016

uz som nasla zlozenie na nete

lukla12
26. jún 2016

Y yy yyy y

karolinka1991
9. sep 2016

ak by bol zaujem,mam k dispozicii 3 neotvorene balenia s expiraciou do 2018

karolinka1991
1. nov 2016

@katka1981 ak by bol zaujem,mam k dispozicii 3 neotvorene balenia s expiraciou do 2018

karolinka1991
1. nov 2016

Ahojte, ak by bol zaujem,mam k dispozicii este 3 neotvorene balenia Oleovitu s expiraciou do 2018 - je to rakusky vyrobok, ktory pediatri dost odporucaju namiesto Vigantolu

katka1981
2. nov 2016

@karolinka1991, dakujem, kupila som D od Swanson

iritka
10. jan 2017

@karolinka1991 ahoj, máš ešte na predaj ten Oleovit?

karolinka1991
10. jan 2017

@iritka Ahoj,bohuzial uz su vsetky balenia predane

lambert2
13. okt 2017

Oleovit D3 kvapky sa používajú u detí a dospelých:
- na liečbu Rachitídy, krivice.
- na prevenciu a liečbu nedostatku vitamínu D.
- ako doplnok k liečbe úbytku kostnej hmoty (osteoporóza), ak je to riziko
pre nedostatok vitamínu D.
- hypotyreoidizmus (hypoparatyroidizmus).
Dostať ich v každej rakúskej lekárni, aj na predpis slovenských lekárov /bez zdravotnej kartičky/, cena, 5,85€. Dávkovanie podľa veku dieťaťa v príbalovom letáku alebo vám určí lekár. Poradia aj v lekárni.

kitta
29. apr 2018

@lambert2 a da sa aj bez predpisu prosim ta?

katkaivancova
25. jún 2019

@ikke existuje, ale pediatricka mi povedala ze ostatne vit D na SK su len vyzivove doplnky a nie su kontrolovane tak ako vigantol ci oilvit dostupny v Rakusku. Mam 5 mesacne babatko a povedala mi, ze ak zozeniem len nahradu tak docasne kym bude opat dostupny vigantol mozem davat, ale urcite nie stale kdezto oilvit mozem vklude douzivat. Takze ja som kupila v Aut bez predpisu za cca 7€.

libor78
27. jan 2024

Nazdar ženušky, ak máte niektorá záujem mám doma 2 balenia kvapiek oleovit a rád ich darujem, zatiaľ pekný zvyšok času

eternity24
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2