Kyslá hnačka u 1,5 ročného chlapca

eri1212
18. máj 2017

Ahojte mamicky. Moj syncek ma 2 den kasovito vodnatu zltkastu stolicu. Sice iba 2 krat za den rano po prebudeni a na vecer. Kyslo zapachajucu. Velmi sa obavam lebo pred mesiacom sme boli v nemocnici koli hypoglikemickej kome . Bohuzial nam v nemocnici nevedeli povedat pricinu preco sa to stalo lebo maly cukrovku nema. Aj vtedy mal takuto hnackovitu stolicu. Davam mu Enterinu , slane tycinky ,dostatok tekutin, samozrejme dieta. Smectu som skusala,ale tu mi uplne odmieta a aj sa z neho povracal. Mame problem aj s jedenim. Odmieta mi papat a uz som s toho zufala. Zo vsetkeho mi zje malinko zopar lyziciek a to je vsetko. Samozrejme som hned konzultovala s doktorkou a povedala mi,ze ak to nebude lepsie tak mame ist na vyter. Stretla ste sa niektora s niecim podobnym? S takymito kyslimi hnackami? Idu mu aj rezaky tak neviem ci od toho. Teploty nema a ma aj dobru naladu.

janickacrazy
18. máj 2017

@eri1212 Moj mal takú stolicu a má alergiu na mlieko. No može to byť aj so zubov, niektoré deti tak mávajú. Skús mu dávať aj probiotiká a nenúť ho veľmi do jedla, ked mu nechutí. Dobrá je aj ryža, tá zapeká.

monka338
18. máj 2017

Skus aj trochu banánu,slabý čierny čaj alebo sprav polievku so zaprazkou ako napr. rascovu. Môžu to byť aj zúbky,ale ak to neprejde tak treba ísť k lekárke. V lekárni majú aj tuším sa to vola "Kulisek " .... dáva sa to detičkami pri hnačke,aby neprišli o tekutiny. N.raz na pohotovosti poradila lekárka,keď mala nechcela nič papat,aby som spravila silný slepačí vývar,lebo malé dieťa na ňom kľudne "prezije" 4 dní a.dostane do telíčku všetky potrebné vitamíny,bielkoviny a pod... Nepapal zmrzlinu?? Môže to byť ako bolo spomínané aj alergia na mlieko a pod....

hors
18. máj 2017

Aj ho kojite ? Môže to byť zo zubnou kludne .Dajte mu hylack do cajiku alebo Kulisek ak to potrvá dlhšie choďte pediatricke radšej.Skúste banán ,ryžu mu dať .Držím palce aby ste boli o.k 🙂

emi16
18. máj 2017

Moze to byt cokolvek, ja mam baby bezlaktozove a tiez sme si toho uzili. Ak kojite musite drzat dietu akoby ste mali hnacku.
Je pravdepodobne nafuknuty.
Preto nechce ani jest.
Brusko masirovat, B komplex, Espumisan 3x 20 kvapiek, probiotika zmente na nekadex, ale kvapky, praskovy obsahuje laktozu a ta krce a hnacku zhorsi.
Ak mate kvalitnu horku cokoladu stvrt kocky 3x denne

U nas to zabralo

emi16
18. máj 2017

Ak to ustane skuste mu pridavat po jednom zlozky potravy nech viete na co reaguje zle

iluviel
15. jún 2017

@eri1212 ahoj, tak ako, hnacky ustali?